reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Lilka heeeejjjjjjjjj:-)
no wreszcie:-)

Ja myślałam że już dawno rozdwojona:-)
buziaki dla was:....wracaj do nas szybciutko....

a mi niedziela upływa na gotowaniu...własnie placek się kończy piec - jakoś mnie naszło:-)
warzywa się gotują - męża naszło na sałatke:-)
no i obiadek właśnie skończyliśy:-)
więc padam,,,,,

odezwę sie później:-)

buziaki dla was wszystkich

reklama
dziewczyny nie przesadzajcie z tymi porodami
u mnie w szpitalu wywoluja porod jezeli jest sie 10 dni po terminie
w innym szpitalu 14 dni
ja bym chciala urodzic wczesniej bo juz sie nie moge doczekac ale to wszytsko

jestem jeszcze :-)
tak szybko zachlannie czytalam ze nasi najemcy to zauwazyli i nam laptopka na pare godzin zostawili :-)

Sabinko czesc:-) ojj jednak nadal sie kulam hiiiii
wszystko mam gotowe na przyjscie Hani a tu nic sie nie dzieje
skurczyki mam ale takie jak ktg pokazuje max40procent

ze my po terminie-28 pazdziernik-to ostatnio przebadane zostalysmy na cacy
z Hania wszystko super
jej waga jest ok.3100g
co mnie zdziwilo bo Milena urodzila sie 3dni po terminie i jej waga wynosila 3300g a ponoc kazde kolejne dziecie wieksze sie rodzi....ale sie nie przejmuje bo to lepiej dla mnie:-p

wczoraj na spacerze po gorach kicalam,z mezem przytulanki byly i ...cisza:-D
no nic....zyje tym ze z kazdym dniem jestem blizej konca:-)
ale wolalabym juz bo Karol zaczyna kurs norweskiego,do tego robi kurs na wozki widlowe i boje sie ze kiedy bedzie mi potrzebny on bedzie musial byc na tych kursach :-(a to oznacza ze jak rano o 5 wyjedzie to bedzie kolo 22 w domu......
a z dwojka to ja sobie nie wyobrazam przez pierwszy tydzien byc sama...no bo tesciowa nie przyjezdza,wiec jestem zdana na siebie
ale damy rade ;-)

Mirka u mnie w szpitalu wywoluja tez porod po 10 dniach po terminie :tak:
dlatego tu mnie przerazili ze jakby co to musze czekac do 42tc+2 dni :laugh2:

Witam
Melduję sie dzień przed planowaną datą porodu który jeszcze długo nie nadejdzie hehe,czuje sie dobrze,dziś troche o siebie zadbałam włoski ułożone i zaraz jade do siostry na kawkę spotkać sie ze znajomymi a wieczorkiem śmigam do kina,jeszcze nie wiem na co ale chyba pojdziemy na Wpadkę.

Kathhe trzymam kciuki kochana
Kajunia mam nadzieje ze sie trzymasz kochana
Pozdrawiam wszystkie mamusie i do usłyszenia

Witam niedzielnie.

Lilka jak miło Cię poczytać. Trzymaj się kochana.

ja jutro ide na pedikir bio z masazem i innymi duperelami do instytutu clarinsa
nie bede sobie zalowac
a co :-p

Zazdroszczę mamie Ignacego ;-)

Ja dziś leniwie spędzam dzień. Najpierw śniadanko, później mecz Polska - USA, potem kościół, obiad teraz czekam na Super Nianię a wieczorkiem koncercik. Już się nie mogę doczekać :tak::-):-)

Kathe czekamy na Twoją córcię.

Anulka trzymaj się dzielnie.

Cześć mamusie!

Ja też melduje się jeszcze 2 w1. Byłam dziś na KTG i skurcze były od 30 raz nawet 80.Ale to chyba nic nie znaczy bo nikt z personelu nie zwrócił na to uwagi. :crazy:
Waszka dziś Twój termin-trzymam kciuki, obyś nie musiała zbyt długo czekać na swoje maleństwo.
Kathe szybkiej akcji życzę.
Lilka fajnie, że się odezwałaś.Waga Hani jest całkiem całkiem:-) będzie Ci łatwiej urodzić.
Jolie, udanej zabawy, liczę na relacje z koncertu.

Lilka...ło matko...w koncu sie pojawiłaś Kochana:-)
niech tego necika Tobie szybciutko podłączają
moze zdążą przed rozdwojeniem;-):tak:
buziaki

smsik od Kathhe:
"Hej Marysia jest juz z nami :) urodzila sie ok 15,00 wazy 3500 58cm. Jestem padnieta ale szczesliwa".

GRATULUJE kochana z calego serduszka!!!!!

reklama
Do góry