reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

sms od kathhe:
"Narazie lekkie skurcze, male rozwarcie, wolno to wszystko idzie. duzo sie ruszam wiec moze cos sie przyspieszy. maz jest caly czas ze mna :)"

...no dobra teraz na pewno to juz uciekam... wiec do pozniej :*** :rofl2:

reklama
ja dzisiaj mialam slaba noc
budzilam sie ciagle, zmienialam pozycje, siku i inne
rece mam jak balony
ech z Ignacym nie bylo nawet w 5% tego co teraz
ble
i snila mi sie kajunia

ja jutro prawdopodobnie ide na ktg
juz chyba bym wolala urodzic i zyc jak czlowiek niz tak sie telepeac jak pingwin
marze o spaniu jak normalna osoba, basenie, jodze, zrzucaniu tego co mi zostalo po 2 maluchach hehehe

Dzień dobry wszystkim!:-)
kethe trzymam kciuki!! oby szybko poszlo!

Ja nie wiem ale jak dzis sie nie zacznie to sie zalamie..:baffled::baffled: Nie chce byc przeterminowana:crazy::crazy:. Niby jakies skurczki mam, ale czy to sie rozkreci?
Pati tez bym chciala, zeby moj Mateuszek byl tak punktualny jak Marcelek.. :tak:

sugar wiem, ze dzis dopiero termin, ale to dla mnie takie stresujace:sorry:. Juz sie dzidziusia nie moge dzoczekac i pewnie dlatego:laugh2::laugh2:.
Wlasnie dostalam propozycje wyjazdu nad morze, to 40 min drogi i nie wiem czy jechac, czy nie.. :eek:

reklama
helo mamuski
mam doslownie chwilowy dostep do neta to pisze od razu
my nadal 2w1...niestety
hania jak mili na swiat sie nie spieszy

w szpitalu mnie zalamali ostatnio...bo jestem po terminie a oni mi mowia ze tutaj sie musze kulac do 42tcplus 2 dni:szok::szok::szok::szok:
to z 28pazdziernika w najgorszym scenariuszu wychodzi 20listopad:szok:

help......:sorry:juz wszystkie znane mi metody wywolania porodu testuje i nici

zobacze szybko ktore z was sa szczesciarami i tula swoje malenstwa

wszystkim wam tez serdecznie gratuluje:-):-):-)

w skrocie mieszkanko jest bomba,super sie w nim czuje i mam blogi spokoj bez upierdliwych sasiadow balangowiczow

nie moge w nocy spac bo rece mi dretwieja do bolu
ledwo chodze...no kaleka doslownie
na plusie mam 8kg,schudlo mi sie o 1kg ostatanio...ponoc przed porodem sie chudnie ale ja juz sie nie ludze....

co by tam jeszcze...jejku za malo czasu mam:-(

internet mi zaloza dopiero ok 25listopada...porazka
teraz kiedy najbardziej mozecie mi bbyc potrzebne to ja odcieta od swiata

no nic kochane ide szybko przeszperac co kto:-)

buziaki

Do góry