reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

anulka gratuluje goraco!!!!
sabina dzieki za pamiec :-) Kawka z rana bez larvuni to nie to samo co he he he he.... :-D Bylam na KTG i.... i nic :sorry: Malemu chyba dobrze w brzuszku, nadal nic sie nie dzieje. Dalej czekac mam.... kurcze a juz bym chciala urodzic no.... Cos mi sie wydaje ze maluszek wyjdziejak rodzice 2 tyg po terminie... Jak chcial wychodzic to mu nie pozwolono! A teraz jak moze to on niechce :-( ....ma juz charakterek skubany no! :happy:

reklama
wisienka chba troche za wczesnie sie starasz, nie wiem czy lekarz cie nie uswiadamial- ciaza donoszona to 38 tydzien a nie 37:tak: wiec wstrzymaj sie jeszcze, tak bedzie lepiej dla malenstwa.

kathe tu w UK z lekarzem i uswiadamianiem to ciezko :eek: nawet w szkole rodzenia babka nie uczyla nas oddychac tylko dala literature do poczytania w domu :wściekła/y: a co do ciazy to niby wiem ze prawidlowa powinna trwac od 38-42 dni, ale w wielu ksiazkach i art. pisze ze dzieci ktore urodzily sie po 36 tyg. nie sa juz wczesniakami.. Pozatym wg, @ to ja juz jestem w 39 tyg. a wg. moich obliczen 38.
Ja z moja data wg USG wogole sie nie zgadzam, ale wszystkim podaje ta opcje by nie bylo glupich komentarzy w stylu ' a ty jeszcze nie urodzilas??'!!!
Pozatym proby probami a dzidzius jak nie bedzie gotowy to i tak nie wyjdzie.

dziewczyny jak to jest z tymi wodami plodowymi???mi kiedys znajoma powiedziala ze chodzila ok tydzien czasu i nie zauwazyla ze jej pekl pechez plodowy bo tak powoli jej wyciekaly:confused2: nie wiem czy wierzyc czy nie:confused2:

wisienka masz racje dzidzia wyjdzie kiedy bedzie gotowa. Qrcze wg USG masz 39tydz? oj to ja tez bym juz probowala namowic dzidzie do wyjscia;-);-);-)

wisienka masz racje dzidzia wyjdzie kiedy bedzie gotowa. Qrcze wg USG masz 39tydz? oj to ja tez bym juz probowala namowic dzidzie do wyjscia;-);-);-)

nie, nie wg USG to wlasnie koncze 36 tyg. ale mi sie w to niechce wierzyc, jestem pewna ze jestem juz w co najmniej 37 jak nie 38. no ale lekarzem nie jestem takze zobaczymy czy mam racje :)

reklama
Do góry