reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Sabinka-to fajna wiadomosc o tej twojej cioci - nastepna do kompletu z brzuszkiem

Larvunia-dzieki za slowa otuchy-ale normalnie sie czuje jakby mnie ktos zmielil-juz chce na porodowe!!!!!!

a ja wykapana,po swoich serialach i ide znowu sprzatac-nudzi mi sie bardzo!!
moj M wlasnie wraca z silowni wiec standardowo obiado -kolacje bedzie zaraz jadl-wiec musze podgrzac!!!
do jutra kochane jabym juz dzisiaj do was nie zajrzala!!

sabinko...gratulacje dla Cioci:-D

a my dzisiaj po pierwszym spacerku jestesmy
wkleje tu fotke bo w galerii juz dzisiaj duuuuuuuzo innych powklejałam:tak::-D:rofl2:
naszpiknymarcel051bs1.jpg

Hej Kobietki!! :-)
Jak widze duzo sie dzieje:tak: Gratulacje dla rozdwojonych:-D:-D!!! Nawet n ie wiecie jak wam zazdroszcze.. :-D
asix juz po terminie:szok:, no prosze jak ten czas leci.. A te moje malenstwo nie przejawia zadnej checi opuszczenia brzuszka:no:. Mialam dzis skurczki, nawet czesto, ale nic z tego nie wyniklo i teraz czeka mnie nastepny dzien oczekiwania!:crazy:
Mam tyle energii w sobie w ostatnich dniach, ze jestem przerazona swoimi mozliwosciami:szok:, wczesniej tak nie bylo. Zupelnie jakbym miala urodzic za dwa miesiace:crazy::crazy:.
Szczescie, ze data 1 listopada nie jest juz dla mnie zagrozeniem:-), jutro moze dziac sie juz co chce:-).
Powodzenia w rozdwajaniu!!:-)

kochaniutkie do juterka :-) Jutro jade na KTG i na cmentarz do bliskich (dzis nie mialam jak :-() Jezeli rano sie nie odezwe tzn ze zaspalam ...i jestem gdzies na miescie. Odezwe sie napewno jak nie rano to wieczorkiem ;-) Wiec sabinko kawki z rana moge jutro nie wypic z Toba :sorry: Ale zobaczymy jeszcze....

pati fajnie juz pierwszy spacerek zaliczony :tak: Gratuluje :laugh2: (fajny wozeczek)

dobrej nocy :**

Przyszlam powiedziec dobranoc wszystkim mama,a dzieciaczkom zycze kolorowych snow .

Pati gratuluje pierwszego spacerku:-):laugh2::-D.

reklama
Hej dziewczynki!
ja wpadam na chwileczke powiedziec, ze beda mi w poniedzialek prawdopodobnie wywolywali porod:eek:Boje sie jak cholera.
Przepraszam, ze tak samolubnie, ale jakas poddenerwowana jestem po tej wiadomosci.Postaram sie zajrzec i Was poczytac pozniej.
Milego dnia.

Do góry