reklama
no dziewczyny widze ze sie nudzicie??:-)
my wlasnie wrocilismy z kina , bylismy na "ratatuj" swietna bajka odprezylam sie , choc bylo ciezko wysiedziec Kuba robi kolacje wiec teraz tylko lezenie mi zostalo:-) Jutro wizyta u lekarza- moze przepowie kiedy bede rodzic;-);-);-)
I co zadna dzis nie chciala urodzic????
my wlasnie wrocilismy z kina , bylismy na "ratatuj" swietna bajka odprezylam sie , choc bylo ciezko wysiedziec Kuba robi kolacje wiec teraz tylko lezenie mi zostalo:-) Jutro wizyta u lekarza- moze przepowie kiedy bede rodzic;-);-);-)
I co zadna dzis nie chciala urodzic????
A
Anitt
Gość
Kathhe jeszcze dzien sie nie skonczyl
E
ELBRA
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Mamcie jestem:-)
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
pisałam wam rano ze jade do mojej babci i mamy i cały dzionek mnie nie bedzie:-)
i starsznie miła niespodziankę mi dzis moja ulubiona ciocia zgotowała:-) okazało sie że jest w ciaży:-) termin na początek kwietnia:-) teraz 17 tydzień;_) super się cieszę:-) ciocia troszkę mniej:-) bo ma 39 latek no i troszkę sie niepokoi i wogóle:-) ale ja tam sie cieszę:-)
i starsznie miła niespodziankę mi dzis moja ulubiona ciocia zgotowała:-) okazało sie że jest w ciaży:-) termin na początek kwietnia:-) teraz 17 tydzień;_) super się cieszę:-) ciocia troszkę mniej:-) bo ma 39 latek no i troszkę sie niepokoi i wogóle:-) ale ja tam sie cieszę:-)
reklama
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
a wy co tam się rozpisałyście:-) muszę wszystko ponadrabiać :-) ale to juz chyba nei dzisiaj :-) bo padnieta jestem 2 cmentarz wielkie:-) jeden pod taką wielgachną górę sie wtoczyłam:-) wolno mi to szło ale dałam radę:-)
Podziel się: