reklama
jolie
Tymkowa mama
a co do palenia to ja rzucilam pol roku przed zajsciem w ciaze w miedzy czasie zdazalo sie zapalic jednego czy dwa na imprezie ale w ciazy ani jednego.
Wiecie co tez mnie czasem kusi tzn mam ochote - ale wiem ze nie zapale bo nie zrobie tego mojemu dziecku.
Moj maz pali naszczescie na balkonie, a ja gonie kazdego kto tylko odwazy sie zapalic w mojej obecnosci- nawet na powietrzu:-) zrobilam sie straszna pod tym wzgledem- no coz mowi sie ze ci co rzucili palenie sa najgorszymi pogromcami palaczy;-) i chyba to sie sprawdza w moim przypadku
Kathe, Sabina - niezłe z Was imprezowiczki ;-) ale sama na imprezę z Wami bym się wybrała. Pewnie wypadłoby jakoś k. Łodzi, żeby każda "blisko" miała.
A co do ochrzaniania palaczy to ja jakiś czas temu wygarnęłam panu na przystanku, że palenie w takich miejscach to kwestia kultury osobistej (pan palił pod wiatą, a mój brzuch juz wtedy było widać)
a moze zaczne udawac ze mam skorcze i szybko sami odjada?? hie hie hie hie...
nie no tak powaznie to ja obcych tu niechce!
Dobre
Bira:
"Inga już na świecie od 14:25. Waży 3500 i ma 58 cm. Jest prześliczna."
Gratuluję Anineczce i Birze ich szkrabów po drugiej stronie brzuszka!!!
Dołączam się do gratulacji.
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
BIRA i MALUTKA GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Wisienka co do zgagi mnie ani razu nie męczyła:-) więc nie wiem co to zgaga:-)
Joli imprezować można zawsze:-) heheh
Joli imprezować można zawsze:-) heheh
jolie
Tymkowa mama
Udało mi się obejrzeć fotki Larvunii, no brzuszek okazały, a i mieszkanko całkiem przyjemne.
To teraz ja (na prośbę Larvunii) postaram się wkleić coś do galerii.
To teraz ja (na prośbę Larvunii) postaram się wkleić coś do galerii.
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
no wreszcie Joli :-) a inne mamcie gdzie brzuchy?????????wklejać:-)
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
Sabina to szczesciara z Ciebie ze nie wiesz co to zgaga a propo fotek to gdzie je mozna obejrzec i wkleic? moze tez sie zdecyduje :-) ostatnio jak bylam u poloznej to powiedziala ze mam idealny rozmiar brzuszka
jolie
Tymkowa mama
No to wklejona jestem
oooo fuck jak na zlosc nie moglam sie z nowu polaczyc z netem!!! gggrrrr
chcialam Wam napisac ze BIRA urodzila, ale widze ze misia juz mnie wyprzedzila i dobrze, bo sie juz denerwowalam ze nie dam rady Wam wiesci przekazac
zaraz poczytam co tam u was sie dzialo jak mnie nie bylo, ja jakos przezylam spotkanie z bylymi lascicielami... ale sa debilni, mowie wam...ehh.. prostacy jacys Najpierw gdy sie wprowadzalismy tu mowili ze to co w kuchni razem z meblami nam zostawiaja...wiec looz, cieszylam sie bo duzo szkla nam zostawili itp a tu klops, dzis przyjechali i chca odzyskac swoje szklo no tak sie nie robi!! oczywisciwe oddalam im wszystko bo nie moje i tak , no ale tak sie nei robi!!! Gosc zaczol krecic ze nawet MOJE garnki sa jego... no myslalam ze mu oczy wydrapie ehhh zenerwowana jestem...musz ochlonac dopiero co soebie poszli....
chcialam Wam napisac ze BIRA urodzila, ale widze ze misia juz mnie wyprzedzila i dobrze, bo sie juz denerwowalam ze nie dam rady Wam wiesci przekazac
zaraz poczytam co tam u was sie dzialo jak mnie nie bylo, ja jakos przezylam spotkanie z bylymi lascicielami... ale sa debilni, mowie wam...ehh.. prostacy jacys Najpierw gdy sie wprowadzalismy tu mowili ze to co w kuchni razem z meblami nam zostawiaja...wiec looz, cieszylam sie bo duzo szkla nam zostawili itp a tu klops, dzis przyjechali i chca odzyskac swoje szklo no tak sie nie robi!! oczywisciwe oddalam im wszystko bo nie moje i tak , no ale tak sie nei robi!!! Gosc zaczol krecic ze nawet MOJE garnki sa jego... no myslalam ze mu oczy wydrapie ehhh zenerwowana jestem...musz ochlonac dopiero co soebie poszli....
reklama
jolie
Tymkowa mama
Idę trochę pozmywać, bo bałagan w kuchni, ja przed komputerem, a mąż właśnie do domu wszedł
Larvunia przykro mi, że ci poprzedni właściciele takimi gnojkami sie okazali. Dobrze, że już pojechali.
Larvunia przykro mi, że ci poprzedni właściciele takimi gnojkami sie okazali. Dobrze, że już pojechali.
Podziel się: