reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

kobietki.... ale mialam meczarnie :sorry: Probowalam cipke ogolic na zero i kurna chyba sie pozacinalam.... mezus powiedzial ze mam sie nie przemeczac i nie goli ze mnie ogola w szpitalu, ale ja dla siebie chcialam tez dla wlasnej chigieny. Mezus pomoc niechcial i sie meczylam.... powiedzcie golicie?

reklama
Larvuniu używam kremu do depilacji Veet do skóry wrażliwej i jest super, żadnych swędzących odrostów, żadnego zacinania i w miarę dokładnie można się ogolić, bo krem dotrze w każde miejsce w przeciwieństwie do maszynki.;-)

Witam wieczorem.

Mąż maluje swój pokój, całkiem nieźle Mu idzie ;-)

Misiu ale masz super, że już jesteście w domu, współczuję tylko z tą anemią.

Dziewczyny zdjęcia Igorka (tak jak pisała wcześniej Misia) są na Jej blogu - z lewej strony wpisu Misi pod avatarkiem jest napis: wpis do blogu: 4 i jak tam wejdziecie, to są zdjęcia.

Pati trzymaj się!!!!

Dziewczyny!!!!!:rolleyes:
Pati urodziła o godz. 18.10 zdrowego i ślicznego Marcelka
Nie napisała wagi ani wzrostu ale na pewno jutro jak dojdzie do siebie to napisze.
Także kochane poszło jak z bata hihih:rofl2:

reklama
Do góry