reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Misia...
ale super... :-):-):-)

jeszcze raz gratuluje:tak::tak::tak:

hmmm, no i jakos tak ekspresowo poszlo - w koncu wedlug wczesniejszych ustalen Igorek mial urodzic sie dzis... a tu juz w domciu...

Trzymajcie sie cieplusio:-):-):-):-)

reklama
Kochane!!! Pati o godz.15.00 odeszły wody,i zaraz pojechała do szpitala rodzić!
Jak tylko będę miała informacje od niej to zaraz Wam napisze.

U mnie wszystko oki,czuje sie bardzo dobrze.
Misia witaj w DOMU.

Women...

wow... Synek Pati ma wyczucie... co do dnia...

Hmmm, a chyba o 15-tej miala brac czopki od poloznej... oj, ale super, ze nie musiala sie juz denerwowac kiedy...
oby poszlo szybko i bezbolesnie...

Czekamna dalsze relacje, buziaki

Wow Pati to trzymam kciuki:-) żeby szybciutko sie skończylo:-) tyle zdążyłam przeczytać..przepraszam .. nadrobie wszystko jutro....

u ginki dzis byłam wszystko ok z dzidziakiem:-)
cały dzień miałam gości. a teraz mezus siedzi na kompie wiec tylko w przerwie:-( jutro nadroie wszystko:-)

buziaki dla wszystkich...

MISIA. IGORKU WITAJCIE W DOMKU:-)

Wow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pati co do dnia,czulam,ze tak bedzie:-):tak:,no to teraz trzymam kciuki zeby bylo jak najlepiej i naj szybciej:-),ale masz punktualne dzieci,pozazdroscic:-):tak::rofl2:.

Misia witaj w domu,super,ze juz jestes u siebie nie ma to jak wlasne wyrko i najblizsi wokolo:-):-D.

Ja tez chce juz urodzic wszystko mi jedno naturalnie czy przez cc,juz chce miec moje malenstwo przy sobie,kiedy to wreszcie nastapi:confused:?????

reklama
Wpadam się przywitać po długiej nieobecności i zameldować, że jeszcze jestem 2 w1.
Gratuluję wszystkim świeżym mamusiom i trzymam kciuki za Pati, oby poszło szybko i bezboleśnie.:-)
Misia zazdroszcze, że masz to już za sobą i gratuluje.:-D Mam nadzieję, że niedługo zobaczymy zdjęcia Igorka.
A ja też już się doczekać nie mogę, ale u mnie cisza, czasem czuję, że to jeszcze będzie trwało i trwało. Czas mi się dłuży. :cool:

Do góry