reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Witam
Pati ale super!!!
Oj zazdroszcze tak poslusznych synow :tak:;-):-D

Ladina kochana pisz czesciej z nami ,melduj sie co jakis czas:-)

Women
chcialabym obejrzec ta bajke,uwielbiam takie filmy:-)
Jak sie czujesz? Skurczyki przeszly?

Anulka mamy termin na ten sam dzien 9.11 ciekawe,ktora pierwsza bedzie.\Tez z checia poszlabym na Ktg zobaczyc co sie dzieje,no ale znacie moja sluzbe zdrowia:angry::baffled:
Mirka to dobrze,ze wszystko okey ;-)

Ja dzis po raz pierwszy na siusiu obudzilam sie o 6:30 tak wiec tez sie wyspalam:-D
Tymbardziej,ze babcia mnie rozpieszcza i daje pospac do 10:00.
Antek wyczul w ktorym pokoju spi babcia i pierwsze kroki kieruje do niej zamiast do mnie.Babcia go zabiera na dol a ja sobie chrapie w najlepsze:rofl2:

A co do PO.
No zobaczymy,w spocie reklamowym tak fajnie ludzie wracali z Obczyzny do kraju:-D
Ciekawe czy Ci ludzie faktycznie wroca:eek:
Ofkors nie bylam za Kaczkami ale Tusk bedzie mial bardzo ciezko z opozycja:tak:
Oby wytrwal :tak:

Ja mam lekkie skurcze przepowiadajace,dziecko chyba wciska sie w kanal bo bol straszny w pipce i podbrzuszu czuje.Wogole rozpycha sie dzisiaj jakby szykowal sie do czegos.
Oczywiscie nie panikuje i nie mowie,ze juz jade na porodowke.Pewnie wiekszosc z nas ma teraz takie bole:tak:
Ale bardzo bym chciala,zeby to byla oznaka porodu:sorry:

reklama
anineczko
ostatnio to juz nie mam ochoty na nic, leze tylko jak wieloryb na sofie;-)
Na dodatek zrobilo sie zimno, troche sniegu spadlo. Wczoraj w sandalkach bylam w szpitalu na ktg, bo w inne buciki nie wchodze:zawstydzona/y:;-) Kurteczka tez sie nie dopina a przeciez nie bede kupowac teraz nowej kurtki:no:

Zazdoszcze Ci, ze masz babcie do Antosia:tak: Ja sama walcze z Viki;-), juz od jakiegos dluzszego czasu nie bylam z nia na spacerze:zawstydzona/y:, bo nie daje rady, dlatego mala czeka az tata wroci z pracy. Mam z tego powodu lekkiego dola... Na moja mamusie niestety nie mozna liczyc:baffled:

pati trzymam kciuki zeby szybko poszlo:tak:

anineczka to masz teraz fajnie -chociaz wyspac sie mozesz:tak:fajna ta twoja babcia;-)a co do polityki to widze ze mamy takie same poglady;-)

ladina ja juz tez sie w zadna kurtke nie mieszcze-chodze rozpieta:sorry: najgorsze jest to ze musze chodzic tak na zajecia a nie ukrywam ze juz zimno sie robi:-( no ale jakos przezyje

wlasnie co sie dzieje z lilka??

ulalala widze ze tu rozdwajanie cala para :tak:
ja zaczynam sie bac jak wszystko to czytam ale mam nadzieje ze u mnie jeszcze chwila nim nastapi ten wielki moment
wczoraj bylam w szpitalu i rozmawialam z polozna, wszystko ok
5 listopada mam sie stawic na ktg
u mnie chyba skorczow poki co brak ale tez mam takie uczucie ciagniecia w dole brzucha

czekam na kolyske ktora kupilam na allegro bo czuje ze ta ze stanow nie dojdzie na czas
poki co kupilam taki kosz z buda dla malutkiej

trzymam kciuki za wszystkie dziewczynki

sciskam mocno

ja dzis oddalam mocz do analizy i zobaczymy jak wyglada ta sprawa z bakteriami-czy bede musiala brac antybiotyk czy nie. Wyniki jutro po poludniu albo pojutrze. Najgorsze ze przez ten stan zapalny mam cukry wysokie i musze byc na scislejszej jeszcze diecie bo inaczej mi wprowadza insuline:-:)-:)-( ehhh koncowka ciazy nie dosc ze ciezka sama w sobie to jeszcze wyniki zle:sorry:

jestem już w domku! :biggrin2:
dziękuję wszystkim za smski i gratulacje na forum!
Podobno mój mąż umieścił na moim blogu tutejszym wpis :biggrin2: fajno.
Ja mam anemię ale wyszłam na własne żądanie bo już myślałam że skisnę w tym szpitalnym smrodzie. Straciłam dużo krwi bo łożysko było dość duże i generalnie jakieś komplikacje były, ale już się czuję duuuużo lepiej.
Igor jest bardzo podobny do Wika, ale jest dużo spokojniejszy i bardziej cierpliwy, pije ładnie mleczko z cyca i jest jak aniołeczek.
W szpitalu bardzo tęskniłam za Wiktorem. Ale już dzisiaj będę miała w domku ich dwóch. Ale jestem szczęśliwa :biggrin2:
Potem jeszcze coś napiszę, ale muszę dojść do ładu na chacie i się trochę pokokosić ;-)

reklama
Do góry