anineczka
królowa mrówek :P
Witam
Pati ale super!!!
Oj zazdroszcze tak poslusznych synow ;-)
Ladina kochana pisz czesciej z nami ,melduj sie co jakis czas:-)
Women chcialabym obejrzec ta bajke,uwielbiam takie filmy:-)
Jak sie czujesz? Skurczyki przeszly?
Anulka mamy termin na ten sam dzien 9.11 ciekawe,ktora pierwsza bedzie.\Tez z checia poszlabym na Ktg zobaczyc co sie dzieje,no ale znacie moja sluzbe zdrowia
Mirka to dobrze,ze wszystko okey ;-)
Ja dzis po raz pierwszy na siusiu obudzilam sie o 6:30 tak wiec tez sie wyspalam
Tymbardziej,ze babcia mnie rozpieszcza i daje pospac do 10:00.
Antek wyczul w ktorym pokoju spi babcia i pierwsze kroki kieruje do niej zamiast do mnie.Babcia go zabiera na dol a ja sobie chrapie w najlepsze
A co do PO.
No zobaczymy,w spocie reklamowym tak fajnie ludzie wracali z Obczyzny do kraju
Ciekawe czy Ci ludzie faktycznie wroca
Ofkors nie bylam za Kaczkami ale Tusk bedzie mial bardzo ciezko z opozycja
Oby wytrwal
Ja mam lekkie skurcze przepowiadajace,dziecko chyba wciska sie w kanal bo bol straszny w pipce i podbrzuszu czuje.Wogole rozpycha sie dzisiaj jakby szykowal sie do czegos.
Oczywiscie nie panikuje i nie mowie,ze juz jade na porodowke.Pewnie wiekszosc z nas ma teraz takie bole
Ale bardzo bym chciala,zeby to byla oznaka porodu
Pati ale super!!!
Oj zazdroszcze tak poslusznych synow ;-)
Ladina kochana pisz czesciej z nami ,melduj sie co jakis czas:-)
Women chcialabym obejrzec ta bajke,uwielbiam takie filmy:-)
Jak sie czujesz? Skurczyki przeszly?
Anulka mamy termin na ten sam dzien 9.11 ciekawe,ktora pierwsza bedzie.\Tez z checia poszlabym na Ktg zobaczyc co sie dzieje,no ale znacie moja sluzbe zdrowia
Mirka to dobrze,ze wszystko okey ;-)
Ja dzis po raz pierwszy na siusiu obudzilam sie o 6:30 tak wiec tez sie wyspalam
Tymbardziej,ze babcia mnie rozpieszcza i daje pospac do 10:00.
Antek wyczul w ktorym pokoju spi babcia i pierwsze kroki kieruje do niej zamiast do mnie.Babcia go zabiera na dol a ja sobie chrapie w najlepsze
A co do PO.
No zobaczymy,w spocie reklamowym tak fajnie ludzie wracali z Obczyzny do kraju
Ciekawe czy Ci ludzie faktycznie wroca
Ofkors nie bylam za Kaczkami ale Tusk bedzie mial bardzo ciezko z opozycja
Oby wytrwal
Ja mam lekkie skurcze przepowiadajace,dziecko chyba wciska sie w kanal bo bol straszny w pipce i podbrzuszu czuje.Wogole rozpycha sie dzisiaj jakby szykowal sie do czegos.
Oczywiscie nie panikuje i nie mowie,ze juz jade na porodowke.Pewnie wiekszosc z nas ma teraz takie bole
Ale bardzo bym chciala,zeby to byla oznaka porodu