reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
na wyjscie ze szpitala biore dres zeby nic mnie nie wkurzało i było wygodnie
a do szpitala 2 koszule,szlafrok skarpetki i stanik do karmienia i gacie poporodowe

dziewczyny
odnosnie torby do szpitala ...... jakie ciuchy zapakowalyscie dla siebie
ja też mam dresik przygotowany
z autopsji wiem ze najwygodniej z pocharatanym kroczem sie w dersy wbic:-p

bira...a jak u Ciebie z porodem?
podjęliscie decyzję w związku z wywołaniem?:-)

my nie jedziemy na mecz
bylismy w kosciele i na wyborach
bylo mi tak słabo ze masakra
raczej nie pisze sie na podróz samochodem 70km w jedną strone:cool:

a wiec dresy .. tez tak myslalam ale chcialam sie upewnic ... dzieki
jestem dzis wiekszosc niedzieli sama maz pojechal na golfa , a mi sie nawet z nim niechcial jechac
bo moje sie ze sie do konca przeziebie

wiec siedze i zatsanawiam sie co mam jeszcze kupic dla malego

no i robie liste zakupow swiatecznych , bo pozniej to pewnie nie bedzie mi sie chcialo nawet o tym myslec ........ boze jak to zawsze jest trudno wymyslec na prezenty

no i mezus pojechal do pracy :sorry: a bylo tak fajnie.... Teraz bede sama siedziec w domciu mircia wiec nie "jestes sama" z tym siedzeniem :-p mirka Ty juz o Świetach myslisz??

i co ja mam robic? ...heh allegro wita i zaprasza :-D brakuje mi jeszcze poscieli do wozeczka..., hmmm... popatrze bo nie wiem co mi jeszcze brakuje :sorry:

milego popoludnia kochane!

Women zdrowy jak zdrowy poprostu mogobyc gorzej i tak czek nas maraton po lekarzach:-)

Lavrunia
po co ci posciel do wozka nie lepszy spiworek

Helo

Women i jak sie czujesz?
Moze to byly tylko skurcze Braxtona? W poprzedniej ciazy za kazdym takim skurczem bylam spanikowana,nawet raz pojechalam do szpitala,a to byl falszywy sygnal.
Jezeli skurcze beda co 5-10 minut i nie beda przechodzic przy kazdej zmianie pozycji,nawet po kapieli i lezeniu na sofie to wtedy mozna sie zaczac pakowac do auta.

Pati ty jutro masz 40 tydzien :szok::szok::szok::szok:
Zycze Ci abys nie byla przeterminowana ;-)
Moze Marcelek poslucha sie tak jak Samuel?

Larvuniu ja mam kombinezonik i spiworek do wozka.Pod spod wystarczy kocyk polozyc.

Powiedzcie mi,kto wyplaca w Pl becikowe? Zus czy Urzad Miasta?

Anineczka ja mysle ze były przepowiadające bo wlasnie po kąpieli przeszly.

Larvunia ja mam spiworek i posciel rowniez mam,kosztuje okolo 50zł wiec kupiłam,tyle ze zastanawiam sie czy ta posciel tez trzeba ubrac w poszewkę?

Pati[/B] ty jutro masz 40 tydzien :szok::szok::szok::szok:
Zycze Ci abys nie byla przeterminowana ;-)
Moze Marcelek poslucha sie tak jak Samuel?
Powiedzcie mi,kto wyplaca w Pl becikowe? Zus czy Urzad Miasta?
dzięki anineczko,mam nadzieje ze tak będzie;-):-)

becikowe wypłaca Urząd Miasta i dodatkowy tysiąc MOPS:rofl2:

reklama
pati : kto wie moze jutro sie zacznie, moze marcel to geniusz i umie juz liczyc .... i wie ze ma jeszcze jeden dzien :-D

a ja sie czuje bleeeee ............niby nic mi nie jest a czuje sie beeeeee, brzuch twardy , chodzi mi sie marnie , dziecko nasciska na dole i kopie w zebra ....bee beee :baffled::baffled::baffled::baffled:

Do góry