reklama
Pati26
Mama Marcela i Samuela
ja też mam dresik przygotowanydziewczyny
odnosnie torby do szpitala ...... jakie ciuchy zapakowalyscie dla siebie
z autopsji wiem ze najwygodniej z pocharatanym kroczem sie w dersy wbic
bira...a jak u Ciebie z porodem?
podjęliscie decyzję w związku z wywołaniem?:-)
my nie jedziemy na mecz
bylismy w kosciele i na wyborach
bylo mi tak słabo ze masakra
raczej nie pisze sie na podróz samochodem 70km w jedną strone
a wiec dresy .. tez tak myslalam ale chcialam sie upewnic ... dzieki
jestem dzis wiekszosc niedzieli sama maz pojechal na golfa , a mi sie nawet z nim niechcial jechac
bo moje sie ze sie do konca przeziebie
wiec siedze i zatsanawiam sie co mam jeszcze kupic dla malego
no i robie liste zakupow swiatecznych , bo pozniej to pewnie nie bedzie mi sie chcialo nawet o tym myslec ........ boze jak to zawsze jest trudno wymyslec na prezenty
jestem dzis wiekszosc niedzieli sama maz pojechal na golfa , a mi sie nawet z nim niechcial jechac
bo moje sie ze sie do konca przeziebie
wiec siedze i zatsanawiam sie co mam jeszcze kupic dla malego
no i robie liste zakupow swiatecznych , bo pozniej to pewnie nie bedzie mi sie chcialo nawet o tym myslec ........ boze jak to zawsze jest trudno wymyslec na prezenty
no i mezus pojechal do pracy a bylo tak fajnie.... Teraz bede sama siedziec w domciu mircia wiec nie "jestes sama" z tym siedzeniem mirka Ty juz o Świetach myslisz??
i co ja mam robic? ...heh allegro wita i zaprasza brakuje mi jeszcze poscieli do wozeczka..., hmmm... popatrze bo nie wiem co mi jeszcze brakuje
milego popoludnia kochane!
i co ja mam robic? ...heh allegro wita i zaprasza brakuje mi jeszcze poscieli do wozeczka..., hmmm... popatrze bo nie wiem co mi jeszcze brakuje
milego popoludnia kochane!
anineczka
królowa mrówek :P
Helo
Women i jak sie czujesz?
Moze to byly tylko skurcze Braxtona? W poprzedniej ciazy za kazdym takim skurczem bylam spanikowana,nawet raz pojechalam do szpitala,a to byl falszywy sygnal.
Jezeli skurcze beda co 5-10 minut i nie beda przechodzic przy kazdej zmianie pozycji,nawet po kapieli i lezeniu na sofie to wtedy mozna sie zaczac pakowac do auta.
Pati ty jutro masz 40 tydzien
Zycze Ci abys nie byla przeterminowana ;-)
Moze Marcelek poslucha sie tak jak Samuel?
Larvuniu ja mam kombinezonik i spiworek do wozka.Pod spod wystarczy kocyk polozyc.
Powiedzcie mi,kto wyplaca w Pl becikowe? Zus czy Urzad Miasta?
Women i jak sie czujesz?
Moze to byly tylko skurcze Braxtona? W poprzedniej ciazy za kazdym takim skurczem bylam spanikowana,nawet raz pojechalam do szpitala,a to byl falszywy sygnal.
Jezeli skurcze beda co 5-10 minut i nie beda przechodzic przy kazdej zmianie pozycji,nawet po kapieli i lezeniu na sofie to wtedy mozna sie zaczac pakowac do auta.
Pati ty jutro masz 40 tydzien
Larvuniu ja mam kombinezonik i spiworek do wozka.Pod spod wystarczy kocyk polozyc.
Anineczka ja mysle ze były przepowiadające bo wlasnie po kąpieli przeszly.
Larvunia ja mam spiworek i posciel rowniez mam,kosztuje okolo 50zł wiec kupiłam,tyle ze zastanawiam sie czy ta posciel tez trzeba ubrac w poszewkę?
Larvunia ja mam spiworek i posciel rowniez mam,kosztuje okolo 50zł wiec kupiłam,tyle ze zastanawiam sie czy ta posciel tez trzeba ubrac w poszewkę?
Pati26
Mama Marcela i Samuela
dzięki anineczko,mam nadzieje ze tak będzie;-):-)Pati[/B] ty jutro masz 40 tydzien
becikowe wypłaca Urząd Miasta i dodatkowy tysiąc MOPS
reklama
pati : kto wie moze jutro sie zacznie, moze marcel to geniusz i umie juz liczyc .... i wie ze ma jeszcze jeden dzien
a ja sie czuje bleeeee ............niby nic mi nie jest a czuje sie beeeeee, brzuch twardy , chodzi mi sie marnie , dziecko nasciska na dole i kopie w zebra ....bee beee
a ja sie czuje bleeeee ............niby nic mi nie jest a czuje sie beeeeee, brzuch twardy , chodzi mi sie marnie , dziecko nasciska na dole i kopie w zebra ....bee beee
Podziel się: