reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Women.... jestes???

...jak tam u Ciebie??

...hmmm, mam nadzieje, ze wszystko ok... w koncu jak dzis mialas KTG i skurcze zero... ...to chyba bedzie wszystko ok...
daj znac, bo sie martwie...

reklama
Ale było gorąco,choć nie powiem zeby podbrzusza wogole nie czuła coś tam jeszcze sie dzieje ale nie jest to tak silne jak przed kąpielą wiec fałszywy alarm ale czuje ze to napewno bedzie na dniach,brzuch tak mi spadł ze sama jestem w szoku jak to mozliwe zeby tak mocno sie obniżył w ciągu 2-3 godzin

women u mnie znakiem ze zacznie sie niedlugo byl czop ktory sobie odchodzil
potem skurcze coraz bardziej regularne
na pewno nie przegapisz :cool2:

ja tez mam stracha musze wam powiedziec :tak:
musze spakowac torbe w koncu chyba co by nie kusic losu
jutro jade spotkac sie z polozna w szpitalu, pewnie zrobi mi ktg to zobaczymy co u mnie slychac ;-)
ciuszki poprane dla malej i w sumie wszystko mam
tylko martwie sie bo kolyska bedzie dopiero za 2 tygodnie ( kuzynka mojego S wyslala ja ze stanow jakas badziewiasta polska firma kurierska grrr, a tak prosilam i nawet chcialam dac kase) i chyba cos kupie albo pozycze na szybko bo moze nie zdazyc dojsc na czas :-p

Sugar ja nie jestem w stanie stwierdzić czy mi czop odchodzi czy nie,ponieważ ja mam takie ilości śluzu ze szok,no chyba ze ten czop ma kolor brązowy,krwisty lub inny niż biały???
Skurcze na bank były przepowiadające jeszcze nie mialam tak silnych i reguralnych do tego krzyżowe tez sie odezwały.
Ale po kąpieli przeszło
Teraz zgaga cholerna dałą o sobie znać.

czesc mamcie:-)

widze ze wczoraj sie troszke dzialo na forum:tak: ale chyba jeszcze wszystkie nierozdwojone???
women obnizyl ci sie brzuszek? ja nie wiem czy mi sie obnizyl:crazy: raz sie wydaje ze tak a raz ze jednak nie ale chyba zauwaze ze mi sie obnizy?:-p

Jak tam dziewczynki-idziecie na wybory??:-)prosze mi tylko zaglosowac na LEPSZYCH kandydatow;-);-);-) bo juz mam dosyc tego rzadu

heloł:-)
women..ale akcja,ja Cię kręce:-):tak:
może to juz tuż tuż;-)

kathe..ja oczywiście idę spełnić swój obywatelski obowiązek
zagłosuję aby w koncvu ktoś inny rządził w tym kraju:cool::-p

u mnie nocka spokojna,o 21 spałam jak suseł:rofl2:
dwa razy do kibelka wstałam i dalej komar
rano mąż został wykorzystany po raz kolejny.,..
ale efektów narazie nie widać:crazy::crazy::crazy:
cóż...po kosciele i wyborach jedziemy ze znajomymi na mecz(kolega sędziuje)
a pózniej na obiadek ...
moze coś się ruszy
okropne jest to czekanie

Milutkiej niedzieli:-D:-)

dzien dobry
u nas slonecznie tylko zimno , zimno .............
w gorach jest juz sporo sniego, chyba w tym roku bedzie dobry sezon narciarki a ja penie sobie nie pojezdze
dzis snil mi sie mu synus ............ tak realnie

women : jak tam noc , jeszcze jestes 2 w 1
Pati : ja ciebie podziwiam , ja jakos na sex nie mam ochoty ale moze tez bym sie zmobilizowala jakby termin juz byl

ciekawe jak tam misia z maluszkiem

reklama
Pati : ja ciebie podziwiam , ja jakos na sex nie mam ochoty ale moze tez bym sie zmobilizowala jakby termin juz byl

ciekawe jak tam misia z maluszkiem

ja tez nie mam ochoty,ale skoro to naturalny sposób wywołania porodu to czemu nie;-):tak::-D

no właśnie ciekawe co u misi..
i u kajuni,motylinka,Ladini
nic się mamuski nie odzywają:-(

Do góry