reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

elbra ja tez sie nudze....
znowu mam nogi spuchniete :dry: a przeciez lezalam troszke w ciagu dnia.

ide poprzekladac i poogladac ciuszki maluszka ;-)

reklama
dobry wieczór
kochane a więc czuje sie super
byłam u fryzjera,umyć włoski i ułożyć na szczotkę bo nie mam siły sobie sama ich juz umyć i ułożyć,ponieważ mam bardzo gęste i ciężkie włosy,a ze mam znajomą fryzjerkę to za 15zł mam to zrobione siedząc wygodnie w fotelu,potem pojechałam na kontrolę do szpitala i zrobili mi zapis,wyszedł bardzo dobry ZERO skurczy hehe takze mały chyba nie ma zamiaru zabierać sie za wychodzenie hehe,pozniej pojechałam do mojej siostry odwieźć siostrzeńca i zostałam na kawce.No i pozniej z kumpelą wybrałyśmy sie go Galerii na darmowe makijaże znanych firm taka impreza.Więc pani ładnie mnie pomalowała ale tak sie zastanawiam po co hehe jak zaraz ide sie myć ale co tam.Małe zakupy tez dziś zrobiłam kupiłam 3 sliczne bluzeczki,szalik+czapka i ładny pierscionek,takze dzien wypełniony.
teraz zjadłam zapiekanke z kebcia z sosikiem czosnkowym mniami i odpoczywam
nie wiem co dzis bede robić bo czuje sie wypoczeta i wyspana
wszyscy znajomi ida dzis na impreze,tata na urodzinach,siostra tez i zostałam sama!
Och tez bym sobie gdzieś wyskoczyła.

Czy ktoś jeszcze wogole odwiedza to miejsce bo musze przyznać ze odwiedziny spadają
Halo halo halo czy któraś tu jest?
Pewnie przy kolacji wszystkie siedzą z mężami.
hmmmm co by tu porobić?

Strasznie obniżył mi sie brzuch,hmm czyżby sie zbliżała wielka chwila?Poza tym strasznie zaczeło mnie pobolewać podbrzusze,a brzuch tak w trakcie 2-3 godzin mi tak spadł ze pępek patrzy teraz w dół a nie do przodu hmmm aż dziwnie sie czuję musze powiedzieć.

Elbra gdzie sie podziewasz,nie tylko ty spedzasz samotnie wieczór bo ja tez siedze sama w domu i kurcze dziwnie sie zaczynam czuć cholercia
najwyżej sama sie zawiozę na porodówkę hmmmm

o kurcze women 23 normalnie masakra-jestes tam jeszcze-czy juz w drodze do szpitala??
wlasnie przeczytalam wszystkie twoje posty no i martwie sie troszke,daj znac!!

Hej hej
u nas ciag dalszy wariatkowa.
Dzieciaki sie kapia i zaraz ida lulu.

Women myslisz,ze bedziesz rodzic dzis?:szok:
To by byla szybka akcja porodowa,w poludnie zapis z Ktg ,ze nic sie nie dzieje,a wieczorem porod :dry:
Trzymaj sie kochana.

U mnie nic nie wskazuje na rychle rozwiazanie...a tak juz bym chciala:sorry2:
Nawet przepowiadacze ucichly :baffled:

Ciekawe co u Malinois i Krecika :dry::confused::sorry2:
Ide zobaczyc kogo jeszcze dawno nie bylo.

Kunda jak Adas???

reklama
Do góry