reklama
dobry wieczór
kochane a więc czuje sie super
byłam u fryzjera,umyć włoski i ułożyć na szczotkę bo nie mam siły sobie sama ich juz umyć i ułożyć,ponieważ mam bardzo gęste i ciężkie włosy,a ze mam znajomą fryzjerkę to za 15zł mam to zrobione siedząc wygodnie w fotelu,potem pojechałam na kontrolę do szpitala i zrobili mi zapis,wyszedł bardzo dobry ZERO skurczy hehe takze mały chyba nie ma zamiaru zabierać sie za wychodzenie hehe,pozniej pojechałam do mojej siostry odwieźć siostrzeńca i zostałam na kawce.No i pozniej z kumpelą wybrałyśmy sie go Galerii na darmowe makijaże znanych firm taka impreza.Więc pani ładnie mnie pomalowała ale tak sie zastanawiam po co hehe jak zaraz ide sie myć ale co tam.Małe zakupy tez dziś zrobiłam kupiłam 3 sliczne bluzeczki,szalik+czapka i ładny pierscionek,takze dzien wypełniony.
teraz zjadłam zapiekanke z kebcia z sosikiem czosnkowym mniami i odpoczywam
nie wiem co dzis bede robić bo czuje sie wypoczeta i wyspana
wszyscy znajomi ida dzis na impreze,tata na urodzinach,siostra tez i zostałam sama!
Och tez bym sobie gdzieś wyskoczyła.
kochane a więc czuje sie super
byłam u fryzjera,umyć włoski i ułożyć na szczotkę bo nie mam siły sobie sama ich juz umyć i ułożyć,ponieważ mam bardzo gęste i ciężkie włosy,a ze mam znajomą fryzjerkę to za 15zł mam to zrobione siedząc wygodnie w fotelu,potem pojechałam na kontrolę do szpitala i zrobili mi zapis,wyszedł bardzo dobry ZERO skurczy hehe takze mały chyba nie ma zamiaru zabierać sie za wychodzenie hehe,pozniej pojechałam do mojej siostry odwieźć siostrzeńca i zostałam na kawce.No i pozniej z kumpelą wybrałyśmy sie go Galerii na darmowe makijaże znanych firm taka impreza.Więc pani ładnie mnie pomalowała ale tak sie zastanawiam po co hehe jak zaraz ide sie myć ale co tam.Małe zakupy tez dziś zrobiłam kupiłam 3 sliczne bluzeczki,szalik+czapka i ładny pierscionek,takze dzien wypełniony.
teraz zjadłam zapiekanke z kebcia z sosikiem czosnkowym mniami i odpoczywam
nie wiem co dzis bede robić bo czuje sie wypoczeta i wyspana
wszyscy znajomi ida dzis na impreze,tata na urodzinach,siostra tez i zostałam sama!
Och tez bym sobie gdzieś wyskoczyła.
Strasznie obniżył mi sie brzuch,hmm czyżby sie zbliżała wielka chwila?Poza tym strasznie zaczeło mnie pobolewać podbrzusze,a brzuch tak w trakcie 2-3 godzin mi tak spadł ze pępek patrzy teraz w dół a nie do przodu hmmm aż dziwnie sie czuję musze powiedzieć.
anineczka
królowa mrówek :P
Hej hej
u nas ciag dalszy wariatkowa.
Dzieciaki sie kapia i zaraz ida lulu.
Women myslisz,ze bedziesz rodzic dzis?
To by byla szybka akcja porodowa,w poludnie zapis z Ktg ,ze nic sie nie dzieje,a wieczorem porod
Trzymaj sie kochana.
U mnie nic nie wskazuje na rychle rozwiazanie...a tak juz bym chciala
Nawet przepowiadacze ucichly
Ciekawe co u Malinois i Krecika
Ide zobaczyc kogo jeszcze dawno nie bylo.
Kunda jak Adas???
u nas ciag dalszy wariatkowa.
Dzieciaki sie kapia i zaraz ida lulu.
Women myslisz,ze bedziesz rodzic dzis?
To by byla szybka akcja porodowa,w poludnie zapis z Ktg ,ze nic sie nie dzieje,a wieczorem porod
Trzymaj sie kochana.
U mnie nic nie wskazuje na rychle rozwiazanie...a tak juz bym chciala
Nawet przepowiadacze ucichly
Ciekawe co u Malinois i Krecika
Ide zobaczyc kogo jeszcze dawno nie bylo.
Kunda jak Adas???
reklama
Podziel się: