nie nalezy sluchac takich kobiet bo sa durne nie wolno opowiadac ciezarnym takich rzeczy!witam kochane!!!
U mnie pogoda piekna-sloneczko swieci,no i tak jakos zyc sie chce-termin zbliza sie wielkimi krokami-mhhh...
juz nie moge sie doczekac i tak czytalam niektore posty to teraz znowu nie wiem czy uda mi sie rozpoznac,ze to juz
ale zaufajcie,ze to jest pestka w porownaniu z kolezanka jaka mam w swoim towarzystwie (no musze to powiedziec-bo ona jest normalnie pierwsza liga)
Laska jest w ciazy z 2 dzieckiemi termin ma wyznaczony tydzien po mnie-niby juz raz wszystko przezyla,no ale w polsce-a nie w UK,tak wiec tylko slysze jaki ja to bede miala ciezki porod bo to moje pierwsze dziecko-no i w tym szpitalu w ktorym bedziemy rodzic(bo bedziemy rodzic w tym samym) to w ciagu zeszlego tyg.5 noworodkow zmarlo,ze jej znajoma rodzila tam 54 godz. i nie chcieli jej zrobic cesarki-chyba ze ma 4 tys.-normalnie tak sie przy tej kobitce doluje i denerwuje,ze moj mezczyzna mowi ostatnio do niej-wez juz sie uspokoj,bo moja kobitka palpitacji serca dostanie-normalnie tak mie zezlila,ze szok z tego stresu normalnie oddychac nie moglam-no i badz tu dobrej mysli-masakra!!
ja mam za duzo leukocytow , jakies zapaleniemam brac UROSEPT -mam nadzieje ze nie zaszkodzi malenstwu. Od tego zapalenia chyba mam tez wysoki cukier-pilnuje diety a cukier i tak 150- 160Witam
No dziewczynki,co jest z Waszymi siuskami?
Sabina,Lilka,Kathe?
no to mnie pocieszylyscie dziewczyny z ta czkawkamyslalam ze tylko ja mam tak czestoKathe moj maluszek tez ma teraz czesciej czkawke niz normalnie,nawet do 4 razy na dzien,maz sie smieje,ze go opijam jak on nie widzi:-),mam nadzieje,ze wyniki beda dobre.
MISIA MOJE GRATULACJE!ciesze sie ze wszystko ok z Igorkiem:-):-):-)