reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

witam kochane!!!

U mnie pogoda piekna-sloneczko swieci,no i tak jakos zyc sie chce-termin zbliza sie wielkimi krokami-mhhh...
juz nie moge sie doczekac i tak czytalam niektore posty to teraz znowu nie wiem czy uda mi sie rozpoznac,ze to juz :baffled:
ale zaufajcie,ze to jest pestka w porownaniu z kolezanka jaka mam w swoim towarzystwie (no musze to powiedziec-bo ona jest normalnie pierwsza liga)
Laska jest w ciazy z 2 dzieckiemi termin ma wyznaczony tydzien po mnie-niby juz raz wszystko przezyla,no ale w polsce-a nie w UK,tak wiec tylko slysze jaki ja to bede miala ciezki porod bo to moje pierwsze dziecko-no i w tym szpitalu w ktorym bedziemy rodzic(bo bedziemy rodzic w tym samym) to w ciagu zeszlego tyg.5 noworodkow zmarlo,ze jej znajoma rodzila tam 54 godz. i nie chcieli jej zrobic cesarki-chyba ze ma 4 tys.-normalnie tak sie przy tej kobitce doluje i denerwuje,ze moj mezczyzna mowi ostatnio do niej-wez juz sie uspokoj,bo moja kobitka palpitacji serca dostanie-normalnie tak mie zezlila,ze szok z tego stresu normalnie oddychac nie moglam-no i badz tu dobrej mysli-masakra!!
nie nalezy sluchac takich kobiet bo sa durne :wściekła/y:nie wolno opowiadac ciezarnym takich rzeczy!

Witam

No dziewczynki,co jest z Waszymi siuskami?
Sabina,Lilka,Kathe?
ja mam za duzo leukocytow , jakies zapalenie:sorry2:mam brac UROSEPT -mam nadzieje ze nie zaszkodzi malenstwu. Od tego zapalenia chyba mam tez wysoki cukier-pilnuje diety a cukier i tak 150- 160:sorry2:

Kathe moj maluszek tez ma teraz czesciej czkawke niz normalnie,nawet do 4 razy na dzien,maz sie smieje,ze go opijam jak on nie widzi:-),mam nadzieje,ze wyniki beda dobre.
no to mnie pocieszylyscie dziewczyny z ta czkawka:tak:myslalam ze tylko ja mam tak czesto:blink:

MISIA MOJE GRATULACJE!ciesze sie ze wszystko ok z Igorkiem:tak::-):-):-)

reklama
my w wiekszosci spakowani
reszta juz jutro

do mojego gina w wolsztynie sie nie dodzwoniłam
ale jeszcze jutro bede atakowac,bo biore Furaginum na własną ręke
narazie poprawy nie ma,nadal mnie boli przy oddawaniu moczu...no coż

dziewczyny ja nie wiem jak to bedzie z netem jutro po przeprowadzce
niby maja gniazdo do internetu ale...nie do konca jestesmy pewni czy nei ebdziemy musieli znowu wołac ekipy do instalacji
trzymajcie kciuki za powodzenie akcji

i ..do usłyszenia,a raczej kliknięcia:-);-):-)

papaaaa

Dzień doberek:-)

Witam się zzziiimmmooowwwooo:-) ale śniegu za oknem:-) wow
u kosmetyczki cudownie było:-) leżałam godzinke:-) hehehe
Siuski wyszły super:-) więc chyba faktycznie przed badaniem za dużo słodyczy zjadłąm i coli wypiłam:-) hhehehe

Lilka udanej przeprowadzki

Pati i co ruszyło sie coś????

Larvunia u mnie też imprezka była:-) brat z przyszłą bratowową przyszli i z mężusiem Tequile obalali:-) a ja musiałam się colą zadowolić:-( a tak lubie tequile:-( no cóż

Asix ja ostatnio te obrazki dodawałam jako załaczniki. dawałąm wstaw załacznik i potem wyszukiwałam go u mnie na kompie i dodawałam:-) słuzę pomocą we wstawieniu obrazka:-) tylko wiesz co podaj numer gg i na gg Ci napisze i po koli będziesz robiła:-) żeby tu dziewczynkom nie zaśmiecać:-) ale chętnie pomogę:-)

buźka miłęgo dnia:-)

Misiu ogromne gratulacje

Dzień dobry
Ja już czuję się o niebo lepiej,wczoraj juz jadłam normalnie od południa,zjadłam obiadek,poźniej owocy troche i cały dzień leżałam w łóżku,dziś jest już lepiej.Powiem tak,jak bym miała leżeć dłużej to bym oszalała,to nie dla mnie takie leżenie w wyrze!!!:no:

Pati jak tam Marcel?Ciocia sie już niecierpliwi:-)

Lilka życzę dużo szczęścia na nowym mieszkanku

Kathhe ja od kilku miesięcy jestem faszerowana lekami i cały czas mam bakterie w moczu,ale nie mam problemu z siusianiem.Lekarz na tej wizycie stwierdził ze jestem jedną z tych kobiet które mają i nie wyleczą bakterii w moczu będąc w ciązy.:sorry2:

A co tam u Kundy?Kajuni?i innych mamusiek?

Mój Dorianek też mniewa codziennie czkawki i to po kilka razy dziennie,nie wiem czy to normalne czy poprostu zle sie odżywamiam lub złe napoje pije?

Wczoraj wieczorem zwolniłam jedną pracowniczkę,nie byłam zadowolona z jej pracy,wiec nie mogłam sobie pozwolić aby została,mam już następną na jej miejsce przychodzi od poniedziałku.
Pracowniczka nie zachowała sie najlepiej,zaczeła sie fochować i oznajmiła mi ze tez chciała sie zwolnić wiec zadałam jej pytanie czy chciala mi to przekazac jak bede na porodówce i sie zaśmiałam i wreczyłam jej wypowiedzenie,ach jeszcze to mi wczoraj było potrzebne,no ale cóż obowiązki.
Teraz uciekam kochane bo od wczoraj jest u mnie mój siostrzeniec,bo moja sister pojechała po samochód do innego miasta i nie chcial go ze sobą brac,tak wiec zmykam.
No i na 14.00 do fryzjera ide i na henne trzeba sie doprowadzić do porządku po tym leniuchowaniu.
Buziaki dla wszystkich Mam.:-)

dobry:-)
Lilka...
ale super ze wszystko załatwione i wprowadzacie się do nowego domku:tak:
mam nadzieję że necik jest i nie będzie problemu z łącznoscią
odezwij się jak najprędzej;-):-)

sabinka...wow...ale Ci sniegu zazdroszczę
w ogóle zazdroszczę miejsca zamieszkania,pięknie tam
uwielbiam góry:tak::tak::tak:

u mnie po staremu
brzuch pobolewa okresowo
nie wiem co mam zrobić zeby synka przekonać do wyjścia:cool::-D

Pati jak tam Marcel?Ciocia sie już niecierpliwi:-)

Mój Dorianek też mniewa codziennie czkawki i to po kilka razy dziennie,nie wiem czy to normalne czy poprostu zle sie odżywamiam lub złe napoje pije?

cześć Kochanie...
ciesze się ze czujesz się już lepiej:-):tak:
Marcelkowi nie bardzo się spieszy,będę musiała go jakoś przekonać;-);-);-)

poza tym mój synek równiez miewa czeste czkawki
lekarz mówi że to mały łakomczuch,opija sie wodami i taki skutek:-D
zauważyłam ze szczególnie czka gdy mamusia się słodkim napcha:cool2:

Hihihi ale śmiesznie
Małe łakomczuszki mamy w brzuszku,bozieee już sie doczekać nie mogę mojego szkrabka!
Marcelku kochany nie trzymaj mamusi i tatusia w niepewności!Czekamy na Ciebie!
Zmykam do wanny.Buzka

oooo jaki ruch tu od rana :-D dziendoberek wszystkim

hehehe obudzilam sie i pierwsze slowa od mezulka jakie slyszalam to "mocno ci chuchalem w nocy"? heheheheeh... staral sie jak mogl, ale alkohol i tak czulam ;-) No nic nie bylo tak zle :sorry2:

Ale kiepska pogoda u mnie, wczoraj bylo tak fajnie sloneczko swiecilo. Moze nie bylo za cieplo ale sloneczko bylo, a dzis... porazka. Szron wszedzie i cos kapie ni to deszcz ni to snieg :confused: Jakas mzawka.

Kuerde znowu widze spuchnieta jestem :dry: W szpitalu jakos mi pozlazila opuchlizna a tu znowu spuchnieta. Mezus mowi ze to od ciaglego krecenia sie po mieszkaniu zamiast siedziec albo lezec, ale ja tak nie umiem i teraz mam za swoje:shocked2: Ehhh coraz ciezej mi.....

kobietki ide do sniadanka, mezus wlasnie ze sklepu wrocil :*** do pozniej :***

reklama
Do góry