reklama
E
ELBRA
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
anineczka
królowa mrówek :P
Waszko mojego kuzyna dziewczyna przedwczoraj urodzila syna a jest tutaj moze ze 3-4 miesiace i nic nie placila.anineczka Juz sie co nieco dowiedzialam, bylam na wizcie u GP( lekarz rodzinny- tutaj ciazy nie prowadzi ginekolog) i porozmawialam troszke. Powiedzial, ze wszystko powinnam miec za darmo i nie powinnam sie przejmowac. Ale wez sie nie przejmuj, jak on Ci mowi powinnaś. To kto ma to wiedziec? Grunt, ze jak na razie wszystko fri:-).
Tak wiec ja tez mysle,ze nie bedziesz placic.
Za tydzien przyjezdza moja kuzynka w 26 tygodniu ciazy i tez tutaj bedzie rodzila.
P.S suwaczek wklej w podpis,a nie w posta ;-)
JA wrocilam ze sklepu i ledwo zyje.
Ide sie walnac na kanape
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
a ja za godzinke do kosmetyczki:-) no to sobie posiedzę:-)
no i jeszcze neiszczęsne siku odebrać wyniki:-( no cóż ...
Anineczka miłego leniuchowania:-)
Waszka mnie przez 2 dni bolało a dzis wszystko jak reką odjął przeszlo:-)
no i jeszcze neiszczęsne siku odebrać wyniki:-( no cóż ...
Anineczka miłego leniuchowania:-)
Waszka mnie przez 2 dni bolało a dzis wszystko jak reką odjął przeszlo:-)
no i jak tam kochane!!
wlasnie koncze obiadzik no i za prasowanko sie wezme-wreszcie-normalnie nie mam weny!!
Strasznie zazdroszczę Misi ma juz swoje maleństwo przy sobie-buuu juz bym tez chciala
sabina_p- napisz jak mozesz jak wstawiasz emotikonki-juz sobie zainstalowalam ten programik no ale nie moge ich tu wkleic-niby wszystko robie wedlug instrukcji-no ale nie moge
wlasnie koncze obiadzik no i za prasowanko sie wezme-wreszcie-normalnie nie mam weny!!
Strasznie zazdroszczę Misi ma juz swoje maleństwo przy sobie-buuu juz bym tez chciala
sabina_p- napisz jak mozesz jak wstawiasz emotikonki-juz sobie zainstalowalam ten programik no ale nie moge ich tu wkleic-niby wszystko robie wedlug instrukcji-no ale nie moge
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Asix chodzi Ci o emotikiony z Incredi Maila? ?????
A
Anitt
Gość
Misiu gratulujemy serdecznie i cieszymy sie razem w Wami
Igorku wszystkie na ciebie czekalysmy, witaj Duzy chlopczyk z Ciebie tak na marginesie
Igorku wszystkie na ciebie czekalysmy, witaj Duzy chlopczyk z Ciebie tak na marginesie
waszka
Listopadowe mamy'07 Waszka
anineczka Dzieki Ci Kochana, nawet nie wiesz jak mi poprawilas humorek:-):-)!! Jakkbym mogla to bym cie usciskala. Martwilam sie tym z mezem bardzo. Bo tu nikt kurcze nic nie wie i czlowiek taki skolowany chodzi.
No to teraz nawet mi sie obiad zachcialo ugotowac. O! i jeszcze pranie musze rozwiesic.
Ciekawa jestem. ktora z nas bedzie nastepna po misi;-).
No to teraz nawet mi sie obiad zachcialo ugotowac. O! i jeszcze pranie musze rozwiesic.
Ciekawa jestem. ktora z nas bedzie nastepna po misi;-).
Pati26
Mama Marcela i Samuela
czesc laseczki
nie mam siły czytać co u was...
byłam rano w Toruniu załatwic jedną sprawę i od powrotu czuję się fatalnie
totalny spadek formy
brzuch boli i nawet skurczyki jakieś czuje
łudzę się ze moze cos się przez weekend wydarzy
i Marcel będzie punktualny jak jego brat (Samuel urodził się w dzien wyznaczonego terminu)
przepraszam ze nie poczytałam co u was ale mam nadzieje ze zrozumiecie:-(
całuję Was mocno
nie mam siły czytać co u was...
byłam rano w Toruniu załatwic jedną sprawę i od powrotu czuję się fatalnie
totalny spadek formy
brzuch boli i nawet skurczyki jakieś czuje
łudzę się ze moze cos się przez weekend wydarzy
i Marcel będzie punktualny jak jego brat (Samuel urodził się w dzien wyznaczonego terminu)
przepraszam ze nie poczytałam co u was ale mam nadzieje ze zrozumiecie:-(
całuję Was mocno
reklama
A
Anitt
Gość
Jejku, Pati, Tobie zaraz sie suwaczek skonczy
Podziwiam Twoj spokoj, ja sobie siebie nie wyobrazam w okolicach terminu
Podziwiam Twoj spokoj, ja sobie siebie nie wyobrazam w okolicach terminu
Podziel się: