reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
anineczka Juz sie co nieco dowiedzialam, bylam na wizcie u GP( lekarz rodzinny- tutaj ciazy nie prowadzi ginekolog) i porozmawialam troszke. Powiedzial, ze wszystko powinnam miec za darmo i nie powinnam sie przejmowac. Ale wez sie nie przejmuj, jak on Ci mowi powinnaś:no:. To kto ma to wiedziec?:wściekła/y: Grunt, ze jak na razie wszystko fri:-).
Waszko mojego kuzyna dziewczyna przedwczoraj urodzila syna a jest tutaj moze ze 3-4 miesiace i nic nie placila.
Tak wiec ja tez mysle,ze nie bedziesz placic.
Za tydzien przyjezdza moja kuzynka w 26 tygodniu ciazy i tez tutaj bedzie rodzila.

P.S suwaczek wklej w podpis,a nie w posta ;-)

JA wrocilam ze sklepu i ledwo zyje.
Ide sie walnac na kanape:sorry2:

a ja za godzinke do kosmetyczki:-) no to sobie posiedzę:-)
no i jeszcze neiszczęsne siku odebrać wyniki:-( no cóż ...

Anineczka miłego leniuchowania:-)
Waszka mnie przez 2 dni bolało a dzis wszystko jak reką odjął przeszlo:-)

no i jak tam kochane!!

wlasnie koncze obiadzik no i za prasowanko sie wezme-wreszcie-normalnie nie mam weny!!
Strasznie zazdroszczę Misi ma juz swoje maleństwo przy sobie-buuu juz bym tez chciala

sabina_p- napisz jak mozesz jak wstawiasz emotikonki-juz sobie zainstalowalam ten programik no ale nie moge ich tu wkleic-niby wszystko robie wedlug instrukcji-no ale nie moge:zawstydzona/y:

Misiu gratulujemy serdecznie i cieszymy sie razem w Wami :)

Igorku wszystkie na ciebie czekalysmy, witaj :) Duzy chlopczyk z Ciebie tak na marginesie :)

anineczka Dzieki Ci Kochana, nawet nie wiesz jak mi poprawilas humorek:-):-)!! Jakkbym mogla to bym cie usciskala:-D. Martwilam sie tym z mezem bardzo:tak:. Bo tu nikt kurcze nic nie wie i czlowiek taki skolowany chodzi:sorry2:.
No to teraz nawet mi sie obiad zachcialo ugotowac:-D. O! i jeszcze pranie musze rozwiesic:tak:.

Ciekawa jestem. ktora z nas bedzie nastepna po misi;-):-D.

czesc laseczki:tak:
nie mam siły czytać co u was...
byłam rano w Toruniu załatwic jedną sprawę i od powrotu czuję się fatalnie
totalny spadek formy
brzuch boli i nawet skurczyki jakieś czuje
łudzę się ze moze cos się przez weekend wydarzy
i Marcel będzie punktualny jak jego brat (Samuel urodził się w dzien wyznaczonego terminu):cool:

przepraszam ze nie poczytałam co u was ale mam nadzieje ze zrozumiecie:-(
całuję Was mocno:happy2:

reklama
Do góry