jolie ja tez tak juz czesto mam, niestety uroki koncowki ciazyDzień dobry mamom.
Ja dziś na obiedzie miałam teściów i szwagierkę - siostrę Damiana. Trochę się narobiłam, ale kochany mąż dużo mi pomógł. A mama przyniosła pyszne ciacho, sernik i piernik.
Nie wiem co się ostatnio ze mną dzieje, ale rano po śniadaniu, jak jestem poza domem to jakoś mi słabo. Wczoraj byliśmy z mężem na rynku po warzywa i myślałam, że tam padnę. Musiałam zdjąć bluzę i siedzieć. Podobnie było tydzień temu. A dziś nie dałam rady wytrzymać w kościele i w trakcie mszy musieliśmy iść do domu, żebym mogła sie położyć :-(
agar witaj i pisz czesciej
pati hehe cos mi sie wydaje ze bedziesz nastepna:-)
larvunia trzymaj sie kochana, myslimy o tobie!
ja juz po pierwszym pranku. Dziewczyny uzywacie plynu do prania do ubranek dla maluszkow? bo ja wypralam tylko w proszku zeby jak najmniej chemii bylo ale ubranka sa szorstkie-nie ma to jak po plynie ale w koncu nie wiem czy mozna uzyc plynu czy nie aha i wypralam w proszku wizir sensitiw-tez nie wiem czy dobrze ale slyszalam rozne opinie-jedni mowia zeby sprobowac w zwyklym proszku i jak sie nie bedzie nic dzialo to zostac przy nim a inni mowia ze tylko specjalne proszki dla dzieci