reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

co do ktg
to ja w pierwszej ciazy nie mialam robionego wogule- pierwsze jak juz przyjechalam do szpitala na izbe przyjec
teraz nie mialam i jakos nie przewiduje a moj gin nie widzi wskazan
moze jak juz jakos bedzie pozno drastycznie

co do przyjemnosci :happy2:
nie bojcie sie wszystko wraca do normy i jest tak jak wczesniej
nic sie jakos nie rozciaga a jak sie rozciaga to sie i kurczy ;-)
po porodzie i przed tez cwiczyc tylko kegla
zaraz po porodzie nie moglam sie za bardzo smiac czy kichac bo czesto gesto slabo tzrzyma sie mocz
ale potem jest jak bylo :happy2:

reklama
co do przyjemnosci :happy2:
nie bojcie sie wszystko wraca do normy i jest tak jak wczesniej
nic sie jakos nie rozciaga a jak sie rozciaga to sie i kurczy ;-)
po porodzie i przed tez cwiczyc tylko kegla
zaraz po porodzie nie moglam sie za bardzo smiac czy kichac bo czesto gesto slabo tzrzyma sie mocz
ale potem jest jak bylo :happy2:

Dzieki:tak::tak::tak::tak: ...mialam taka cichutka nadzieje, ze nie moze byc inaczej... ale co doswiadczonie to doswiadczenie;-);-);-)

Dziewczyny,
a jak to jest jesli chodzi o seks po porodzie... tak mnie to zastanawia... hmmm, jest gorzej...? czuc roznice? Czy wszystko wraca do normy? Hmmm, to chyba pytanie do mamc po raz kolejny...:tak::tak::tak:
jak już sugar... wcześniej napisała wszystko wraca do normy;-)
jak się rozciągnęło to się skurczy:-p
ja miałam jednak pewien problem...
i w sumie kilka moich koleżanek również:cool:
otóz moje libido spadło do zera po porodzie:happy2:nawet się martwiłam ze juz chyba nigdy nie wróci do normy
ale wróciło,moze nawet ze zdwojoną siłą
więc luzik..... nie martw się:-D:-D:-D

Kajunia śliczni panowie:-)

ja też KTG jeszcze nie miałam:-)
a czy mieć bede to nie wiem:-)

ja wyszorowaam dziś wszystkie półeczki w kuchni:-) i teraz szykuję się na "piweczko" spotkanie ze znajomymi ze studiów mamy:-) co prawda nie za wiele osób :-) ale zawsze cos:-)

buźka miłego wieczorka:-)

sabina udanej imprezki zycze:tak:

dziewczyny co do przyjemnosci to mam nadzieje ze wszystko wraca pozniej do normy:-)bo mi juz tego baaaardzo brakuje a jak pomysle ze jeszcze 6tygodni po porodzie nic nie mozna to mnie krew zalewa:no:;-)

anineczka co z toba???odezwij sie jak sie czujesz:tak:

sabinko...udanej imprezki
anineczko..co z Tobą?mam nadzieję że Twoja absencja spowodowana jest wieczorem z mamusią:tak:
kathe..ja w pierwszej ciąży nie miałam KTG ani razu,dopiero na porodówce
teraz lekarz chciał sprawdzić co i jak i dlatego zrobił i na tym chyba koniec bo 16tego mam wizyte i nic nie mówił o kolejnym KTG

własnie się wykapałam i spadam do łóżeczka:-)
brzuch mnie troche w dole pobolewa:cool: jak na @
moze coś się rozkręci :-p;-):tak::-D

oj pati :-) moze bedziesz nastepna rozdwojona;-) ja juz tez bym chciala ale wiem ze Marysia jeszcze nie gotowa:tak: zostaje mi obserwowac wasze rozdwajanie:-D

reklama
joł wieczorowo
u nas impreza na całego
kumpel z dołu ma urodziny,24-arte jak ja za 12 dni :cool::cool:

wogole tyle Wag co tu poznałam to szok! w kraju znałam dwie osoby spod znaku Wagi na krzyz a tutaj? normalnie tłumy :-D
dzisiaj kumpel,jutro kumpela,4-ego inny kolega,potem 15-stego nastepny,ja 18-stego,potem 22-ego jeszcze jeden :-D:-D:-D:-D
fajnie znac az tylu hihiiiii no i o Sabince naszej pamietam :-);-):cool::happy2:

ale sie rozpisałam hihiiii

wogole dzis mam problemy z wejsciem na BB
nie wiem czemu ?? ale mnie wywala :confused2:

no to kochane zycze spokojnej nocy!!
dziewczyny mam nadzieje ze jakos sie trzymacie bo mnie dzis meczył bol podbrzusza i jeszcze krzyza :confused2::dull:
torbe mam zniesioną i pare pierdołkow uszykowanych w razie W

no to lece do rodzinki

miłego wieczorku :-)

Do góry