dobra!!
ze mną już lepiej a moja dzidka juz biega jak szalona,czyli trza sie brać w garść-chandre mam jakaś niesamowitą-ryczeć mi sie chce i tyle!! Nie wiem-to chyba hormony!!:-(wiem,ze muszę się czymś zająć-czyli teraz ja zaczne sprzątanko i obiadzik,no moze jakis spacerek,bo za oknem sie przejasnilo:-)
sabina,wiesz widziałam te koszulki-śmiechowe,ze nie ma co,ja chyba jednak zostanę przy moich nocnych,chociaż są sporo za duże(tak to jest jak kupujesz bez mierzenia );-)
dziewczyny,a co myślicie o tych stanikach do karmienia z odpinanymi klapkami??Bo u mnie w liście ze szpitala położna je wypisała,no ale wiem że chyba to tak różnie bywa ..
Napisał
anineczka
Aha kolezanki.U mnie juz nastal czas sciagniecia obraczki,pierscionka zareczynowego.
Sciaglam w ostatniej chwili,bo juz mi paluchy spuchly.
Wy tez sie pozbadzcie na jakis czas.Bo przy porodzie to tylko przecinak wam zostanie do uzycia.
u mnie to juz też kilka tyg. temu było-dziwnie się czuję bez tego pierścionka,ale najwiekszy ubaw mialam,jak w sierpniu chciałam założyć łańcuszek na kostkę-pierwszy raz widziałam taką dużą stopę
tak więc mogłam o tym tylko pomarzyć
Elbra wiem co mówisz z tymi kopniakami,ale z koleji jak dłuższą chwilę się nie rusza,to się zaczynam mieć jakieś schizy,więc tłumacze sobie,że niech biega,a ja ten miesiąć dam rade,hehehe!!
Women23 nie martw się że będziesz sama-jakoś to będzie,fajnie by było,żeby tylko ktoś był z tobą w szpitalu,ale myślę,że wszystko będzie dobrze i jakoś się ułoży,więc głowa do góry
U mnie jest tylko ten ból,że mieszkam sama z przyszlym mężulkiem,no i nikt do mnie nie przyjedzie żeby pomóc przy maleństwu,a przy pierwszym to bym chciała mieć kogoś,powiedziałam już mojemu facetowi,że musi wziąć wolne na conajmniej tydzień,bo będe potrzebować jego pomocy ale zobaczymy jak to będzie-wiecie to
jednak chłop,mam tyle obaw,że szok
ej dziewczynki,nie wiem jak wy wstawiacie tyle tych cytatów-mi się jakoś nie udaje
No nic spadam już dziewczynki,spotykamy się jutro-mam nadzieję!!:-)