reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Pati
mi sie Marcel bardzo podoba a jeszcze bardziej Maurycy:tak: ale oba imiona juz wykorzystala moja kolezanka, wiec u mnie odpadaja;-)

Sugar
ja bylam lepsza:-p tydzien przed porodem pomalowalam sama pokoj:-p
z mojej strony Marcel jest 100%,poczekam jeszcze na męża i jego opinię
choć juz zadzwoniłam i mu powiedziałam ze ma sie do tego ustosunkować :tak:
WOW...pomalowałaś pokój...
wygrałaś moja droga:cool2::-D:laugh2:

! Na tesciowia nie mam co liczyc i poprostu boje sie, ze za wczesnei urodze i nie bede miala z kim Allanka zostawic! Owszem, kristi wezmie odrazu wolne ale jak ja bede rodzic to co z Allankiem???? Mam handre!!!
moja droga nie martw sie na zapas,
napewno wszystko sie dobrze ułoży i mamuśka zdązy na czas;-)
a w zastępstwie moze masz jakąś koleżankę lub sąsiadkę tak na wszelki wypadek
chociaz wierzę ze nie będzie potrzebna:-)
główka do góry:blink:

reklama
dobra!!
ze mną już lepiej a moja dzidka juz biega jak szalona,czyli trza sie brać w garść-chandre mam jakaś niesamowitą-ryczeć mi sie chce i tyle!! Nie wiem-to chyba hormony!!:-(wiem,ze muszę się czymś zająć-czyli teraz ja zaczne sprzątanko i obiadzik,no moze jakis spacerek,bo za oknem sie przejasnilo:-)

sabina,wiesz widziałam te koszulki-śmiechowe,ze nie ma co,ja chyba jednak zostanę przy moich nocnych,chociaż są sporo za duże(tak to jest jak kupujesz bez mierzenia );-)

dziewczyny,a co myślicie o tych stanikach do karmienia z odpinanymi klapkami??Bo u mnie w liście ze szpitala położna je wypisała,no ale wiem że chyba to tak różnie bywa ..

Napisał anineczka
Aha kolezanki.U mnie juz nastal czas sciagniecia obraczki,pierscionka zareczynowego.:tak:
Sciaglam w ostatniej chwili,bo juz mi paluchy spuchly.:dry:
Wy tez sie pozbadzcie na jakis czas.Bo przy porodzie to tylko przecinak wam zostanie do uzycia.:sorry2:

u mnie to juz też kilka tyg. temu było-dziwnie się czuję bez tego pierścionka,ale najwiekszy ubaw mialam,jak w sierpniu chciałam założyć łańcuszek na kostkę-pierwszy raz widziałam taką dużą stopę:-Dtak więc mogłam o tym tylko pomarzyć

Elbra wiem co mówisz z tymi kopniakami,ale z koleji jak dłuższą chwilę się nie rusza,to się zaczynam mieć jakieś schizy,więc tłumacze sobie,że niech biega,a ja ten miesiąć dam rade,hehehe!!

Women23 nie martw się że będziesz sama-jakoś to będzie,fajnie by było,żeby tylko ktoś był z tobą w szpitalu,ale myślę,że wszystko będzie dobrze i jakoś się ułoży,więc głowa do góry:tak:
U mnie jest tylko ten ból,że mieszkam sama z przyszlym mężulkiem,no i nikt do mnie nie przyjedzie żeby pomóc przy maleństwu,a przy pierwszym to bym chciała mieć kogoś,powiedziałam już mojemu facetowi,że musi wziąć wolne na conajmniej tydzień,bo będe potrzebować jego pomocy ale zobaczymy jak to będzie-wiecie to
jednak chłop,mam tyle obaw,że szok:szok:

ej dziewczynki,nie wiem jak wy wstawiacie tyle tych cytatów-mi się jakoś nie udaje:no:

No nic spadam już dziewczynki,spotykamy się jutro-mam nadzieję!!:-)

women : nie martw sie , moze poszukaj poloznej ...... przynajmniej bedzeisz miala jakas znajoma twarz,
na pewno dasz sobie rade

ja z kolej obawiam sie ze bede miala za duzo ludzi do pomocy i beda mnie wkurzac , szczegolnie tesciowa ....... wiecie jak to jest , chce dobrze i wiesz o tym ale cie wkurza
poza tym nie bardzo mi sie chce wierzyc ze ona jeszcze cos pamieta odnosnie malych dzieci
i bede miala bardzo male zaufanie do jej wiedzy
w koncu mienelo juz 50 lat odkad miala wlasne dziecko ......to co ona moze pamietac , penie tyle o moja babcia ........

dziewczyny,a co myślicie o tych stanikach do karmienia z odpinanymi klapkami??Bo u mnie w liście ze szpitala położna je wypisała,no ale wiem że chyba to tak różnie bywa
mnie np. bardzo się przydały przy karmieniu Samuelka i teraz też zakupiłam 2szt biały i czarny
polecam :-)

a jeśli chodzi o umieszczanie cytatów to na dole pod każdym postem jest znak "+"
jeśli chcesz cos odpisać to zaznaczasz ten plus i jak będziesz odpowiadać to zaznaczone fragmenty się Tobie wyświetlą:-)

mnie np. bardzo się przydały przy karmieniu Samuelka i teraz też zakupiłam 2szt biały i czarny
polecam :-)

a jeśli chodzi o umieszczanie cytatów to na dole pod każdym postem jest znak "+"
jeśli chcesz cos odpisać to zaznaczasz ten plus i jak będziesz odpowiadać to zaznaczone fragmenty się Tobie wyświetlą:-)
Marcel .......... to mi sie kojarzy z jakas bajka dla dzieci ale nie pamietam jaka :-D

Joli to jak lubisz kluchy to zapraszam:-) a te "żelazne" kluski to robi się z tartych ziemniaków i potem jeszcze wyciska z wody?:-) jak tak to ja je uwielbiam:-)

Oj tak, to właśnie te kluski. Mogłabym je jeść i jeść. Nie ważne z czym.

Witam was i przepraszam ze tak zaczne od siebie!!!!
Ja dostaje sraczki za przeproszeniem!!!! W poniedzialek bylam u gina i tak: macica zmiekczona, dzidzia bardzo nisko i swietnie wyczuwalna glowka a pani doktor powiedziala ze bedzie dobrze jak dzidzia poczeka jeszcze ze 2 tygodnie! Nie wiem co mam myslec??? Boje sie bo czekam az przyjedzie moja mama a ona ma jakies cholerne papierkowe problemy w polsce i jak ich nie pozalatwia to nie moze przyjechac! Na tesciowia nie mam co liczyc i poprostu boje sie, ze za wczesnei urodze i nie bede miala z kim Allanka zostawic! Owszem, kristi wezmie odrazu wolne ale jak ja bede rodzic to co z Allankiem???? Mam handre!!!

Teraz ide czytac co u was!!!!

Kreciku współczuję, rzeczywiście nieciekawie to wygląda sama "akcja porodowa". Chyba rzeczywiście zostają Ci zaufane koleżanki, jeśli takie masz.

A cytaty: podczas czytania, zaznaczasz sobie "+" na poście, który będziesz chciała zacytować i jak później dasz "odpowiedz" one już są wklejone. Sama się tego nauczyłam niedawno od Lilki - Lilka dzięki, przydaje się ;-)

helo

szalało sie szalało i dzisiejsza noc jak dzisiejszy dzien jest masakryczny
ledwo zyje :-:)-(
reka tak mnie bolała w nocy ze nic nie pomagało
z bolu nie mogłam spac
teraz cały dzien mam strasznie zdretwiałą....no i zaobserwowałam ze nogi mi lekko spuchły i sie zastanawiam powaznie czy na kontrole do spzitala nie pojechac :-(

a tyle prasowania czeka....
obiadu i sprzatac wogole nie mam sił....buuuu jak ja tak nie lubie

dziekuje gorąco dziewczyny za gratki zwiazane z pozwoleniem :-)

a i najważniejsza sprawa
właśnie dzisiaj w drodze ze szkoły usłyszałam w radiu cos tam gadali i jakiś Marcel sie wypowiadał
:cool::cool::cool::cool::cool:
i mnie olśniło
chcę mieć synka Marcela:-)
ciekawe co na to wieczorem mężuś ale myślę ze sie mu spodoba
tralalala
Marcelek-precelek
kurcze ale mi się podoba
a Wy jak myślicie:confused:

Pati u nas dokladnie tak było z Mileną
miala byc Natalia i jechalismy autem i mowili ze Natalia to nr 1 nadawanych imion zenskich w roku 2004
a my z tych ludzi co bardzo popularnych imion nie tolerujemy,nawet jak sa ładne :cool2:
no i gadamy sobie podczas tej jazdy co teraz? bo to za miesiac rodze a imienia sie pozbylismy :-D
i za chwile jakis wywiad w radiu z jakąs Pania Mileną i Karol zaskoczył ze ''ooo Milena!! tak damy na imie córce''

i zostało :-):-):-) i innego imienia sobie nie wyobrazam dla małej
do porodu nie byłam przekonana ale jak mi ją polozyli na piersiach to Milena i koniec :-D

a co do snow to ja mialam dzis taki sen ze niech go diabli wezmą :-:)-(
sniło mi sie ze Karol był umierający na raka wątroby i umarł....normalnie nie ma to jak wstac po takim snie :-:)-(
a był tak realistyczny ze szok....dzisiaj bede sie do niego pewnie non stop kleic bo zawsze tak mam,a co jakis czas regularnie mi sie sni ze umiera :-:)zawstydzona/y:

a co do snow to ja mialam dzis taki sen ze niech go diabli wezmą :-:)-(
sniło mi sie ze Karol był umierający na raka wątroby i umarł....normalnie nie ma to jak wstac po takim snie :-:)-(
a był tak realistyczny ze szok....dzisiaj bede sie do niego pewnie non stop kleic bo zawsze tak mam,a co jakis czas regularnie mi sie sni ze umiera :-:)zawstydzona/y:
to koszmarny sen ............ale podobno snow nie nalezy interpretowac doslownie
wiec tak smierc moze znaczyc cos kapletnie innnego i wcale nie dotyczyc nikgo z was
wiec nie mysl o tym
wiem trudno po o takich snach zapomniec
pewnie wynika to z hormonow .........

reklama
Mirka ja wiem ze sny oznaczają odwrotnosc ale...ja po takim snie sie budze zaryczana i potrafie plakac jeszcze pol dnia
pewnie hormony....

ale ja ze snami to cos mam

swego czasu przez wiele lat sniło mi sie ze rozdeptuje pająki (a mam fobie na nie)
i ze zęby mnie bolą albo mam czarne i takie tam
i wiem ze pajaki i zeby oznaczaja nowy etap w zyciu

musze poszukac co oznacza smierc :sorry2:

Do góry