reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

ja juz sie przyzwyczailam do Jordanka :-D

reklama
Larvuniu nie taka tesciowa zla, jak sie patrzy :) Zazdroszcze Ci przeprowadzki, fajnie ze sie w koncu udalo, chociaz widze ze tez nie obylo sie bez srednio przyjemnych niespodzianek :)

ja bym wybrala jordan , dorian brzmi mi troche dziwnie jak daria
ale coz moze sie nie znam :zawstydzona/y:

Dziewczyny ponad tydz mnie nie było i nie jestem w stanie nadrobic:-( ale przekaze wam wiadomosc:-)

17.09 o godz 16.08 moj maly przyszedl na swiat:-) wazył 2380 i miał 50cm, dwie doby spedzil w inkubatorze ale wczoraj wyszlismy wiec wszystko jest juz dobrze. Adas je i spi i wogole jest kochany:-)

Dziewczyny ponad tydz mnie nie było i nie jestem w stanie nadrobic:-( ale przekaze wam wiadomosc:-)

17.09 o godz 16.08 moj maly przyszedl na swiat:-) wazył 2380 i miał 50cm, dwie doby spedzil w inkubatorze ale wczoraj wyszlismy wiec wszystko jest juz dobrze. Adas je i spi i wogole jest kochany:-)

wooo gratulacje ......... super ze maluszek jest zdrowy :-):-)
czy cos sie stalo ze juz urodzilas ??? :szok:

Mirka wg lekarzy to ja mam problemy z donoszeniem ciazy, Macius ur sie w 35tc a Adas w 33. Ale najwazniejsze ze wszystko dobrze sie skonczyło choc nie sadziłam ze tak szbyko. W nocy dostałam skorczy i pojechałam do szpitala i tam poniewaz nie mogli sobie dac rady to przewizli mnie do kliniki zeby zagwarantowac lepsza opieke dziecku i po kilku godz juz byłam na stole zrobili cc i wyjeli Adasia:-)

Mirka wg lekarzy to ja mam problemy z donoszeniem ciazy, Macius ur sie w 35tc a Adas w 33. Ale najwazniejsze ze wszystko dobrze sie skonczyło choc nie sadziłam ze tak szbyko. W nocy dostałam skorczy i pojechałam do szpitala i tam poniewaz nie mogli sobie dac rady to przewizli mnie do kliniki zeby zagwarantowac lepsza opieke dziecku i po kilku godz juz byłam na stole zrobili cc i wyjeli Adasia:-)
najwazniejsze ze wszystko ok , :-D:-D
czyli poprostu u ciebie to jakby normalny porod ;-);-)

reklama
Hej
My juz po imprezce urodzinowej mojego synka.
Misiu,Pati,Larvuniu,Sylwia,Olpa dziekujemy bardzo za zyczonka :tak:
Wracam powoli do zycia,bo te tlumy ludzi i przygotowywania wykonczyly mnie fizycznie i psychicznie.
Bardzo sie ciesze,ze ciocie i wujkowie dopisali (choc to wszyscy tak naprawde nasi przyjaciele i znajomi),ale musze teraz odpoczac sobie.

Mlody zadowolony dmuchal swieczki nosem :laugh2:
prezenty tez spasowaly mu,a ja sie zastanawiam gdzie upchac wszystkie jego graty.:dry:

Larvuniu ty sie lepiej dowiedz jak najszybciej podlacza Ci neta na nowym mieszkanku.Jakos nie wyobrazam sobie listopada 2007 bez Ciebie.
Aaaa i tesciowa zachowala sie na 5+. Tak,dobra z niej kobiecina ;-)

Women ja jestem bardziej za Dorianem :tak:
Pati i WOmen milych zakupow i pochwalcie sie zakupkami.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry