reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

SMS OD KAJUNI:
"Misiu właśnie wróciłam z usg-miałam potworne skurcze i napięty brzuch! Okazało się ze szyjka ma tylko 25 mm a maluchy są bardzo duże Olivierek ma 1990g a Oskarek 1900g i główkami pchają sie w dol! Mam zakaz wstawania- lekarze chcą przetrzymać mnie chociaż 1-2 tygodnie, o ile da rade! Buziaki!"

reklama
Women akurat rozdwoiła sie dziewczyna o nicu NORGE
mieszka w Norwegii i w ten sposob jest mi jakas bliska
i jedna lipcówka 05' rodzi w pazdzierniku i na watku lipcowym napisała ze u neij sie ruszyło...wpadłam...patrze a tu Norge ktora termin miala na 2 pazdziernika....a ja mam z ostatniego usg na 2 listopada,a z ostatniej @ na 28 padziernika wiec....poprostu jestem w szoku :szok::szok::szok::szok:

jakies 2 tyg temu urodziła martucha28 tez z październikówek, była w 34 tyg zaczętym :-) mama i mały Bruno czują się dobrze.

Ja obstawiam że Kajunia będzie pierwsza :tak: ale kto następny? :confused:

czesc Misiu wieczorowo:-)

dzieki za wiesci od Kajuni
ojj ja tez czuje ze nasza Kajunia bedzie pierwsza
choc mamy jeszcze inne blizniakowe mamusie
stawiam ze wszystkie potrojne mamusie beda pierwsze :happy:

reszta nozki ładnie trzyma scisniete do 38tc. :cool2:;-):happy:

jakies 2 tyg temu urodziła martucha28 tez z październikówek, była w 34 tyg zaczętym :-) mama i mały Bruno czują się dobrze.

Ja obstawiam że Kajunia będzie pierwsza :tak: ale kto następny? :confused:

Jejku wiecie co ja jeszcze tym nie żyje jakos mam wrażenie ze jeszcze duzo czasu zostalo,ale widze ze to nie jest takie smieszne.
Powiedzcie czy jak sie zacznie to najpierw sa bole przepowiadające? Ile wczesniej one sie pojawiaja?Hmmm ja nie mam pojecia jaka kolejnosc tu bedzie.Jak kajunia urodzi to pewenie po niej bedzie Pati hehehe

Lilka ja chcialam isc z siostrą ale ona teraz tez jest w ciązy wiec chyba nie bedzie mogła wejsc na porodówke,mój szwagier sie wyrywa zeby pojsc ale ja tam z obcym chłopem nie chce heheheh choc jest mi bardzo bliski
A z koleżanką to jakos nie bardzo,nie jestem az tak zwiazana emocjonalnie wiecie o co chodzi/

Ok kochane ide sie myć i spać,miałam dzis zalatany dzień i jakos padam na pyszczek,czasem brakuje mi sił do działań ale jeszcze 7 tygodni do rozwiązania wiec mysle ze pozniej bedzie juz łatwiej.

Ale nowiny:szok:!!!!!!!!
Ja pewna nie jestem ale jak sie u mnie dzidzia nie przekreci to w pazdzierniku beda mnie ciac:no:,a ja nie chce,ja chce w listopadzie.Chociaz Wero miala byc z wrzesnia a jest z sierpnia,wiec roznie to bywa.

Women glowa do gory, moj nie chce mi towazyszyc chociasz powinien,bo personel bedzie anglo jezyczny,a tak to po naszemu latwiej i przyjemniej z kims portozmawiac.Ja z Wero na porodowce bylam z mama i bardzo mi pomogla,moze uda mi sie ja sciagnac miesiac wczesniej bo planowo to na swieta ma przyleciec,a tak to by ze mna poszla.No coz zobaczymy,moze moj mezczyzna przelamie swoj strach,bo tylko to go tlumaczy.

Kajunia badz dzielna,trzymam kciuki.

Misiu dziekuje :-) z Hania podnosimy statystyke listopadowych lasek :-D

Women siostra moze isc
chyba ze bedzie sie strasznie stresowac to przeciez moze wyjsc :tak:
a szwagier bomba hahaaaa :-D

co do przepowiadajacych skurczow to mi teraz brzuch sie stawia od jakiegos czasu
to macica trenuje ;-) i to nie jest bolące
z Mili mialam tak samo
przepowiadajace i tak nic nei oznaczają,jak dostaniesz TE skurcze to bedziesz wiedziała
TEGO nie da sie z niczym pomylic....za pierwszym razem tez nie wiedzialam o so chosi i słyszałam te teksty ze prawidłowe poznam od razu
no i tak tez było,takze nie martw sie ze je pomylisz czy cos:-)

To jeszcze raz ja ale tym razem chce sie wyzalic bo juz mi rece opadaja:no::wściekła/y:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ledwo zaczal sie rok szkolny a w klasie Wero sa juz wszy:wściekła/y::no:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!W tamtym roku byly 5 razy,bylam pewna ze rodzicow jakos to zmobilizuje,ale gdzie tam.Chyba tylko my Polki dbamy o higiene naszysh dzieci,bo ja znalazlam w tamtym roku tylko jedna wesz i to zaraz jak wrucila do domu zaraz zrobilam przeglad glowy i do konca roku sprawdzalam co wieczor,a w szkole kilka razy dzieci mialy i to irlandzkie nie nasze:no:.Wiec i tym razem chyba czeka nas droga przez meke i sprawdzanie czy znowu czegos do domu nie przywlecze,a tu na dodatek maluch w drodze :wściekła/y::no:,jestem zrospaczona,tym bardzeij,ze pan dyrektor nic w tej kwesti nie ,moze zrobic tylko poinformowac rodzicow o insektach,a i tak nie kazdy sprawdzi i tak w kolo macieju,plakac sie chce:-:)dry::sorry:.
No to sie wyzalilam.

reklama
Do góry