sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Cześć mamcie:-) własnie wróciłam z wesela :-) wpadłam powiedzieć kolorowych snów:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hmm.. dziewczyny a nowe pieluchy tetrowe tez prac?? (moze i glupie pytania zadaje, ale nie mam pojecia)
hmm.. dziewczyny a nowe pieluchy tetrowe tez prac?? (moze i glupie pytania zadaje, ale nie mam pojecia)
żaden sprzęt usg nie jest na tyle wiarygodny żeby tak lekko zmieniać termin i szacować wagę z dokładnością co do joty. To jest tylko orientacyjne. Zauważ że te pomiary mają zawsze podane w nawiasie że jest to przybliżona data porodu z dokładnością do +/-2 tygodni! Mi też ciągle wychodzi wg usg data na paźdzernik, ale to jest po prostu niemożliwe bo musiałabym mieć owulację w czasie miesiączki32 TYDZIEN:
Rosnę zdrowo. Dziecko waży teraz pomiędzy 1600 a 1800 gram i mierzy około 43-46 cm z wyciągniętymi nóżkami.