reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
chwilunia przerwy w sprzataniu :-)
w koncu trzeba sie oszczedzac :-)

Elbra ja ostatnie usg mialam w PL w 18 tc. i maluch był pupką
dlatego nei wiemy jaka plec

teraz w srode lece do PL na dwa dni i mam umowione jednego dnia usg 3d
a drugiego dnia mam wizyte u mojego gina gdzie tez bedzie usg :cool2: bo nie powiem mu o 3d :cool2: a co?? zobaczenie maluszka to takie wspaniałe przezycie a tez niech go wymierzy i wogole sprawdzi jego stan
przynajmniej ze spokojnym sumieniem bede leciec samolotem spowrotem

dziewczyny powiedzcie mi czy NOWe ciuszki, kocyki, skarpetki itp trzeba wyprac czy nie? Moja matka mowi, ze wymyslam z tym praniem jak uslyszala, ze chce wyprac kocyk ktory od niej dostalam do wozka i pare ciuszkow do szpitala +skarpetki +czapeczki.... Pierzecie??

Larvuniu ja wyprałam wszystko co mialam nakupowane dla maluszka!!
w dzieciecym proszku prałam a potem dwa razy plukałam w wodzie :tak:
moja mama stała nade mna i mnie podziwiała
jak skonczyła podziwiac to palneła ''czemu nie wrzuciłas tego do pralki?''
a mi szkoda było tych pieknych ubranek prac w pralce hehee :-p
sama jestem ciekawa jak teraz do sprawy podejde

dla dziecka nowo narodzonego to pewnie kocyk choc nowy pewnie bys wyprała tak? tylko zastanawiasz sie czy jest potrzeba w proszku dla dzieci??
ja prałam bo Mili wakacyjna i lezała bezposrednio w wozku na tym kocyku
teraz zima wiec maluch bedzie spał w kombinezonie itp.
ale tez wypiore

Witajcie kochane listopadówki!

Mam ostatnio słabsze dni, tzn popłakuje sobie bez powodu, nie mam powodów do smutku ale jakoś czuję się tak jakby mi serce miało pęknąć. Eh te ciążowe hormonki... :sorry2:

Mąż się zorientował że coś nie tak ze mną i dzisiaj poszliśmy na małe zakupki. Kupiłam sobie spodenki ciążowe i dwie tuniczki i od razu humorek lepszy :tak:

Moja siostra przylatuje z Londynu w czwartek i nie mogę się doczekać. Pamiętam jak się kłóciłysmy gdy jeszcze dzieliłyśmy pokój a teraz tak za nią tęsknię. Nie widzialyśmy się chyba ze dwa miesiące, no nie licząc rozmów na skype - to przez web kamerkę sie widziałyśmy ;-)

Kajuniu bądź dobrej myśli! Czekamy na Ciebie na forum! :tak:

Witaj Elbra na forum! :-)

dziewczyny powiedzcie mi czy NOWe ciuszki, kocyki, skarpetki itp trzeba wyprac czy nie? Moja matka mowi, ze wymyslam z tym praniem jak uslyszala, ze chce wyprac kocyk ktory od niej dostalam do wozka i pare ciuszkow do szpitala +skarpetki +czapeczki.... Pierzecie??

Oczywiście że trzeba wyprać. Przecież te ciuszki zanim trafiły do Ciebie, były dotykane przez personel producenta, potem w sklepie trafił na półki, macało go tysiące klientów, pomyśl ile tam jest zarazków i zwykłego kurzu sklepowego. To że coś jest nowe nie znaczy że czyste. Ja piorę wszystkie kocyki, rożki, ciuszki i te stare po Wiku i te nowe ze sklepu! :tak: Pierz i mamą się nie przejmuj!

Lilka ja wszystko piorę w pralce :-p

reklama
Do góry