reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

dobry wieczór :-)
myslałam ze bedzie wiecej do czytania ale widze ze dzis malo mamuś nas odwiedziło

Ja w tym tygodniu co bedzie zabieram sie za pranie wszytskiego dla Jordana i prasowanie pozniej ukladam juz wszytsko w nowych mebelkach hehe ale radocha
Dzis znowu kupiłam sliczne śpiochy poprostu mam nowe hobby kupowanie ciuszków do Jordana sprawia mi taką radość ze nie macie pojecia

Elbra
Witaj na forum rozgość sie i czuj jak u siebie.;-)

reklama
Larvunia to samo myślę co Misia z tym praniem.

Misia dobrze, że chociaż te zakupy poprawiły Ci humor.

Anulka jak zgram zdjęcia to je wkleję. Rzeczywiście w tych Bolderach materiał mógłby być lepszy, ale i tak nam się podoba nasz wózek.

My dziś byliśmy w markecie na drobnych zakupach i poszliśmy do kasy z pierwszeństwem, ale ja nic się nie odzywałam, żeby ktoś mi ustępował. Nagle małżeństwo przede mną zwróciło się do mnie: "Proszę pani, pani jest z pierwszeństwem, proszę wejść przed nas (i pan zaczął przesuwać swoje zakupy na taśmie), może pomóc pani wypakowywać zakupy? Nasza córka też jest w ciąży." I tak zostałam dziś potraktowana przez obcego pana w sklepie :-D

Women hihi mnie tylko zdrowy rozsądek powstrzymuje przed kupowaniem tych słodkich ciuszków! :zawstydzona/y:;-) wiem co czujesz! hehe! Ale wiecie co pewnie jak zobacze te słodkie ciuszki Wika to też będę miala radoche bo juz dawno ich nie widziałam :sorry2:
Pamiętam jak zamiast się uczyć do egzaminów to przeglądałam, składałam i wąchałam ciuszki Wiktora jak wariatka normalnie! :-D:-D:-D

Jolie ale Ci fajnie, rzadko się zdarza że ludzie puszczają kobitki w ciąży przed siebie! Szczęsciara!

Poza tym była u mnie psiapsiółka ze studiów z przyszłym mężem i juz nam powiedziała żebyśmy szykowali się na 4 października w 2008 roku, na slub i całonocną zabawę na ich weselu! Jeeeeee, no w końcu pójdziemy na wesele, co prawda dopiero za rok, ale przynajmniej zdążę dojść do siebie po ciąży
026.gif

Jolie to bardzo miłe uczucie musiało byc!
Bo ze mną ostatnio sie pewnien pan kłucił ze co to zmienia ze jestem w ciązy,ze chora czy co?
No myślałam ze go zabije na miejscu!
Ok ide zamknąć kebap i po utarg i zaraz wracam do Was

reklama
Juz wrócilam zaliczyłam po drodze sklep nakupowałam chipsów batonów i włańczam sobie jakaś komedie romantyczną a co tam lubie takie wieczorki ihhih do juterka kochane buzka dobrej nocy

Do góry