reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

misia super lista, postaralas sie;-)juz niedlugo zaczna z niej znikac pierwsze listopadowki:-pczas szybko minie:tak:
motylinek ja tez mam zapchany nochal:-( nie wiem co z tym robic, dokucza mi to zwlaszcza wieczorami i w nocy:dry:

reklama
Women czytałam i gratulowałam juz super wiesci dot. Twojego Jordanka :-) :tak:Nawet nie wiesz jak bardzo sie ciesz ze wszystko jest w jak najlepszym porzadku!!! :-)

Ines
Dziekuje bardzo :tak::tak::tak::tak:JAk Twoje samopoczucie juz lepiej?
Misia
Lista jest piękna,znowu sobie pracy narobiłas kobieto ty nasza ;-)
Lilka,Ladina
Dziekuje wam za gratulacje,faktycznie bardzo sie ciesze ze Jordanek bedzie miał kogoś w swoim wieku do zabawy hehe wspólne wakcje juz mnie sie widzą hehe:dry::-):-)
Kobiety macie serdeczne ucałowania i pozdrowienia od Patrycji,mówi ze wytrzymać juz nie moze bez internetu i naszych pogaduszek,ale obiecuje ze zrobi wszytsko zeby jak najszybciej do nas dołączyć.:-):-):-)

Ja wrócilam z pysznej kawki i ciacha od kumpeli,i pozniej jeszcze pojechałysmy sobie do Balbeka na dobry obiadek mniami.....Treaz zmykam powoli do pracy...bo ostatnio jak mam tą nowa pracowniczke troche sobie leniu****e taka jest dobra dziewczyna ze wszystkim sama sobie radzi...:happy::-D;-)

Women, zaczekaj jesli masz cierpliwosc ;-) takie "tajemnicze znikniecia" suwaczków zwiazane sa najczesciej z przejsciowymi problemami z serwerkami które Ci suwaczki udostepniaja :-) Suwaczek na pewno "wroci", nie wiadomo tylko kiedy ;-)

cześć mamcie wieczorową porą:-) my wróciliśmy z USG:-) było cudownie:-) mężuś szcześliwy:-)
więc:
oczywiście pan doktorek potwierdził jajeczka i siusiaka:-) nawet udokumentował nam to na fotkach:-) wogóle co za świetny lekarz...strasznie załuje że nie on prowadzi moją ciąże...ale cóż nast. będzie on:-) eheh

tętno juniorka: 140
dł. stopki: 5,5 cm
waga: 1589 gram:-)

to z tych wazniejszych pomiarów:-)
termin na 4 listopada się nam zmienił :-) no ale wiadomo jak to z terminem:-) się smieje że mi psikusa zrobi i 1 się narodzi:-)

to tyle w skrócie:-) zjem kolacje i będę potem czytała co u was:-) :-)

cześć mamcie wieczorową porą:-) my wróciliśmy z USG:-) było cudownie:-) mężuś szcześliwy:-)
więc:
oczywiście pan doktorek potwierdził jajeczka i siusiaka:-) nawet udokumentował nam to na fotkach:-) wogóle co za świetny lekarz...strasznie załuje że nie on prowadzi moją ciąże...ale cóż nast. będzie on:-) eheh

tętno juniorka: 140
dł. stopki: 5,5 cm
waga: 1589 gram:-)

to z tych wazniejszych pomiarów:-)
termin na 4 listopada się nam zmienił :-) no ale wiadomo jak to z terminem:-) się smieje że mi psikusa zrobi i 1 się narodzi:-)

to tyle w skrócie:-) zjem kolacje i będę potem czytała co u was:-) :-)
jak dobrze pamietam to mialas termi na 11.11 zmiana na 4 to jest woow

Mirka na 11:-) ale troszkę rośnie mój maluch:-) hehe ale doktor powiedział że teraz to termin tak naprawde nie jest dokłądny za bardzo:-)

a ja mamusie za chwile zmykam na Panieński:-) hehe baba w ciąży wymyśliła ze trzeba koleżanke opić:-) hehe no cóż chyba pojade jako kierowca:-)

reklama
pękam :laugh2: nawszamałam sie potrawki...jejku jak dawno nie jadłam :cool2:

laseczki ja właśnie zrobiłam mufinki czekoladowo bananowe :-D
wlepię przepis do odpowiedniego wątku :-)

wklej tez zdjecie bo jestem ciekawa co to takiego :cool2: bo nie wiem...

my liczymy na 1 listopada :cool2: mezulo konczy wtedy 28 lat wiec prezent byłby niepowtarzalny :cool2:

ide na wiadomosci tvn
trzeba wiedziec co w kraju piszczy ;-)

Do góry