reklama
anineczka
królowa mrówek :P
Misiu lista sliczna.
Aniulko witaj pourlopowo.
Pomimo niedogodnosci mam nadzije,ze wypoczelas i nabralas nowych sil
Ale widze,ze zgodnie z suwaczkiem takim jak moj i Krecika to termin masz na 9 listopada a nie na 5?;-)
Aniulko witaj pourlopowo.
Pomimo niedogodnosci mam nadzije,ze wypoczelas i nabralas nowych sil
Ale widze,ze zgodnie z suwaczkiem takim jak moj i Krecika to termin masz na 9 listopada a nie na 5?;-)
Lilka
Fanka BB :)
heloł wieczorowo
Misiu chciałam napisac ze lista jest przecudna,rewelacyjna i wogole extra!!! :-) super ze postanowiłas czas poswiecic by nam piekniejsza liste zrobic
a ja jednak po konsultacji z listopadowkami 06' postanowiłam kupic kombinezon 68 rozmiar a'la spiworek
wklejałam wczesniej
Karolowi pokazałam kombinezon 2-czesciowy jaki bym chciała Milenie kupic i sie zgodził....a pisze to bo moj mezulo jest mege oszczedny a kombinezon ...kosztuje az 185zł ale jest wiekszy i moooze posłuzy jeszcze w przyszłym roku??
Misiu chciałam napisac ze lista jest przecudna,rewelacyjna i wogole extra!!! :-) super ze postanowiłas czas poswiecic by nam piekniejsza liste zrobic
a ja jednak po konsultacji z listopadowkami 06' postanowiłam kupic kombinezon 68 rozmiar a'la spiworek
wklejałam wczesniej
Karolowi pokazałam kombinezon 2-czesciowy jaki bym chciała Milenie kupic i sie zgodził....a pisze to bo moj mezulo jest mege oszczedny a kombinezon ...kosztuje az 185zł ale jest wiekszy i moooze posłuzy jeszcze w przyszłym roku??
Motylinek
Listopadowe mamy'07
Ja juz w pidzamce i zaraz robie hyc do lozka ale jeszcze zajrzalam...
ale macie dziewczyny ostatnio wene!Nie nadazam czytac ze o pisaniu juz nie wspomne!
Ladina
ciesze sie ze u Was wszystko w porzadku i usmiecham sie pod nosem ze na poczatku wogole nie chcialas wiedziec kto mieszka w twoim brzuszku i jedno malenstwo wzielo sobie to do serduszka i sie chowa;-):-)
Misia
Obie listy sa super ale ta druga wydaje sie byc lepiej czytelna bo odrazu widac co,kto i jak!Nalezy ci sie duza buzka za kawal dobrej roboty a przedewszystkim checi i poswiecenia czasu
Zycze wszystkim dobrej,spokojnej nocki a rannym ptaszkom milego poranka!
ale macie dziewczyny ostatnio wene!Nie nadazam czytac ze o pisaniu juz nie wspomne!
Ladina
ciesze sie ze u Was wszystko w porzadku i usmiecham sie pod nosem ze na poczatku wogole nie chcialas wiedziec kto mieszka w twoim brzuszku i jedno malenstwo wzielo sobie to do serduszka i sie chowa;-):-)
Misia
Obie listy sa super ale ta druga wydaje sie byc lepiej czytelna bo odrazu widac co,kto i jak!Nalezy ci sie duza buzka za kawal dobrej roboty a przedewszystkim checi i poswiecenia czasu
Zycze wszystkim dobrej,spokojnej nocki a rannym ptaszkom milego poranka!
Laseczki fajnie że Wam się podoba, zatem zaraz podmieniam listę
ja mam kilka kombinezoników:
rozmiar 50 (H&M wiec troszke wiekszy - starczyl nam do 3 miesiecy),
62 (tez do 3 miesiecy),
68 (do 7 miesiecy),
ale jeśli się okaże że potrzeba większy to pewnie będzie to w okolicach wyprzedaży luty-marzec więc mam nadzieję że upoluje cos fajnego ;-)
Ines buziak na dobre samopoczucie!
wklejałam wczesniej
ja mam kilka kombinezoników:
rozmiar 50 (H&M wiec troszke wiekszy - starczyl nam do 3 miesiecy),
62 (tez do 3 miesiecy),
68 (do 7 miesiecy),
ale jeśli się okaże że potrzeba większy to pewnie będzie to w okolicach wyprzedaży luty-marzec więc mam nadzieję że upoluje cos fajnego ;-)
Ines buziak na dobre samopoczucie!
Lilka
wow Misiu fajnie miec tyle kombinezonikow :-)
ale pewnie Wiku zimowy był skoro tyle posiadasz :-) ?
Milena dziecie lipcowe i na zime miala kurteczke...ech fajnie tak kupowac
kurcze mam jeden kombinezonik taki polarkowy,rozmiar 62...nowy...został w PL :sick:
mooooze do tego czasu zanim urodze sprowadzimy te reszte rzeczy ale...czarno to widze bo to mega koszt :sick:
ale pewnie Wiku zimowy był skoro tyle posiadasz :-) ?
Milena dziecie lipcowe i na zime miala kurteczke...ech fajnie tak kupowac
kurcze mam jeden kombinezonik taki polarkowy,rozmiar 62...nowy...został w PL :sick:
mooooze do tego czasu zanim urodze sprowadzimy te reszte rzeczy ale...czarno to widze bo to mega koszt :sick:
Lilka
Misiu w tym problem ze nasze graty sa spakowane na palecie w pewnej firmie bo DHL-em mialy pojechac tutaj...ale DHL dosłownei w dniu wyjazdu o 100% podniosł nam cene...i tak ta spakowana paleta lezy gdzies w firmie
wiec sie do niej nie dobiore
Karol planuje ja sciagnac w listopadzie...bedziemy jzu po wszystkich wydatkach na malenstwo.....
troche to skomplikowane ,wiem :-)
wiec sie do niej nie dobiore
Karol planuje ja sciagnac w listopadzie...bedziemy jzu po wszystkich wydatkach na malenstwo.....
troche to skomplikowane ,wiem :-)
reklama
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Cześć mamusie po nie przespanej u mnie nocy:-( ehh
biorę sie za czytanie:-)
biorę sie za czytanie:-)
Podziel się: