reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

anineczko - no ja mam ze spaniem dobrze - nikt mi nie przeszkadza ;-)
jeżeli chodzi o rodzinkę to jest w 7 niebie :-) no ale wiedzą jak długo się staraliśmy :zawstydzona/y: więc mama nie każe mi nic robić a ja mam bardzo dużo odpoczywać :-)
Kajuniu nalezy Ci sie taki odpoczynek i traktowanie.
U mnie wyszlo smiesznie bo az 6 kobitek w rodzinie w ciazy i wiekszosc ma termin IX,X,XI miesiac:laugh2:
Tak wiec wyz demograficzny sie szykuje.
A moja mama zadowolona bo juz chce miec chmare wnukow:laugh2:

reklama
U mnie też wszyscy zadowoleni, moi staruszkowie już planują następne lato i spacery z wnukami, a u teściowie troszkę sceptycznie podeszli do nowegop wnuka i stwierdzili, że to za wcześnie

Dla nas nie jest za wcześnie i to się liczy :)

U mnie w rodzinie generalnie jest tak, że moi rodzice zostaną po raz pierwszy dziadkami :-) i już nie mogą się doczekać :-D pamiętam jak mój tata latał i sprawdzał test ciążowy ;-) ale miałyśmy ubaw :-D :-D :-D
a dla teściow będzie to już 10 czy 11 wnuk, więc taka nowina ich chyba nie dziwi :baffled:

Cześć :)

Melduję się z fasolką w brzuszku! Termin wg OM na 2 listopada :) Za 2 tyg planuje iść do gina to wtedy się dowiem dokładnie co z tą moją fasolką, może już będę miała fotkę prosto z brzuszka :-)

Hej ciezaroweczki
Misia_q Garatuluje :tak::tak:

W Polsce pewnie wiosenna pogoda;-)
U mnie jako tako,zaraz pewnie lunie deszcz:eek:

Ja juz po slabiutkiej kawce i po sniadanku. Trzeba sie zdrowo odzywiac tak wiec wsunelam salate:eek::laugh2:
Mlody oglada bajke,ale juz miauczy tak wiec lece do niego.
Do pozniej:-)

I ja się dołączam, mój termin (według OM) to 1 listopada, mam już nawet pierwsze zdjęcie z 5 tygodnia, ale na razie widać tylko pęcherzyk.
Obecnie jestem w 7 tyg. i niedługo wybieram się do gina.
Jak do tej pory nie mam żadnych wymiotów, mdłości, tylko wilczy apetyt, nabrzmiałe, bolące piersi, wrażliwą skórę, lekkie zmęczenie :-)

Pozdrawiam wszystkie listopadóweczki !!!

Hej dziewczyny mam pytanie - bo robię test piątek pierwszy - zobaczymy czy coś pokaże - czy któraś za was mierzyła temperaturę ?? Bo ja wcześniej raczej nie :) ale zmierzyłam sobie wczoraj i miałam (w pochwie) 37,4 C :szok:- to trochę dużo tak mi się wydaje :):-):tak:

Jeśli któraś z was coś o tym sposobie wie to proszę o jakieś info:):confused:

reklama
Witajcie kochane (i) :-)

Od września nie było mnie na forum i dziś, jak się wreszcie zalogowałam, mam tą przyjemność by napisać pierwszy post na listopadzie 2007:-)

Od wczoraj wiem, że jestem w ciąży i dopadła mnie niesamowita wręcz radość i tyle mam energii w sobie, że mogłabym góry przenosić;-)
To już piąty raz test wskazał mi dwie kreski, jednak tylko za tym ostatnim czwartm razem udało mi się ciążę donosić i urodzić ukochanego synka. Mam nadzieję, że tym razem będzie podobnie i szczęśliwie przejdę przez wszystkie miesiące aż do listopada:-) Mój termin wg ostatniej @ to 14.11.

Pozdrawiam was bardzo serdecznie i życzę wszystkiego najlepszego na te przepiękne miesiące które są przed nami:)

Do góry