reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
witajcie... ja bede testowac dopiero za tydzien i mam nadzieje,ze tez sie dolacze do was.... a termin by mi przypadl na koniec listopada...

Kajuniu dziekuje ;-)
No wiec jestem...ehhh dalej nie moge w to uwierzyc:eek:
Tak sobie licze i licze i chyba mam na 14 listopada :laugh2:

Pozdrawiam Was kochane szczesciary:tak::-D

anineczko - tak sobie myślę...tego samego dnia mamy urodziny :-) (j już wiedziałam, że jestem w ciąży), życzyłam Tobie dzidzi a teraz razem jesteśmy na listopadówkach :-D S U P E R

Witam wieczorkiem.

Ewa-Krystyna to ja juz zaciskam piesci i czekam na Twoje testowanko;-):tak::tak:
Kajuniu to wszystko swietnie sie potoczylo,urodzinki,testowanko i to,ze jestesmy tutaj razem.
Bosko i zycze nam nudnych,ksiazkowych ciaz.
Z Antkiem meczyly mnie mdlosci,po cichu mam nadzieje,ze teraz mnie omina...choc i tak przetrwam wszystko dla dzidzi.
W duchu mam nadzieje,ze to bedzie ksiezniczka,bo ksiecia juz mam.
Ale co tam...moze byc i drugi chlopak,wazne zeby bylo zdrowe:happy:

Mam nadzieje,ze nasz wateczek bedzie dzialal preznie i ze juz niedlugo dolacza do nas dziewczyny z fasolkami w brzusiach:laugh2:

anineczko - też się cieszę z takiego biegu zdarzeń :-) S U P E R :tak:
ja juzna głównym męczę wszystkie dziewczyny, żeby jak najszybciej przyszły na listopad :-D :-D :-D
a dział już niedługo będzie :-)

Witajcie.
Jak wam minela nocka?
Bo mnie w miare dobrze,nie moglam usnac z wrazenia,ze mam fasolke:eek::laugh2:
Nad ranem bym sobie pospala,ale moje dziecko nie rozumie mamy:baffled:
Zastanawialam sie czy juz czas na suwaczek i troche sie jeszcze wahalam go zrobic,ale co tam.
Niech sobie bedzie:laugh2:
Ja sie czujecie dziewczyny? Jakies objawy?
U mnie kompletnie nic,cycki mnie nie bola,tylko czasami brzuch zaboli.
A u Was?

reklama
anineczko - ja jak się dowiedziałam, że jesem w ciąży to mąż zauważył że strasznie niespokojnie spię i starsznie się rzucam :szok: :-D
jeżeli chodzi o objawy ... hmmm poza piersiami (które już teraz mam duże :szok: ) i sennością i nudnościami nie mam kompletnie nic :no: a początkowo pobolewał mnie brzuch jak na @. Mam nadzieję, że wszystko jest OK. Moja mama cały czas mi powtarza, że nie wszystkie kobiety wymiotują itp. :-p próbuje mnie uspokajać, ale ja dalej swoje :baffled:
Acha jeszcze jeżeli chodzi o objawy to jestem (chyba ;-) ) nieznośna :cool2: czasami ustawiam wszystkich po kątach a czsami w głos się śmieję :cool2: starsznie to dziwne i do mnie niepodobne :dry:

Do góry