reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Kajuniu to prawda,ze nie wszystkie kobiety wymiotuja.
Ja mialam mdlosci,ale nie wymiotowalam.
No wlasnie piersi mnie nie bola:eek: ale sie powiekszyly.
Przed urodzeniem Antka mialam miseczke B,ale w trakcie ciazy i juz po zostala mi miseczka C.
Mam nadzieje,ze nie bede miala,ze co ciaza to wzrost biustu na stale o jeden numer,bo wychodzilo by,ze bede miala D:laugh2:

Znalazlam filmik fajny,tylko szkoda,ze jest po wlosku.
http://video.google.pl/videoplay?docid=9009233370287446381&q=cejrowski

reklama
anineczko - piersi mnie bolą i to potwornie :cool2: najgorzej jest rano jak wstaję z łóżka :eek: mężuś dowcipniś już się śmieję, że mam big maxy :-D ale faktycznie są większe - pełniejsze :-p a takich nigdy nie miałam ;-)

właśnie wróciłam z laboratorium :-) wyniki będą dzisiaj między 15 a 16 :-) mam nadzieję, że są dobre :tak:
w poniedziałek kolejna wizyta u gina :-) założy mi kartę ciąży :-)

Witam, z ranka :)
mnie tym razem piersi nie bolą, ale pewnie dlatego, że wciąż karmię Tulkę :)

od kliku dni mam straszne ochoty smakowe ( z Tulka tego nie było) teraz zajadam się ogórkami kiszonymi.
dziewczyny a jak u Was tez odczuwacie ochotę na coś do zjedzenia????

Właśnie siedzę sobie w pracy na przerwie śniadaniowej i sprawdzam co nowego na forum i szukam prezentu na roczek dla męża bratanka.

Ciekawe kiedy dorobimy się swojego działu i nowych koleżanek

Gorące całuski dla mam i i fasoleczek :)

agar - ja w sumie nie mam zachcianek :no: jedno co mi smakuje w ciąży to kiełbaska zasmażona na ostro :-p

a ja wchodzę każdego dnia myślać że już jest Nasz dział :zawstydzona/y:

Hej dziewczyny.
JA jestem tak strasznie senna,a moje dziecko jak na zlosc nie chce spac:no::wściekła/y:
Moja zachcianka to tunczyk z majonezem,ktorego wczesniej nie lubialam:eek::laugh2:
A i strasznie przechodze odstawianie Coca-Coli.
Jejku jakie katorgi dla mnie:sick::laugh2::laugh2:

Do lekarza niestety niemam co sie jeszcze wybierac,pojde za 2 tygodnie.
Bety tutaj nie robia,a usg pewnie zrobia w 10-12 tygodniu.

Czy ktoras z Was napisala do AniSlu o stworzenie naszego dzialu?

anineczko - mnie też senność dopada :cool2: disiaj w dzień przespałam 3 godziny :szok: i dalej jestem senna :dry: hmmm to chyba tylko ja nie mam zachcianek :evil:
a wyniki mam baaaardzo dobre :-) nawet lepsze niż przed ciążą :-)

anisiulu - już wie :-)

Kajuniu to rewelacja.
Ciaza Ci sluzy,ze masz tak dobre wyniki:tak::tak:
Jejku jak ja bym sie walnela do wyrka,wczoraj usnelam przy zabawie z Antkiem na podlodze:eek::eek:
Dobrze,ze sie szybko ocknelam,bo takiego berbecia trzeba miec non stop na oku.
No i tak sie rozespalam,ze zapalki w oczy musialam powkladac:baffled::laugh2:
A teraz mlody odmowil drzemki,cale szczescie,ze bajki go interesuja to mam chwilke na odpoczynek.
Caly dzien latalam z nim po miescie,zalatwiajac sprawy i teraz nogi do dupci mi wchodza:sick:
Dziewczyny powiedzialyscie rodzince o Waszym stanie?

reklama
anineczko - no ja mam ze spaniem dobrze - nikt mi nie przeszkadza ;-)
jeżeli chodzi o rodzinkę to jest w 7 niebie :-) no ale wiedzą jak długo się staraliśmy :zawstydzona/y: więc mama nie każe mi nic robić a ja mam bardzo dużo odpoczywać :-)

Do góry