reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Dzień dobry
Misia ślicznie,na pewno duzo pracy cie to kosztowało,jestesmy bardzo wdzięczne.A co do spódnicy to jest poprostu boska.
Ja kochane znowu do szpitala zaraz zmykam na kontrole po wczorajszym echo serduszka.Pozniej skarbówka i do domciu,wiec odezwe sie pozniej.

witam
dzis dostalam lekkiego szoku ,
stanelam na wage a tu 78,80 kg WOOOO
ok wygladam super ma tylko balonik z przodu , reszta bez zmian
przed ciazy wazylam ok. 71 kg co przy 176 i grubych kosciach bylo ok
moze 2,3 kg za duzo ale ok
ale teraz .................. jakos metalnosc kobiety przewyzszyla instynkt kobiety w ciazy i wydalo mi sie to strasznie duzo
ale co tam puki nie wygladam jak slonica jest ok :rofl2:

Witam:-)

dzis mam super humorek , bo mezus w domu:-D (swieto narodowe). Wlasnie mnie wyrecza z przygnebiajacych prac domowych;-)

sabina misia
fajne ciuszki :tak: Ja to jakas sknera sie zrobilam;-) Tym razem jeszcze nic ciazowego nie kupilam, chodze jak obdartus w rozciagnietych dresach;-)

Women
czekamy na dobre wiadomosci:tak:

mirka
ja mam na plusie juz 12kg z Victoria przez cala ciaze przytylam chyba 13-14kg,
ale tez mam to w nosie , kiedys sie to zrzuci;-)

Hej,
Misia wysłałam Ci również priva w sprawie listy, a spódnice jeansowe to lubie w ciąży jak nie wiem co, sama mam jedną i nie zdejmuję jej prawie z tyłka.Może i kupilabym drugą, taką jak Ty (fajnuśka), ale chyba już szkoda mi kasy na te ostatnie 3 miesiące.Wolę odłożyć dla maluszka.
Qrczę, ale się zrobiłam sknera, przed ciążą wydawałam pieniądze jak szalona na kosmetyki, ciuchy i inne pierdółki przyjemnościowe, a teraz :szok:, mój mężuś i ja jesteśmy w szoku.Oszczędna jestem jak nigdy.

Sabina, nie wiem czy to pocieszenie, ale też tak mam. Denerwuje mnie teściówka, ludzie w markecie którzy chodzą jak zakręceni i stają sobie na środku korytarza z koszem na kółkach zagradzając całkowicie przejście-nigdy mnie to tak nie wkurzało, :szok:jakaś dziwna jestem. Ostatnio słysząc delkatną irytację w głosie mojego męża rozpłakałam się, a za chwilę sama z siebie się śmiałam.:rofl2:

Malinois mam dokłądnie tak samo... poprostu to jest straszne......... ja dziś w nocy się obudziłąm i zaczęłam ryczeć nie wiem o co i nie wiem czemu:-) masakra poprostu:-) Wkurzaja mnie wszyscy dookoła:-) a do tego z pracy ciązgle cos odemnie chcą i chyba zaczynam już niewyrabiać.... ile taki nastrój bezie jeszcze sie utrzymywał ....bo ja taka też nigdy nei byłam.........
Wkurza mnie jak co 2 dni ktoś mnie odwiedza....wkurzają mnie znajomi że chcą sie spotykać ...ja piernicze przejajaja:-)

Malinois mam dokłądnie tak samo... poprostu to jest straszne......... ja dziś w nocy się obudziłąm i zaczęłam ryczeć nie wiem o co i nie wiem czemu:-) masakra poprostu:-) Wkurzaja mnie wszyscy dookoła:-) a do tego z pracy ciązgle cos odemnie chcą i chyba zaczynam już niewyrabiać.... ile taki nastrój bezie jeszcze sie utrzymywał ....bo ja taka też nigdy nei byłam.........
Wkurza mnie jak co 2 dni ktoś mnie odwiedza....wkurzają mnie znajomi że chcą sie spotykać ...ja piernicze przejajaja:-)

:-D:-D:-D ojojoj niedobrze, ale cieszę się,że nie jestem sama ;-).Sabina łącze się z Tobą w tej niedoli. ;-)Myślę,że to minie jak się hormony ustabilizują czyli albo po porodzie, albo po okresie karmienia piersią. Mam nadzieję,że po tym pierwszym :-) Najśmieszniejsze jest to,że zazwyczaj ryczące chwile mam rano, jak jestem wypoczęta i wyspana:-D Wczoraj na pocieszenie włączyłam sobie "Włatcy móch" (chyba tak się to pisze)- zobaczyłam Czesia i już mi się poprawił humor. Zresztą najczęściej tak szybko można mi ten humor poprawic jak zepsuć, więc nie jest źle.

Witam sie.

U nas deszczowo i mglisto :-p

Sabina
ja tez tak mam z goscmi.Faktem jest,ze przez ostatni miesiac non stop ktos u nas nocowal.A to znajomi z Pl,a to jakas impreza :wściekła/y:
A ja z usmiechem na buzi do nich a w srodku sie gotuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Teraz powiedzialam juz mezowi,ze koniec. Faktem jest to,ze chyba ludzie nas lubia i dlatego do nas ciagna,a ja taka niewdzieczna :-(
Ale chce w koncu pomieszkac sama. Wynajmujemy tutaj dom i przez rok mieszkalismy z kolega,zeby na poczatku koszta byly nizsze,ale w koncu sie wyprowadzil.Dzieki Bogu bo juz mnie tak wkurzal :laugh2:
Teraz pomieszkamy sami do pazdziernika bo wtedy moja mama przyjezdza...no ale z mama to co innego:-D Pomoze mi przez jakis czas przy dzieciach i juz sie doczekac nie moge :rofl2::-)

Ja kochane juz nie pracuje :-( Moj szef wyslal mnie na zwolnienie.Nie jest to chorobowe tylko takie zwolnienie BHP.
NIe moze mi zapewnic bezpiecznego stanowiska pracy i niby nie moge pracowac.
Musze sie teraz starac o zasilek z Socjalu.Niby dalej jestem u niego zatrudniona,ale do macierzynskiego bede na tym zasilku.
Niby sie ciesze,ale martwie czy socjal przyzna mi ten zasilek.Dzis wysylam podanie o niego i zobaczymy;-)

reklama
Do góry