reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
ok 164 cm a waze 62 kilo. Nigdy nie nalezalam do szczuplych, bardzo latwo mi bylo przytyc, i zdazalo sie ze wazylam pare kilo wiecej niz teraz :)

Larvunia musze pracowac, zeby miec 39 tygodni urlopu maciezynskiego, niestety. Musze miec przepracowane 26 tygodni dla tego pracodawcy, a to wypadnie wlasnie w ostatni tydzien wrzesnia. We wrzesniu moge rowniez wziac kilka dni urlopu, ok 6 ktore mi zostaly. Mam nadzieje ze jakos dam rade, musze!! Narazie da sie zyc, chociaz dosypiam w autobusie :) Czasami jak siedze na przystanku to nie wiem co z nogami zrobic, tak mnie bola, glownie stopy. I czasem tez kregoslup ale musze wytrzymac!!
Ty jesli nie musisz, i uwazasz ze nie dasz rady, to nie pracuj. Takie jest moje zdanie, ja bym tak zrobila gdybym miala mozliwosc.

Anitt kochana z checia bym juz polazla na L4, ale niestety jestem na wlasnej dzialanosci i dla mnie miec 3tys wyplaty a 350zl z zusu to duza roznica... biore kredyt mieszkaniowy kto go bedzie splacal jak maz przynosi do domu max 1500zl? Narazie odkladamy ile mozemy. Ehh... zycie.

anitt ja tez 164 mam :-p cale liceum wazylam 47kg... wyszlam z domu na wynajmowane i przytylam do 63kg :zawstydzona/y: Zero stresu robi swoje, szybko waga przybyla ;-) W domu mialam nie ciekawa sytuacje, duzo nerwow, placzu.... Poznalam mojego poszlismy na wynajmowane -przytylam. Teraz w ciazy z 63kg przytylam do 71kg. Narazie +8kg :-D

Czesc mamuski:-).
Ja tez jeszcze pracuje ale tylko 3-4 godz. 5 dni w tygodniu,ale po malu nie daje rady bo strasznie boli mnie prawe giodro:-(,czasem to sie ruszyc nie moge:no:,tak boli:crazy:.Chcialaby popracowac do wrzesnia ale jek nie dam rady to musze zastepstwo jakies zalatwic,ale to nie problem.Tylko nie chce rezygnowac jeszcze z pracy bo ja lubie:tak:,i to jest jedyny powud dla ktorego jeszcze spedzam po godzinie w autobusach,w jedna i w druga strone:-p,moze dla tego,ze lubie jezdzic autobusami:rofl2:.
Maz moj tylko sie na mnie zlosci ,ze nie dbam o siebie i sie przemeczam,ma racje i bede musiala go posluchac.

Larvunia moje najszczesliwsze chwile zycia to wlasnie byly wtedy gdy bylam najgrubsza :) Zylam beztrosko, rowniez na swoim i nie musialam sie niczym przejmowac. I szybciutko waga skoczyla :) A co dziwne, ludzie ktorzy mnie znali, mowili ze przytylam, ale ze jakos mi to bardzo pasuje i ze dobrze z tym wygladam. Spotkalam sie z wieloma takimi opiniami z roznych, niezaleznych zrodel :)

Co do twojej pracy, to dobrze cie rozumiem. Wlasnie przez pieniadze obydwie nie mozemy sobie pozwolic na leniuchowanie i odpoczynek. Musimy dziekowac Bogu ze i tak mozemy sie jeszcze jakos przemieszczac i mamy mozliwosc pracowac, bo ciaze sa rozne i np. moglysmy miec nakaz lezenia w lozku, co juz w ogole musi byc dolujace :(

Sylwia ja tez czasami mam problem z biodrem, szczegolnie jak leze. Wtedy tak mnie strzyknie czasami, ze leze i kwicze. Ale ogolnie to uwazam ze ruch jest w ciazy baaaardzo przydatny, i poki mozna to trzeba sie ruszac jak najwiecej

Ja tez przy wzroscie 165 cm, wazylam zawsze 49 kg.Jak wyjechalismy z mezem do Irlandii i zamieszkali z dala od rodzinki,(ktora tez mam nie zaciekawa,)to przytylam 3 kg,brak stresu daje bardzo duzo:tak:,Teraz mam 59kg w 22,tyg.

reklama
dziewczyny kochane bede juz szla do wyrka. Moze nie spac, ale polezec :tak: Cos wysiedziec nei moge juz przed kompem. Buziaki :* badzmy dobrej mysli :tak:

Do góry