reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Cześć dzieczynki !!!!
Jak się czujecie???
Mnie boli dziś w dole brzuszka jakiś czas więc zaczynam się martwić

reklama
Mnie dzis bardzo ciagneło a poniewaz zoładeczek pusty po nocce wiec tylko na ciagnieciu sie skonczyło:-)

I dzis wizyta u gina:-)

a mnie od niedzieli boli żołądek :zawstydzona/y: i dzisiaj kupiłam sobie rennie i mam nadzieję, że szybko mi przejdzie :zawstydzona/y: bo to już 4 dzień :wściekła/y:

Kunda - na którą masz wizytę :confused: masz dzisiaj USG :confused:

Witam

Kajuniu Bidulko,jak nie goraczka to zoladek :dry:
Mi pomagal Gaviscon w plynie.

Kunda czekamy na wiadomosci od lekarza :tak:

Ja dzis tez ide do lekarza ale tylko mnie zwarzy,zbada mocz i cisniene.
Zalozy karte ciazy i wysle list do szpitala,ktory zaprosi mnie na usg za jakies 10-14 tygodni.
Zastanawiam sie czy sie nie zapisac do Kliniki poloznych.
Zobaczymy gdzie lepiej ;-)

Kunda

wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :-) dużo zdrowa, szczęścia, pomyślności, spokojnych 8 miesięcy, i wszystkiego co sobie wymarzysz :-) :-) :-)​

Kunda!! od nas tez najlepsze zyczenia, zdrowia, szczescia, pomyslnosci, milosci, spokojnych 9 miesiecy i spelnienia wszystkich marzen!

Kunda! Ja i mój mały "Ktoś" również życzymy Ci wszystkiego, co najlepsze, zdrowej, książkowej ciąży i samych pozytywnych stron macierzyństwa.I w ogóle dużo szczęścia w życiu, spełnienia... I takich drobnych radości, które umilają każdy dzień.

Kunda! my również życzymy Ci wszystkiego najlepszego, szczęśliwej i zdrowej ciąży a potem uśmiechniętego i zawsze zdrowego malucha i wszystkiego tego czego sobie sama życzysz.

reklama
Do góry