kajunia
bliźniakowa mama :)
Kajunia
na zywca!!!
nie przezylabym
no właśnie - potem nie odwiedzałam dentysty baaaardzo długo no i to było drogie za to teraz mam super dentystę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kajunia
na zywca!!!
nie przezylabym
Hej Fuczak pochwal się po USG
Kajuniu smacznego:-):-):-) ...jestesm pod wrazeniem... ja mam jakas awersje do gotowania... szok... zwalam na syf przy remoncie... (wszedzie bialo...) i na ciaze... och... naprawde... a Ty zrobiłaś gołabki
anulka raczej nie ja - to moja mam robiła gołąbki ja wolę robić mniejsze dania z czym jest mniej pierdzielenia bardzo lubię robić zupki :-)
I
Anitt Twoj facet sie Toba nie interesuje...a co ja mam powiedziec...---> ZERO sexu od lutego, bo on sie boi ze zaszkodzi dzidzi.... Sadze ze chodzi tu o cos innego..... bo nasluchal sie od ginekologa, ze mozemy sie sexic i to w niczym nie szkodzi. Nie jaram go chyba z brzuchem... nie wiem. Ale swiadomy jest, ze sex w niczym nie przeszkadza. Cierpie bo mam chcice od dawna :sick: