reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Liza u mnie kolejny ciężki dzionek w pracy;-):-D a z którego listopada Twoje dzieciaczki?
Asiu witaj:cool: Jak się miewacie?

buu listopad....i święto zmarłych:-(...będę musiała poszukać ładna wiązankę dla mamy:-(

Aluśka Hania jest z 27 października 2006 :) a Daniel z 18 listopada 2007 :-D
Ciężki powiadasz? ;-) :happy:

Kurcze ja w sumie musze swieczki jakies kupic hymmm... dla dziadków, siostry...
Strasznie szybko te lata, miesiące lecą... :tak:

Liza to Daniel jest starszy od mojej 3dni:-p a ma już jakieś stałe zęby?
U mnie dziś równo 3 miesiące od śmierci mamy...ehh leci ten czas...

Ciężki bo nie lubię jak sie nic nie dzieję :crazy: nuda mnie przytłacza;-)
A najmłodsze dziecię z którego miesiąca?
U mnie listopad i grudzień :cool2:

Aluśka nie Daniel nie ma jeszcze zadnych stałych ząbków :) córce zaczely wypadac jak miala 5,5 roku wiec ma jeszcze czas ;)
A najmlodszy urwis to czerwcowy :-)

asix łoj ja nie miałam takiego dnia od.... ciazy z Hanią :-D cale 6 lat... :dry:

Liza a moja ma już dwa stałe ząbki:cool: dwie dolne jedynki..wypadły jej w lipcu czyli 4miesiące przed 5urodzinkami:cool2:(nie miała ich popsutych..wszystkie ząbki ma zdrowiutkie;-)) a nowe wyszły we wrześniu i już teraz dorównują wysokością mleczakom:tak:
:-)Zdrówka szczęścia i słodyczy
z okazji 6 urodzinek Hani
Aluska życzy
:-)
spóźnione ale szczere;-)​
Imprezkę urodzinową robiłaś?:cool2:

czesc dziolchy,dawno mnie tu nei bylo :-)

Aluska wy juz 2 stale zebiska macie??:szok: wow jak szybko
Liza co tam u ciebie?

reklama
bo ja sie na ogolnych juz nie udzielam...odkad mam szpiega :baffled:
tutaj moge pisac tylko i wylacznie o du.pie maryni,bez szczegolow i jakichs wielkich opowiesci...no,ale jak pisac o du.pie maryni?? chyba sie nie da? dlatego nie pisze na otwartych wogole

Do góry