reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Misiu trzymam kciuki, zeby wszystko bylo dobrze:tak:

Sabina, ja mialam juz jedno USG 4D w 12-13 t.c i bylam zachwycona... teraz kolejne mam miec na pocz. lipca, bo robi je sie miedzy 20-24 t.c. I moja ginekolog - ma najlepszy sprzet w okolicy i prywatna klinike- mowila, ze na zwyklym USG nie widac wielu rzeczy i ze dziwi sie, ze niektore kobiety nie robia USG 4D. Wedlug tego co mowila, to widac wszystkio lepiej, przeplywy krwi, wielkości i dziecko ruszajace sie w czasie rzeczywistym... Dla mnie to istotne, i zdecydowanie ide na 4D.

hehe, no i jestem

bilirubina wysoka, ale do szpitala nie idę, mam pilnować dietki i powtórzyć badania w piątek, poza tym bede sie rejestrowac do poradni chorób wątroby i tam mnie już powinni porządnie zdiagnozować.

poza tym wszystko ok, ginka powiedziała ze ładnie wyglądam i ze nie za dużo przytyłam : 54,4 kg u niej w gabinecie czyli od początku ciąży 6,5 kg.

mialam tez szybkie usg, wyszło ze coś tam się między nogami zaplątało wiec ginka mówi ze na 70% bedzie chlopak, rownie dobrze mogla byc to pepowina bo grubo wyglądał ten "pisiorek". Ale ja w to nie wierze, dopiero jak wyjdzie na usg3d ze bedzie syn to wtedy dam wiarę i się zacznę przyzywyczajać do mamy dwóch chłopaków :-D

reklama
Och... ja ja uwielbiam owoce:-D:-D:-D:-D:-D

wlasnie wszamalam 2 brzoskwinie i kawal arbuza:-D:-D
arbuz normalnie byl pychotka:-D:-D taki slodziutki, mmmm!!! ostatnio kupilam cwiartke i wyrzucilam:sorry2: bez smaku, jakby ktos dal barwnik czerwony:baffled::baffled: a ten dzis az pachnial... a ja uwilbiam takiego zimnego arbuzika:-D:-D

Do góry