reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Heloł
ale sie tu rozpisałyście:szok::szok::szok:
Amanda tak jak ostatnio o godzinny koncert w nocy urządzia i skończyło sie na tym że spała z nami:zawstydzona/y:
zganiam wszystko na kolejne zębiska:dry:

Kalka witaj:tak::tak:
Wisienka trzymam kciuki żeby odcycolenie poszło bez problemowo:tak::tak::tak:
Bira Ingusia po fryzjerze wygląda przeuroczo:tak::tak::tak:
a co do mleka to moja wypija od 210 do 400 ml w ciągu dnia :sorry2:
a to ta granica zalezy od tego czy z rana ma na nie ochotę czy tylko na dobranoc wypije:tak::tak::tak:
Elka dołączam się do kur domowych;-)
Beata to już 4 miechy:szok::szok: ale to szybko zleciało:szok::szok:

dobra spadam na inne wątki:sorry2:

Hej Dziewczyny.
U nas spacer juz zaliczony, piękna pogodę mamy słonko świeći konkretnie:-)
Młodzik już śpi a ja zabieram się za obiad i sprzatanie, słońce zaświeciło to mi pokazało kurz na czarnych meblach:szok:
Fajnie że nie jestem sama co siedzi z dzieckiem w domku:) Miłego dnia:-)

Witam Was ponownie
mogę ... ??

mam nadzieję, że nie pogonice mnie gdzie piepż rośnie :sorry2::confused::baffled:.

Po pierwsze chciałam pogratulować Nowych FASOLEK :))) fajnie :tak: ( kurcze ja jeszcze jakos się boję zdecydowac na kolejnego maluszka:dry: ).

:) widzę, że Nasze dzieci podobnie testują nas hihi małe łobuziaki - fajnie przeczytać, że nie tylko Kacper jest rozrabiaką :-D. Choc ostatnio Kacper jest bardziej do okiełznania hihi- sam sie bawi samochodami robi brum brum i w ogóle.

Tydzień temu oduczyłam Kacperka od psania ze smoczkiem .... ale byłam w szoku bo myślałam, że będzie masakra a tu wystarczyło obciac smoka poierdziec ze myszka go ugryzła i uciekła i już od tamtej pory bez problemu zasypia i śpi hihi nawet lepiej niż ze smoczkiem:-D.

Ja dalej siedzez Kacprem w domu choć wizaż rozkręca się coraz bardziej :)))) a to jest pocieszające:-D. No to na razie tyle.

Mam nadzieję, że uda mi sie pisać więcej częściej - jesli pozwolicie oczywiście :confused:

Hej dziewczyny.
U nas dzień mija ok,z mojego syna wyrasta mały terrorysta, od nowa mu sie właczyło podnoszenie na rodziców ręki i marudzenie, matko skad u dzieci takie pomysły i zdolności:szok: takie małe a cwane....
U nas pogoda nawet dopisuje teraz wyszło słoneczko, może wyskoczymy na spacerek po obiadku.
Miłego dnia

reklama
Kalka, a ja dziś się młodej na ół dnia z domu pozbyłam. Troche posprzątałam i leżę.. kurcze nie pamięam kiedy tyle gniłam co dzisiaj:-) Oj częściej by mi się takie lenistwo przydało;-)

Do góry