reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Bira to trochę odpoczęłaś:-)
Kurczę u mnie wszystkie babcie mieszkają w odległości 50km i jeszcze pracują więc nie mam takiej możliwości żeby małego sprzedać:baffled:
Bylismy po 16 na spacerku, to może młodemu się wcześniej zaśnie i będzie spokój, ale od tego momentu co zrezygnował ze smoka to maruda taka się zrobiła.
Dobranoc dziewczyny

reklama
Moja już śpi. Padła przy książeczce...
Ale ma sraczke dzisiaj. Dostała kakao, bo mam nadzieję, ze to nie jakaś jelitówka cholerna. Jak pomyślę o poprzedniej to mnie telepie. Ale nie wygląda na chorą tylko ta laksa...

Boziu powinnam się pakowac a ja dopiero prania wstawiam..
ciekawe kiedy mi poschnie to wszystko...

A i jeszcze sie chwalę, że na kolację Ini wypiła 120 mleka:-) z kakao oczywiscie. Ostatnio kakao było be, ale wróciło do łask. Oczywiscie moja debilka teściowa nie dala jej kartonika z mlekiem po południu chociaż ją prosiłam, zeby dała, bo stwierdziła, że Ini rozlewa... to jej moga przelać... co za tłuk...

hejo;-)
Amanda padła o 18.00:szok::szok::baffled: więc skoczyliśmy sobie na zakupy (została z babcią) myśleliśmy że jak wrócimy to nie będzie już spać ale dalej śpi no i niestety pobudka poranna zacznie się chyba o 4.00:crazy::crazy:
aluska a ty jak tam? karmisz jeszcze czy juz przestalas?
Wisienka już nie karmię, zakończyłam 15 listopada:tak::tak::tak: poszło szybko i bezproblemowo;-) tylko z cyckami mały problem miałam:baffled: bo jedna pierś nie zaprzestała laktacji i urosłą o dwa rozmiary od drugiej:dry::baffled:
Pusia gratulacje za odsmoczkowanie Kacperka:tak::tak::tak:
Hej dziewczyny.
U nas dzień mija ok,z mojego syna wyrasta mały terrorysta, od nowa mu sie właczyło podnoszenie na rodziców ręki i marudzenie, matko skad u dzieci takie pomysły i zdolności:szok: takie małe a cwane....
U nas pogoda nawet dopisuje teraz wyszło słoneczko, może wyskoczymy na spacerek po obiadku.
Miłego dnia
Kalka współczuję:baffled::confused:
Kalka, a ja dziś się młodej na ół dnia z domu pozbyłam. Troche posprzątałam i leżę.. kurcze nie pamięam kiedy tyle gniłam co dzisiaj:-) Oj częściej by mi się takie lenistwo przydało;-)
Bira fajnie że mogłaś sobie trochę odpocząć bez Ingusi:tak::tak:;-)
Moja już śpi. Padła przy książeczce...
Ale ma sraczke dzisiaj. Dostała kakao, bo mam nadzieję, ze to nie jakaś jelitówka cholerna. Jak pomyślę o poprzedniej to mnie telepie. Ale nie wygląda na chorą tylko ta laksa...

Boziu powinnam się pakowac a ja dopiero prania wstawiam..
ciekawe kiedy mi poschnie to wszystko...
mam nadzieję że to nie jelitówka i do jutra jej przejdzie:confused::confused::confused:

A i jeszcze sie chwalę, że na kolację Ini wypiła 120 mleka:-) z kakao oczywiscie. Ostatnio kakao było be, ale wróciło do łask. Oczywiscie moja debilka teściowa nie dala jej kartonika z mlekiem po południu chociaż ją prosiłam, zeby dała, bo stwierdziła, że Ini rozlewa... to jej moga przelać... co za tłuk...
Bira super że Ingusia tak ładnie mleczko z kakaem wypiła:tak::tak:
a tesciowa to :szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a tak w ogólę to jeszcze nie pisałam, że od dziś mam na nosie okulary (odebraliśmy od okulisty) ostatnio na badaniu okazało się że mam mały astygmatyzm -0,5 -0,5 i pani doktor kazał mi nosic jak siedze przy kompie czy np czytam coś ... ale dziwnie sie czuję :baffled:

Aluśka, ja też mam nadzeję, ze to nie jelitówka... ale zaczynam portkami trząść, bo moje psy też sraczke dostały... Także piękna noc mnie czeka... zastanawiam się czy w ogóle kłaść się dzisiaj...
Pusia, daj zdjęcie w okularkach :-) Mój mąż powinien nosic okulary, ale się moga od tego. Nawet kazałam mu szkła kupić, ale je dwa dni chyba nosił...

Ostatnia edycja:
Pusia, daj zdjęcie w okularkach :-) Mój mąż powinien nosic okulary, ale się moga od tego. Nawet kazałam mu szkła kupić, ale je dwa dni chyba nosił...

specjalnie dla Ciebie :)) jeszcze świeże zdjęcia :)) - i tak ludzie mnie w nich jak na razie oglądać nie będa bo mam je tylko do kompa czy czytania nosić :-p:blink:

okulary2.jpg

okulary1.jpg

reklama
Aluśka, ja też mam nadzeję, ze to nie jelitówka... ale zaczynam portkami trząść, bo moje psy też sraczke dostały... Także piękna noc mnie czeka... zastanawiam się czy w ogóle kłaść się dzisiaj...
.
o kurde:szok::szok:,,, oby nie :no::no:
Pusia do twarzy Ci w tych okularach:tak::tak::tak: ( ładnemu we wszystkim ładnie;-))

Do góry