reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Bira wiesz co mój mały przepada za mlekiem, jeszcze ma skazę i pije to paskudnę bebilon ppeti, na dzień spokojni wypija 3 x 210ml nie lubi z kaszka tylko same, za sokami nie przepada więc chociaż tyle że popije mlekiem wszystko.

A może u twojej córy to jakiś przejsciowy etap że nie ma ochoty na mleko?
Czy to juz dłużęj trwa?

reklama
Nieźle WAsze maluchy spijają mleczyska... Inga może 200 na cały dzień wypije... zaczęłam jej strzykawą nawet wlewać to cholerstwo:baffled: Zero pomysłów na to moje dziecko:baffled:

Kalka, Inga chciała mleo odstawić jak miałachyba z cztery miesiące:baffled: Wtedy już zaczęły się jazdy a teraz to już przechodzi sama siebie. Lekarka powiedziała ostatnio, że mogę nwet jej dać krowie, byle tylko cokolwiek wypiła:baffled: Ostatnio wypiła bebiko... na drugi dzień poleciałam do sklepu po bebiko... ale już teraz ochoty na nie nie ma:baffled:

Oj to nie wiem co Ci doradzić, bo nie miałam takiej sytuacji, u mnie puszka mleka wystarcza na 3 dni góra:szok: taki mlekojad z mojego.
Oby Ingusia nabrała apetytu na mleczko.
Dziewczyny a wy siedzicie w domu z maluszkami czy również pracujecie?

Anineczka, jeszcze niedawno nesquikim przemycałam jej mleko, ale już jej się odwidziało:baffled: Teraz kakao jest be, chyba, ze takie z kartonika... le to jest na mleku krowim. Co do tego UHT to kazała dawać takie z folii plus witaminy i minerały, bo to mleo jest ubogie w żelazo m.in.:baffled: Na razie staram się dawać jak najmniej tego krowiego, bo jednak nie mam zaufania i cały czas mam nadzieję, że Ina się nawróci;-) No i kombinuję jak koń pod górę ze strzykawkami czy łyżeczkami:baffled:

Kalka, aktualnie jestem profesjonalną kurą domową. I na chwilę obecną tak musi zostać;-)

Aha, to tak jak ja:-)
Czasem mam juz dośc tego siedzenia w domku, teraz taka pogoda u mnie paskudna siedzimy w domu, wieje, pada deszcz i taka ciapa.
Przyjdzie słoneczko to będziemy spacerowac.
Bira może sie małej odwidzi i zacznie od nowa spijać mleczko:-)
Ja zaraz uciekam spać, więc mówie wszystkim Dobranoc
Pozwolę sobie do was zagladac jeśli nie macie nic przeciwko:happy:

Wisienko, witaj:tak: dobrze, ze u was dobrze... zagladaj czasem co??????:tak::tak: a jak u Was cyc, jest jeszcze bo my zakonczylismy 24 lutego rano:tak:

Kilolek, gratuluje:tak::tak: u nas bedzie w pazdzierniku:-D

Kalka, witaj:tak:

Bira... u nas Oskar nie chce w ogole mleka... teraz pije wode, herbatke granulwana, soczki, a mleka nieee... ale nie dziwie mu sie jak znal tylko moje mleko to innego nie chce... razno zjada k.200ml kaszki Bobovity na mleku (dodaje tylko wode) i wiecej nie... chetnie je jogurty, serki, ale nie wiem czy to sie zalicza to potrzeb dziecka na mleko:sorry2:

reklama
Ale biegacie laski
biegniezl4.gif

nadążyc za Wami nie można
b.gif

Raz tu,raz tu
oczy2.gif

Kalka ja też kurczak podomowy
niegrzeczny.gif

Wpadaj do nas i pisz,pisz pisz.Bo podczytywania to my nie chcemy
hahaha.gif

I to mówię do potencjalnych podczytywaczy-podczytywaczek by się w końcu nie wstydziły i się ujawiły
uklon.gif

Do góry