reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Witam.
Jestem nowa na forum, czy mogę dołaczyc do listopadowych mam:-)?
Mam na imię Klaudia a mój smyk jutro będzie miał 15 miesiączków.
Pozdrawiam

no wisienko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
witaj kochana!
pisz pisz pisz jak najwiecej :tak:
jak fajnie ze wrocilas do nas :tak:
nadrabiaj szybk zaleglosci :tak:
buzka!!! :-D

larvunia witaj nadrobic to nie mam szans :) hehe
ale postaram sie byc na bieżąco

O Wiśnia hejka:tak:;-)

Oj Wisienka... kopę lat:-)

dzień doberek:-)

Wisienka no wreszcie kochana:-)

witajcie
dziekuje za powitanie :-):-)

Witajcie po długiej przerwie. Ja właściwie to tak bardziej gościnnie do Was wpadam z braku czasu :zawstydzona/y: a dzisiaj chciałam się Wam pochwalić, że Kuba w listopadzie będzie miał rodzeństwo ;-)

gratuluje

Wisienka superrrr że się odezwałaś:-):-):-):-)

rowniez witam :-)

mój snek to taki łobuz, że raczej tylko wieczorkiem moge do was zajrzeć jak ktoś inny się nim zajmuje lub jak śpi, bo inaczej kończy się płaczem i ciągnięcie za myszke i stukaniem w klawiature (czyli psuciem mi laptoa) :sorry2:

a co tam u was?

mój snek to taki łobuz, że raczej tylko wieczorkiem moge do was zajrzeć jak ktoś inny się nim zajmuje lub jak śpi, bo inaczej kończy się płaczem i ciągnięcie za myszke i stukaniem w klawiature (czyli psuciem mi laptoa) :sorry2:

a co tam u was?

u mnie to samo :-) dzieci chyba tak maja... chociaz niektym z tego co widze udaje sie pisac z dziecmi na kolanach... u mnie taka opcja odpada :sorry2:

kalka24 witaj :tak:

Hej Dziewczyny.
Jaki tu macie ruch wieczorkiem:-)
Mój młodzik poszedł własnie spac to chwile czasu mam.

Kilolek ja tez gratuluje:)

a ja wykonczona jestem...
ide zaraz mojemu misiowy robic cos do jedzonka...
wpadne tu jeszcze chwilke przed snem...
buziole!

Ja na szczęście też mam już spokój z moją damą. Dłużej dzisiaj bym z nią nie wyrobiła...

Dziewczyny ile tak ilościowo (chodzi mi o ml) Wasze dzieci wypijają mleka. Niekoniecznie czystego, może być w każdej postaci... ja już pomału dostaję depraesji, bo moja mądra Ingusia nie pija prawie wcale mleka.. Dzisiaj już wymiękłam i się poryczałam, bo nie mogłam jej kropeki wcisnąć... To jest taki uparciuch, że szok...

reklama
Wisienko witaj.
Fajnie,że jesteś :-)
Kilolek wielgachne Gratulacje :tak::tak:
Kalka24 Witaj i rozgosc sie :-):-)

Bira
mój młody w sumie na noc i w nocy zjada kache,ale pierwsza butla to 240ml a druga zależy albo cała 240ml albo pół :tak:

Do góry