reklama
Wisienka superrrr że się odezwałaś:-):-):-):-)
Kilolek gratuluję fasolkiWitajcie po długiej przerwie. Ja właściwie to tak bardziej gościnnie do Was wpadam z braku czasu a dzisiaj chciałam się Wam pochwalić, że Kuba w listopadzie będzie miał rodzeństwo ;-)
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
no wisienko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
witaj kochana!
pisz pisz pisz jak najwiecej
jak fajnie ze wrocilas do nas
nadrabiaj szybk zaleglosci
buzka!!!
larvunia witaj nadrobic to nie mam szans hehe
ale postaram sie byc na bieżąco
O Wiśnia hejka;-)
Oj Wisienka... kopę lat:-)
dzień doberek:-)
Wisienka no wreszcie kochana:-)
witajcie
dziekuje za powitanie :-):-)
Witajcie po długiej przerwie. Ja właściwie to tak bardziej gościnnie do Was wpadam z braku czasu a dzisiaj chciałam się Wam pochwalić, że Kuba w listopadzie będzie miał rodzeństwo ;-)
gratuluje
Wisienka superrrr że się odezwałaś:-):-):-):-)
rowniez witam :-)
mój snek to taki łobuz, że raczej tylko wieczorkiem moge do was zajrzeć jak ktoś inny się nim zajmuje lub jak śpi, bo inaczej kończy się płaczem i ciągnięcie za myszke i stukaniem w klawiature (czyli psuciem mi laptoa)
a co tam u was?
mój snek to taki łobuz, że raczej tylko wieczorkiem moge do was zajrzeć jak ktoś inny się nim zajmuje lub jak śpi, bo inaczej kończy się płaczem i ciągnięcie za myszke i stukaniem w klawiature (czyli psuciem mi laptoa)
a co tam u was?
u mnie to samo :-) dzieci chyba tak maja... chociaz niektym z tego co widze udaje sie pisac z dziecmi na kolanach... u mnie taka opcja odpada
kalka24 witaj
bira
Listopadowe mamy'07
Hej :-)
Kilolek gratulacje :-)
Kalka 24 witaj :-)
Kilolek gratulacje :-)
Kalka 24 witaj :-)
bira
Listopadowe mamy'07
Ja na szczęście też mam już spokój z moją damą. Dłużej dzisiaj bym z nią nie wyrobiła...
Dziewczyny ile tak ilościowo (chodzi mi o ml) Wasze dzieci wypijają mleka. Niekoniecznie czystego, może być w każdej postaci... ja już pomału dostaję depraesji, bo moja mądra Ingusia nie pija prawie wcale mleka.. Dzisiaj już wymiękłam i się poryczałam, bo nie mogłam jej kropeki wcisnąć... To jest taki uparciuch, że szok...
Dziewczyny ile tak ilościowo (chodzi mi o ml) Wasze dzieci wypijają mleka. Niekoniecznie czystego, może być w każdej postaci... ja już pomału dostaję depraesji, bo moja mądra Ingusia nie pija prawie wcale mleka.. Dzisiaj już wymiękłam i się poryczałam, bo nie mogłam jej kropeki wcisnąć... To jest taki uparciuch, że szok...
reklama
anineczka
królowa mrówek :P
Wisienko witaj.
Fajnie,że jesteś :-)
Kilolek wielgachne Gratulacje
Kalka24 Witaj i rozgosc sie :-):-)
Bira mój młody w sumie na noc i w nocy zjada kache,ale pierwsza butla to 240ml a druga zależy albo cała 240ml albo pół
Fajnie,że jesteś :-)
Kilolek wielgachne Gratulacje
Kalka24 Witaj i rozgosc sie :-):-)
Bira mój młody w sumie na noc i w nocy zjada kache,ale pierwsza butla to 240ml a druga zależy albo cała 240ml albo pół
Podziel się: