reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Dzień doberek:tak::tak::tak:
Larvunia
urocze foteczki w podpisie:tak::tak:
fajnie wytłumaczyłaś znaczenie swojego nicku:tak::tak:;-)
Sabinka łączę się w bólu :confused::confused: u nas też był marudny dzień a w kościele tak się rozwyła że szok:szok::szok:
Bira super że już necik masz:tak::tak::tak:
oj nie złą łubuzicę masz w domciu:szok::szok:;-)
Anulka oj współczuję Ci tego upadku:no::-(
spróbuj dziś na to prześwietlanie się udać:confused::confused: Tulam Cię mocno:confused::confused:
Karinka fajnie że Szymonkowi zabawa w namiocikach się podoba;-):tak:
oby mu się jak najdłużej nie znudziła :tak::tak:;-)

reklama
Byłam w sobotę pierwszy dzień w szkole i jestem bardzo zadowolona:tak::tak: już nie mogę doczekać się weekendu:tak::tak::tak: bo jak się okazuje nie mam zajęć co drugi tydzień tylko w każdą sobotę i niedzielę chyba że wypadnie święto:tak::tak::tak:

Patryka wieczorem teście odwieźli do domu:tak: ufff nareszcie :-D:-D:-p

Karinka ładnie Ci synuś waży:tak::tak::tak:
Jagoda współczuję nerwów z wizyty u takiej wrednej pediatry:szok::baffled:
dobrze że poszłaś prywatnie i Blanusia nie musi być faszerowana antybiotykami:tak::tak:
Elka no widze że Twoja pani doktor ma beznadziejne podejście do dzieci:baffled:
Larvunia oj daleki termin macie do kardiologa:szok: ale trzymam kciuki żeby wszystko dobrze wyszło:tak::tak::tak:

dzien dobry
bylismy dzis na pnemokkokach mal to taki silny chlopak ale padl teraz na drzemke i juz spi 2 godz.
sabina .........mysle ze bola bo malmu ida 5-tki i reszat 4-rek i jest potwornie marudny , placzli itp jak nie on

Witam.

Aniulko kobieto uważaj na siebie.A tak hmmm...podejrzewasz,ze możesz byc w ciaży?

Aluśka hello dzielna kobieto.Kurcze nic nie wyczytałam,że idziesz do szkoły? A może to kurs z UP? Poinformuj mnie co to?

Bira
Witaj.Już masz swój komputerek?

U mnie też młody już kima a ja lecę przetrzec podłogi,wstawic ziemniaczki i jeszcze tutaj zajrze :tak:

jeszcze musiałam przelewy porobić;/ zusy, księgowego itp ble...
tak od końca...
Mirka czyli u Ciebie to samo..:( boję się jedynie żeby już mojemu młodemu to wycie wymuszanie i marudzenie potworne nie zostało!:-( bo zwariuje!!!!
Aluska super że w szkole sie podoba:-) i zazdroszczę że masz odskocznie:-) chyba sobie jeszcze jakies podyplomowe zrobie hihi przynajmniej będę miała motywację do wychodzenia z domu:-)
Anulka ło matko niezły dzionek mieliście;/ a własnie co Ty tak z tą ciążą????????? hmmm>>>????
Bira a moze wrzucicsz foteczki z basenów co!:-) o rajku bez drzemki współczuje;/ ja bym zwariowała!!:-)
Anineczka dalej macie śnieg:-) Słuchajcie to jest jakieś chore przed wczoraj i wczoraj +10 +12 a dziś -3:-) normalnie porażka:-) a wogóle to linka miałaś dac:-)
Larvunia zdjęcia w podpisiku suer:-) a co odo wytłumaczenia o nick:-) to hmm dziwne:D hihih;-) udanego tygodnia kochana:-) a wogóle śniłas mi się dziś!
Elka ale kolacje strzeliłąś larvuni:-) ja też taką chcę:-) hihih
karinka tez miałam w planie młdoemu taki namiot kupić ale zrezygnowalam bo doszłam do wniosku że na bank będzie jak u KLarvuni:-) ze chwile sie pobawi i dość:-)
Misia torcik mniem mniam:-) i jak tam się udał do końca:-)?:-) napewno extra wyszedł:-)
Beatko ja też nie szczepie dodatkowo:-) postawnowiłam przynajmniej narazie:-) buziak dla Olki:-)
buziolki ide na inne wątki bo widze że tam popisałyście a mnie znów dawno nie było:-(

reklama
Sabinka, współczuję takiego dnia. U nas często tak bywa... A drzemek Ina w weekendy nie uznaje:crazy: Chyba dlatego, że ojciec jest w domu i ona nie ma czasu na spanie:angry: Więc wkur..am się niemiłosiernie bo o 16 nie da się już z Indzią wytrzymać... ale spać nie pójdzie:baffled:
A zdjęcia jak tylko zgram to wrzucę:-)
Aluśka, super, że masz taką odskocznię:-) Sama myślę, żeby zapisać się do szkoły:-)

Anineczka, mój jest nadal naprawiany:wściekła/y:, ale Katarzyna już się tak awanturowała, że Seban kupił innego kompa;-) I tak był mu potrzebny, wię ctylko mu przyspieszyłam;-)

Elbra, nie było mnie i strasznie mi Was brakowało;-)

Indzia śpi:-) Mam labę:-)

Do góry