reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
dzieki :tak:
a nick... stare szkolne dzieje... heh to moj pierwszy nick na ktorym przesiadywalam jako laik :-D na programie mIRC taki do gadania ;-) .... najpierw bylam poprostu jako "anka" a pozniej "larvunia". No a z kad ten pomysl? ...niektorzy mysla ze to taki robak...ktory zmienia sie pozniej np w motylka :-p i tu sie kazdy myli heheheh... bo larvunia u mnie w nicku pisze sie przez "V" a nie zwykle "w" ...napisze poprostu (ale i tak sadze ze mnie nie zrozumiecie) larvunia to istotka astralna, ktora pomaga w dazeniu do celu, do wypragnionego marzenia - w skrocie :sorry:
od tak sobie wymyslilam moj nick :-), ktory ma znaczenie z magii :)

dobra ide flaki pomoczyc i lulu... :happy: spokojnej nocy mamusie.

Hellol...

poczytalam co u Was... ale padam na nos...

a tak w skrocie...
w piatek wieczorem mezus skladal szafe w przedpokoju i na podlodze lezala plyta pilsniowa (plecki szafy) i... maz skrecal, ja pilnowalam ciekawskiego Oskara... igadalam przez kmorke z przyjaciolka... noi bieglam za Oskarem, zeby sie nie przewrocil... i jak wypierdzielilam sie na tej plycie to szok... a Oskar przydzwonil w szafe... maz nie wiedzial kogo lapac...
no i od piatku chodze ledwo zywa... w nocy nie moge spac, mam tak potworny bol szyi i barkow ze szok... nie moge sie polozyc by potem podniesc glowe, czy nawet przewrocic sie na bok... dzis pojechlam na izbe przyjec... no i co... bez przeswietlenie ani rusz... no i chcial mi lekarza zrobic zastrzzyk - ketonal... kurcze silny, nie? Dawali mi to po cesarce... no i spasowalam... w koncu karmie... a jakbym byla w ciazy... ... w koncu za duzo ale... a jakby co to kurcze mozna zrobic tyle zlego maluszkowi i w brzuszku i przy cycuszku...

Haloł :-)

Nareszcie mam neta :-) i komp:-) Jestem super szczęśliwa:-)

Anulka, nieźle... Dobrze, że się nie połamaliście:baffled:

Zaraz trochę ponadrabiam , ale najpierw co u nas.. Ina jest nicpota do granic możliwości, pyskuje, łobuzuje jak mało który chłopak;-) Dzisiaj musieliśmy ją wreszcie trochę wyżyć, więc pojechaliśmy na baseny:-) Po tych zabawach padła ledwo żywa. Wczoraj wojowała do 23... w dzień nie miała drzemki:baffled: A rano wstała przed 8..., Myślałam, że młodą powieszę:baffled:

dzień dobry kochane..od 12.30 nadrabiam was:-)

Kapik wczoraj miał zły dzień:-) normalnie musiałam wyjść z nim z kościoła bo ryczał jak najęty niewiadomo o co mu chodziło! wrrr...
potem u mojej mamy tak wariował...ale to jeszcze pikuś przyjechaliśmy do domu i poprostu darł się cały czas..normalnie miałąm dość!!!!!!!! MASAKRA..i oczywiscie ciagle cos w buzi i gryzie! moja mama chodziła i tylko zę zeby zeby! ale cholera ja sprawdzałam i zadna 3 i 5 mu nie idą! dopiero wieczorem "WYMACAŁAM" że 2 część 4 ! ale czy to tez może tak boleć i robić z mojego dziecka potwora nie do wytrzymania!!!!!!!!!!!

dobra będę ok. 12.30 młody teraz oglada teletubisie przez 10 minut:-)

buziolki

reklama
Do góry