reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Larvuniu... mze daj cos p/bolowego Marcelkowi?? A moze cos do gryzienia...? Samam nie wiem....

Beatko... ja to uzalezniona od "m jak milosc" i "na wspolnej":-D:-D

Anulka ja kiedys gdzieś około 97 roku wciagnęłam się w Mode na sukces teraz czasami ogladne raz na 50 odcinków i wiem kto z kim spał i ma dzieci:-D

witam wieczorowo:-)
Anulka juz 2 dzień nie ma m jak miłosć!:-) hhihi a to mój jedyny seria;;-)
Larvunia współczuje;/ ucałuj Marcelka może mu pomożę:-)
Elka ojoj biedny Twój nosek;-) zdróeczka;_)
Beatko no to Olka łądnie padnieta musi być po całym dniu hihih :-) a chodzić zacznie i wtedy się zacznie:-):-) i gratki za schodzenie i wychodzenie..u nas młody też schodzi i wychodzi ale czasem zapomni i che zrobić kroka normalnie i leci..MASAKRA! :-)
Aluś co sie stało:-( co ta teściował Twoja znowu wymyśliła:-(
Kjkwilk kurcze mój młody też ma czasem takie akcje i pdobnie jak Elka i Anineczka odwracam uwagę ale w sumie jak narazie nie ma ich często...

nudze sie:-) mam kupe pracy a mi się nie chce:-)

buziolki

W końcu spotkałayśmy się o tej samej godzince;-)
Powiadasz ze kapik tez broi i leci a moze tez kask mu sprawicie zawsze to bezpieczniej:-D

reklama
Beatko... moda na sukces... mmm, kiedys ogladalam... dawne dzieje... moja mama oglada, babcia... a ja juz z 5 lat nie:-D

ostatnio po raz kolejny czytalam gdzis kawal o modzie na sukces... ze najbardziej zal starych ludzi... co nie zobacza ostatniego odcinka:rofl2::rofl2:

Do góry