reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Larvuniu... mze daj cos p/bolowego Marcelkowi?? A moze cos do gryzienia...? Samam nie wiem....

Beatko... ja to uzalezniona od "m jak milosc" i "na wspolnej":-D:-D

Anulka ja kiedys gdzieś około 97 roku wciagnęłam się w Mode na sukces teraz czasami ogladne raz na 50 odcinków i wiem kto z kim spał i ma dzieci:-D

witam wieczorowo:-)
Anulka juz 2 dzień nie ma m jak miłosć!:-) hhihi a to mój jedyny seria;;-)
Larvunia współczuje;/ ucałuj Marcelka może mu pomożę:-)
Elka ojoj biedny Twój nosek;-) zdróeczka;_)
Beatko no to Olka łądnie padnieta musi być po całym dniu hihih :-) a chodzić zacznie i wtedy się zacznie:-):-) i gratki za schodzenie i wychodzenie..u nas młody też schodzi i wychodzi ale czasem zapomni i che zrobić kroka normalnie i leci..MASAKRA! :-)
Aluś co sie stało:-( co ta teściował Twoja znowu wymyśliła:-(
Kjkwilk kurcze mój młody też ma czasem takie akcje i pdobnie jak Elka i Anineczka odwracam uwagę ale w sumie jak narazie nie ma ich często...

nudze sie:-) mam kupe pracy a mi się nie chce:-)

buziolki

W końcu spotkałayśmy się o tej samej godzince;-)
Powiadasz ze kapik tez broi i leci a moze tez kask mu sprawicie zawsze to bezpieczniej:-D

reklama
Beatko... moda na sukces... mmm, kiedys ogladalam... dawne dzieje... moja mama oglada, babcia... a ja juz z 5 lat nie:-D

ostatnio po raz kolejny czytalam gdzis kawal o modzie na sukces... ze najbardziej zal starych ludzi... co nie zobacza ostatniego odcinka:rofl2::rofl2:

Do góry