reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Dzien dobry...

u nas nocka jako tako... wstalismy o 8.30, najgorszy byl wieczor... te ciagle wybudenia...

Asix... fiu, fiu po 4-tej a ty na kompie:baffled::baffled: hmmm, nie wiem jak to z tym jedzeniem w nocy... Oskar budzi mi sie w sumie raz czasem dwa... kolo 3-4- daje cyca... i spi...

Anineczko... no wlasnie mleko od krowy - samo zdrowie:-D:-D:-D

reklama
Helou laseczki ale rozpisałyście sie:-) spróbuje cos ponadrabiać:-)/...

TEMAT MLEKO: ja nie pije, Dawid też nie:-) Kapik tez pił nie będzie i nie tylko do 3 roku życia:-) ja go zmuszać nie będę napewno....niecierpie mleka...u nas mleko jest tylko używane do kawy:-) no i oczywiscie jako dodatek do dań itp:-) to wtedy kapik też używa:-)

Asix ojejku współczuje nocek..i nei wiem co poradzić kochana:-( bo mój młody już daaawwnno nie je...:-(
Anineczka jak sie wycieczka udała:-) ? napewno super:-)
Elka hmmm podwójna 4:-) fajnei to brzmi:-)
ale wam zazdroszczę bezobjawowego ząbkowania...u nas niestety jest jak najbardziej objawowe:-):-)
Anulka zdróeczka dla Oskarka oby już dziś było lepiej:-)
Kasiu (Bira)- też mi sie nei chce pisać po nicku;-) chyba że musze to będe:-) super że wypad udany na baseny:-) Ini daje jaja :-) z tym nockiem rozwaliła:-) heheheh skubana mała:-)
Anulek Anineczek Larvuniek hihi za dużo Anek u nas!
Larvunia oby Marcelkowi szybko zabki wyszŁY...:-)
Women my mamy nocki taki zwykły grający;-) kosztował chyba 16 PLN;-)
Kilolek to łądnie kubus poszalał z ząbkami:-) wow...
Beatko no to pięknie Oleńka szaleje z nocnikiem hihi one by sie z Ingą nadały razem:-) i jeszcze Kapik powinien do nich dołączyć czasami:-) ostatnio wymalował mi drzwi!!! ale mam arcydzieło:-) hehe całe szczęście zmywalnymi pisakami;-) hihi
Liluś super że zakupy Ikeowe:-) udane...ale Ci zazdroszczę takeigo wypadu:-) ja musze do krakowa do ikei jechać buuu:(

narazei tyle...nadrobie potem reszte:-)
mam kupe roboty w pracy i w domu neistety....

Elbra... Kochana... bo odebralam to wczoraj jako zlosliwe...:baffled:

i dlatego napisalam, ze sie nasmiewasz, ze karmimy dzieci mlekiem modyfikowanym, dajemy sloiczki... i uwazam, ze powinno sie oszczedzac na czyms innym a nie na mleku dla dziecka.
Pamietasz moze burzliwy - lecialy gromy - temat jak chyba Kajunia pisala, ze bedzie karmic swoje dzieci po urodzeniu mlekiem krowim... a Misia napisala, ze mleko krowie jest dla cielakow a nie dla dzieciakow:sorry2:

ale ok, koncze temat...

dzień doberek:tak:

Miałam z rana doła po wczorajszym przepłakanym dniu ale już mi prawie przeszło:confused:
a wszystko dzięki starej torbie ehh:no:

Ze zdrówkiem u nas jako tako :confused: Amandziucha czuję sie dobrze tylko mnie coś katarzysko złapało:baffled:

Jagoda gratulacje zdania sesji:tak::tak::tak:
zdróweczka dla Blaneczki:confused: jak się dziś czuje?:confused:
Kilolek współczuje rodzicom ego 3 letniego dziecka:-:)-:)-(
Jak tam Kubuś byłaś u lekarza:confused:
może faktycznie to rumień skoro jest u Was epidemia:confused:
Beata brawa dla Oleńki za jedną popołudniową drzemkę :tak::tak::tak::tak:
Ela nie daj sie choróbsku:confused::tak:;-)
Larvuniu fajnie że spacerek po lesie udany:-):tak:;-)
Bira daj znać po basenie:tak::tak:

Liluś gratuluję straty 5 kg:tak::tak::tak: fajnie że zakupki w Ikei udane miałaś i mebelki dzieciaczkom kupiłaś:tak::tak::tak:
Super że bierzesz udział w konkursie:tak::tak: trzymam kciuki żebyś była na pierwszym miejscu:tak::tak:;-)
Anulka zdrówka dla Oskareczka:tak::tak:
Anineczka dobrze że już udało Ci się uporządkować mieszkanko:tak::tak: no to kiedy na zakupy się wybierasz po ubranka dla Antka;-):-)
To musi uroczo wyglądać jak Matti prosi o buziaka:-D:-D:tak::tak:

Elka my się jeszcze 4 nie doczekaliśmy:dry:
Women co do nocnika to ja też mam ten z kaczuchą:tak::tak:
no ale Amanda ma humorki raz się grzecznie załatwia a raz nie :baffled: i według mnie to raczej nie chodzi o rodzaj nocnika:dry::blink:
Sabinka gratulację dla Kapika za 11 ząbków:tak::-D:-D:tak:
Beata jak tam po pracy :confused:dałaś sobie rade bez stażystki:sorry2:;-)

Co do mleka to my na razie lecimy na modyfikowanym :sorry2:
a co do mleka krowiego( nie sklepowego tylko od prawdziwej łaciatej krowy:blink:) to bratowej córa dostaje takowe od drugiego miesiąca życia i nic jej nie jest:sorry2:
więc to cy podawać czy nie to decyzja każdej mamy:tak::tak::tak:

Anulka wcale długo nie karmisz moja siorka karmiła piersią synka 2lata i prawie 2 miesiące :tak::tak::tak:
a ja drugie dziecko będę karmić do 3 roku życia a co:tak:;-):-p no chyba że będzie mnie gryzło:baffled:
Asix możesz zacząć podawać wodę :sorry2: pierwszej nocki być może będzie sie złości że nie dostał amciu ale później powinien się przyzwyczaić:tak::tak:
Moja się przyzwyczila ale nadal się budzi:confused::baffled: no ale ostatnio było święto i przespała ją całą no ale ale wczoraj nadrobiła i chyba z 4 razy budziła:baffled::dry:

Co do siusiaczka to z wiadomych przyczyn niestety nie pomogę:sorry2:

część dziewczyny dawno mne tu nie było oj daaawno
potrzebuje pomocy!!!!!!

mój mały jest taki nieznośny ,strasznie sie złości .
wszystko by chciał, a jak nie to krzyk:szok: jest strasznie :wściekła/y: ryyyyczy jak nie wiem co
o byle co . ja juz nie wiem co robić .czy to mu minie?
prosze napiszcie moze u was tez tak jest a może było?
co radzicie?

reklama
kjkwilk to chyba normalne.Mój młody też czasem pokazuje różki.
Ignorancja jeśli chce coś czego mu nie mogę dac :sorry:
A robi się już roszczeniowy,zwłaszcza co do starszego brata.Zabiera mu zabawki a jak coś nie dostanie to walka.Wchodzę wtedy między nich kiedy już się Matt drze na całe gardło.:baffled:

Do góry