reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

Kilolku :szok::szok::szok::szok:
To straszne co przeszliscie :szok:
Masakra jakaś.Oj sama bym wezwała policje na co po niektórych lekarzy.
Współczuje strasznie,że tak zaczeła się Twoja przygoda z macierzyństwem :-(
Przytulam.
dzięki za przytulanko ;-):-)

Jak to jest z tymi witaminkami? Same zdecydowałyście że warto dawać czy lekarz Wam polecił? Sama o tym myślałam tylko nie wiem czy nie powinnam zapytać o zdanie lekarza. Zwlaszcza, że Kuba nadal bierze D3.

A muszę się Wam pochwalić... Kubuś dziś zrobił siusiu i kupkę do nocniczka!! Po raz pierwszy. :-D

reklama
hellol:tak:

Anineczko, Oskar nie ma goraczki, ja tez nie...
ZFajnie jak zrobilas przemeblowanko - ja bardzo lubie przestawiac meble, choc teraz mam tak wszystko ustawione i zaplanowane ze nie bardzo jest co i gdzie przestawiac... no i pokoje na gorze byly projektowane specjalnie pod moje meble... wiec nawet lozka nie mialabym jak inaczej postawic...:-p ja szaleje czasem w szafach i przestawiam:-D:-D

Beatko, dzieki za odpowedz co do lekarstwa... dzis dalam Oskarowi 3x po lyzeczce lipomal... i oklepalam plecki... a kaszle tak sporadycznie...
Ta Twoja Ola to aparatka, he he nocnik na glowe:-D:-D:-D

Mirka, no to jeszcze troche czasu macie do wyjazdu - myslalam, ze moze juz tuz tuz... ale chyba w sumie dla Was lepiej, Niki bedzie wiekszy i zawsze chyba to lepiej:tak:
No i wez cos sobie jak Cie lamie w kosciach:tak::tak:

Anineczko... porod naturalny w 13 m-cy po cesarce... ojoj, balabym sie:dry::dry:

Larvuniu, jak tam u Was?

kilolek gratuluje nocnikowania... u nas tez poczatki, dzis tez byla kupka do nocniczka... (nocnikujemy sie k. tygodnia i za kazdym razem - 3 razy - kupa jest w nocniku):-)

U nas Oskar sie usypia z tatusiem, ja siedze sobie i sie relaksuje... pralka jeszcze pierze... ale zaraz mykam do wyrka

Kilolek, pytasz o witaminki, a wiec nam lekarz kazal d3 juz odstawic, a dawac cebion multi 1x dziennie po 5-6 kropelek. A teraz jak jest okres przeziebien mozna dawke troche zwiekszyc.

A co tu tak pusto...

Wszystkie juz spia???

Hmmm, Sabinko - Ty juz u mezusia... odkupujesz sie za wczorajsze siedznei przed kompem:-p:-D

Elbra, a Ty gdzie... ???

Anineczko... halllooooo

Wisienka... jestes czasem???

Hej
Dzieciaki dopiero po 21 poszły spac,bo jeszcze łóżeczko trzeba było złożyc,a Antek BoB Budowniczy musiał tacie pomagac :cool2:
Aniulko no powiem Ci,że polska lekarka strasznie straszyła bratową,że jej pęknie macica,rozejdzie blizna po cesarce ale to głównie dotyczyło samej ciąży.
Na szczęście się udało :sorry2:
Beatko oj też bym już poszła do roboty :sorry2:
Tylko jednak Antek nie zostanie przyjęty w tym roku do szkoły a przedszkola to kosmos tutaj by płacic za dwójke.No ale niby mam propozycje na pół etatu od marca.Może coś wymyśle do tego czasu :baffled:
A Olke to ja mam w wyobraźni :-D:-D

Sabinko chwile grozy przeżyłaś :szok::szok:
Całe szczęście,że drzwi były przymkniete bo ślusarza trzeba by było wzywac.
Współczuje strachu :baffled:

Kilolku ja nie daje żadnych witamin.Tutaj troche innaczej się podchodzi do dzieci i lekarze nie zalecaja.No chyba,ze jakaś choroba to sama z siebie daję Cebion :tak:
Larvuniu Helloł :-)
Mirka ja też często ogród wykorzystuje w lenistwie :-D
Gratki dla Nikiego.Zdolny chłopak.
A dziś tak strasznie wieje u nas,że aż zabawki na ogródku nam latają :szok:
Czyżby sztorm na morzu :dry:

spokojnej nocki kochane, poczytalam co u was a teraz ide lulu...
bede pisac w weekend bo nigdzie z domku nie bede sie ruszac :sorry2:
...od 20.00 do teraz maile pisalam i wpapierach tonelam firmowych :dry: ....oczy mnie juz bola...
teraz mykam papapcie :*

reklama
Do góry