no to w spokoju moge popisac teraz
dzieci poszly razem spac o 20.30,potem z mezusiem sobie posiedzielismy no i mam czas dla siebie na kompika
pochwale sie,ze Gabrys wczoraj poszedl spac o 21.00 a obudzil sie o 9.00 rano :-):-) normalnie zlote dziecko
ciekawe czy dzisiaj tez tak przespi cala nocke
a widzisz
Beatko,K. w pracy podlapał jakies cholerstwo,caly Sylwester i po byl chory,ale z dziecmi sie trzymalismy
no az w koncu trach!! dziewczyny zaczely troche goroczkowac,potem mokry kaszel,w koncu po tygodniu mnie zarazily,a ja zarazilam Gabrielka...teraz juz dobrze powoli
licze,ze do poniedzialku wyzdrowiejemy i powiemy pa pa chorobskom
widzialam dzis w Faktach,ze ponad 47 tys. ludzi w PL jest chorych
i wkurzyl mnie komentarz jednej madrej lekarki,ze Polacy nie sa madrzy,bo sie na grype nie szczepia
i to lekarka powiedziala...az bylam w szoku
ja tam na grype chyba jeszcze chora nie bylam,w kazdym razie nie pamietam,za to bol gardla zdarza mi sie z 2 razy w roku,to po co mialabym sie szczepic?
ja tam jestem przeciwna szczepieniom na grype,dla mnie to zasmiecanie organizmu i tyle
Beatko to czekam na list milosny
;-)
Anulka zdrowka zycze!!
widze,ze plany dzidziusia juz na powaznie,fajnie :-) no i widze,ze za pare meisiecy to tu bedzie normalnie Baby Boom
hihiii
wtedy bede czytala o waszych nei przespanych nockach,kupkach itp. itd. i z rozkosza bede sie cieszyla,ze mam to juz za soba
Aluska ciesze sie,ze filmik sie podoba
poszlam w Twoje slady i wyobrazilam tam sobie moja madere
dzieki kochana za zyczenia zdrowka
a jak Amandzia sie miewa? spi ci w dzien czy nadal ful energi z niej kobitka?
witam nowa kolezanke
Kilolek :-)
sliczny synus w podpisie :-)