reklama
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
dobry wieczor...
Kathe, to dobrze, ze wysypka juz znika - teraz to z gorki bedzie
Larvuniu, masz racje wieje tu pustkami... ...hmmm, ja sama juz coraz mniej zagladam...
Kathe, to dobrze, ze wysypka juz znika - teraz to z gorki bedzie
Larvuniu, masz racje wieje tu pustkami... ...hmmm, ja sama juz coraz mniej zagladam...
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
no właśnie-akurat jak ja zaglądam to są pustkia jak nie zajrzę to mam mega do nadrabiania;-)
he, he
Witam wieczorkiem;-)
Amanda śpi małż też więc zaglądam pewnie nie długo znów się przez pewien czas nie pokażę ale mam nadzieję że o nas nie zapomnita:--(
Ponieważ sąsiedzi mają już kupca na ten komputer co nam pożyczyli a że u nas tymczasowy brak kasy więc niestety kupić nie możemy:-(
Co do odcycowania to zostało mi już tylko jedno karmienie popołudniu
Myślałam że z nocnym podawaniem cycucha będzie się Amandzi trudno rozstać ale nie nawet za nim nie tęskni a ja już tak:-sorry2:
Trochę to karmienie było już dla mnie męczące gdy się wierciła albo gryzła ale jak się wtuliła we mnie i rączkami trzymala sobie cycia przy jedzeniu i wpatrywała się we mnie tymi swoimi maleńkimi cudnymi oczkami to czułam się najszczęśliwszą mamą na ziemi
Kathhe dobrze że Marysia czuję się dużo lepiej oby jak najszybciej wróciła do zdrówka
Amanda śpi małż też więc zaglądam pewnie nie długo znów się przez pewien czas nie pokażę ale mam nadzieję że o nas nie zapomnita:--(
Ponieważ sąsiedzi mają już kupca na ten komputer co nam pożyczyli a że u nas tymczasowy brak kasy więc niestety kupić nie możemy:-(
Co do odcycowania to zostało mi już tylko jedno karmienie popołudniu
Myślałam że z nocnym podawaniem cycucha będzie się Amandzi trudno rozstać ale nie nawet za nim nie tęskni a ja już tak:-sorry2:
Trochę to karmienie było już dla mnie męczące gdy się wierciła albo gryzła ale jak się wtuliła we mnie i rączkami trzymala sobie cycia przy jedzeniu i wpatrywała się we mnie tymi swoimi maleńkimi cudnymi oczkami to czułam się najszczęśliwszą mamą na ziemi
Kathhe dobrze że Marysia czuję się dużo lepiej oby jak najszybciej wróciła do zdrówka
Trochę żem poczytała sorki jak kogoś pominęłam
Beata no widzę że Twoja opiekunka będzie bardzo oczytana zajmując się Oleńką
Mirka co do bucików to ja dostałam od bratowej bo kupiła Julce w CCC kozaczki ale się okazało że noga jej się nie mieści więc oddała nam
Sabinka jak opiekunka się sprawuje?;-):-)
Larviunia buziaki dla Marcelka
Dziunia spryciula z Oliwki woli nie ryzykować niż upaść;-)
Asix serdeczne gratulacje za awans;-):-)
Liluś gratulaski dla dreptającej Hani:-):-)
Elbra super że odsmoczkowanie przebiegła tak bez problemowo
Brawa dla Piotrusia
Beata no widzę że Twoja opiekunka będzie bardzo oczytana zajmując się Oleńką
Mirka co do bucików to ja dostałam od bratowej bo kupiła Julce w CCC kozaczki ale się okazało że noga jej się nie mieści więc oddała nam
Sabinka jak opiekunka się sprawuje?;-):-)
Larviunia buziaki dla Marcelka
Dziunia spryciula z Oliwki woli nie ryzykować niż upaść;-)
Asix serdeczne gratulacje za awans;-):-)
Liluś gratulaski dla dreptającej Hani:-):-)
Elbra super że odsmoczkowanie przebiegła tak bez problemowo
Brawa dla Piotrusia
E
ELBRA
Gość
....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Beata34
Fanka BB :)
Dzień dobry:-)
oj pustki pustki
u nas chyba zima się zaczyna bo wczoraj bardzo mroźny wiatr wiał i deszcz marznacy więc szykujmy sieja tam zimy nie lubię.
Dobrze ze dzisiaj sobota trochę odsapnę no i nadrobie w domu oj ciezko powiem Wam praca i dom z dwójką a ja i tak po 6 godzin pracuję.Ja nie wiem jak daja sobie radę mamy na cały etat
No dobra nie smucę przy sobocie potem zajrzę moze frekwencja sie poprawi:-)
oj pustki pustki
u nas chyba zima się zaczyna bo wczoraj bardzo mroźny wiatr wiał i deszcz marznacy więc szykujmy sieja tam zimy nie lubię.
Dobrze ze dzisiaj sobota trochę odsapnę no i nadrobie w domu oj ciezko powiem Wam praca i dom z dwójką a ja i tak po 6 godzin pracuję.Ja nie wiem jak daja sobie radę mamy na cały etat
No dobra nie smucę przy sobocie potem zajrzę moze frekwencja sie poprawi:-)
Podziel się: