E
ELBRA
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lilka moze Gabryś mieć od urodzenia taki "defekt"z kanalikiem łzowym wtedy albo zaraz przepychają(swoją drogą płacz straszny ale ulga od zaraz i taki maluch nie ma "pamięci")albo leczą.My mieliśmy 5 róznych kropli z antybiotykiem i jak podchodziłam do Olki z nimi to już wrzeszczała
Nie wiem co jest ale znowu mnie głowa napitala już myślę o tym zeby sie pacnać dowyrka
dzien dobry beatko
jak tam samopoczucie dzisiaj , lepiej ?!
czy ktos ma sprawdzony sposob jak zmienic pampersa krecacem sie dziecku .........dawanie zabawki juz nie skutkuj
elbra ........to szczesiara z ciebie ,u mnie zmiana pampersa to istny cyrk tzn kiedy jest siuku to ok maly sie przekreca na brzuch albo wstaje i zakladam mu pampersa w pozycji w ktorej jest
ale jak jest kupa to horror jak tylko zdejme pampera to myk i juz tam co sobie zajdzie do zabawy i wszystko jest w kupie ...........
to wszystko jest ok jak jestemy w domu, mozna go umyc itp ale jak gdzies jedziemy to porostu dramat on nie moze na chwile byc w jednym miesjcu
witam
dzięki za rady w sprawie materaca, też tak właśnie myślałam....
Davidek już ma się dobrze, już nie gorączkuje od 3 dni a wczoraj zeszła już wysypka :-) mi się wydaje że to chyba od ząbków było, bo jak się przebił 2 zabek to nagle wyszystkie dolegliwości znikły
jutro zajrze na dłużej
pozdrawiam