reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
witam :-)

Byłam dzisiaj u gina :tak: wszystko jest OK serduszka biją jak dzwony i jestem spokojna :-)
Pogoda jest super - czyli jest chłodno i pada deszczyk czyli dla mnie wspaniale :-D:happy2::-D
Wróciłam od przyjaciółki :blink: wg OM jest w 29tc a wg USG jest w 34 tc :szok: czyli zaszła w ciążę prędzej niż myślała a miesiączka była :nerd: także dzidziuś jest wgaowo i wzrostowo na 8 miesiąc ciąży :-p odwrócone główką w dół w kanale rodnym ale jest jeszcze szczelnie zamknięty :cool:
w piątek mamy spotkanie klasowe i się wybieramy chociaż na godzinkę :-p no bo wszystko się może zdarzyć :rofl2:
Zjadłam ogromny obiadzio a teraz idę się położyć :blink: bo nie mogę z otyłości nawet siedzieć :-D

buziaki :happy2:

Hej Dziewczyny! Ja tylko wpadłam sie przywitać. W niedziele tak zaczal mnie bolec brzuch ze pojechalismy do szpitala i zostawili mnie na obserwacji. Przed chwila wrociłam i mam mase spraw do zalatwienia. Najgorsze ze musze odpoczywac bo bóle byly skutkiem przemeczenia. Kurcze naprawde trzeba na siebie uwazac... W szpitalu przeszłam ekspresowa szkole rodzenia i cholernie zaczelam sie bac porodu... Odezwe sie później.

Supppperrr JAGODA że wszystko okkkk:-) strasznie się cieszymy:-) Kajunia też superaśnie że z Twoimi bobaskami wszystko ok..a ja już nie moge sie doczekać wizyty u mojej giinki ... najgorsze ze ona przyjmuje prywatnie tylko wteorki i czwartki...a mam iść we wtorek do niej... ale nie wiem czy nie zwariuję do wtorku:-)

Kajunia
super wiadomosci!
A z ta Twoja kumpela niezle jaja, mozna sie zdziwic:-D To do tej pory wszystko normalnie na usg wychodzilo?

Jagoda
dobrze, ze nic powaznego, oszczedzaj sie. Ja porodu tez sie balam , ale milo sie rozczarowalam czego i Tobie zycze;-)

Sabina
tez sie nie moge doczekac wizyty, ale to juz w piatek:rofl2:

heeeeej dziewczyny

ja tez mam inne dwa terminy.
wedlug OM 18 listopada, wedlug USG 10 listopada......
czyli wg OM 18 tygz, wg USG lekko ponad 19 tydz :tak:

reklama
Do góry