reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Wlasnie myslalam ze bede w tej ciazy bardziej wyluzowana a tu wychodzi na to ze kazda niepewnosc mnie dobija!!! Prawda jest ze im mamusia spokojniejsza w ciazy to i dzidzia pozniej kochana i grzeczna wiec staram sie byc spokojna ale jak malenstwo sie nie rusza (albo sie rusza tylko ja tego nie czuje) to mam niesamowita schize i juz nici z nieprzejmowania sie!!!

Teraz troche zmienie temat! Czy wam tez owlosienie na ciele rosnie w zabojczym tepie??? Czy to tylko objaw na chlopca???? hihii Ja juz nienadazam z goleniem, hihhi!!!

reklama
hehehe:-) to ja tak nie mam :-) rosną mi tak samo jak wcześniej albo ja tego nie zauważam:-) żebys nie musiała kosiarki kupować:-);-) to chłopak jak nic:-) apropo kosiarki to się śmiąłyśmy wlaśnie kiedyś z koleżanki mojej że kosiarke musi sobie kupić dlatego tak wypaliłam;-)

Dobre z ta kosiarka, tym bardziej ze moje kudly sa czarne i szpeca jak nic, golenie to koniecznosc!!!! Poprosze mezyka to moze mi kupi, hihihi

Bry dziewczynki :tak:
Mam tesciow na stanie i nie zabardzo mam czas na siedzenie przy kompie.
U nas wszystko w porzadku,dzidzia sie rusza kiedy chce,a nie kiedy ja chce :happy2:

Wczoraj tescowa usmarzyla mi oponkow i odpokutowalam je zgaga i wzdeciami :blink:
A teraz lece cos przekasic ;-)
Milego dnia kobialki :-)

Jak wlosiska rosna w zastraszajacym tempie to znaczy ze chlopak?
Ja pojutrze ide do gina i mam cicha nadzieje na to ze dowiem sie kto mieszka w moim ogromniastym brzucholku?!
Pierwsza ciaze przeszlam spiewajaco,spokojnie z usmiechem i taka tez jest moja coreczka.Usmiechnieta i spokojna.No czasem wychodzi z niej maly cholchlik ale i wtedy jest slodka.
Teraz staram sie nie denerwowac,stresowac ale hormonki jakby szaleja podwojnie czy cos i nie zawsze sie udaje,niestety.
ALbo tylko tak to sobie tlumacze;-)
U nas nadal duchota a mogloby grzmotnac i popadac,odrazu byloby lepiej!

Anineczko , tesciowa chciala Ci zrobic przyjemnosc tymi oponkami czy Cie dobic??? Jakby to moja zrobila to wiedzialabym ze to o to drugie by jej chodzilo!!! hihihi

Motylinku, a nie wiem czy te wlosiska w zabojczym tepie to objaw na chlopca dlatego was pytam! Z Allankiem mialam to samo i sie smieje czy to tylko mamy chlopakow tak maja! Nie bylo mi dane nosic coreczki dlategho nie mam pojecia!!!

A co do golenia to chyba zostane przy zwyklej maszynce bo jak mi wiekszy brzusio urosnie to wiem ze bede mogla liczyc na pomoc meza, a to juz czysta przyjemnosc!!! hihihi

Moja tesciowa to taka zolza, ze szkoda na nia slow!!! Najgorsze ze mieszkamy na jednym podworku!! Wystarczy mi widok jej obwislych, pomarszczonych cyckow (chodzi bez stanika) i do tego po podworku zaklada szorty, ktore wrzynaja jej sie w krocze!!! Mowie wam ten widok tez dziala na moja niestrawnosc tak jak oponki od tesciowej Anineczki!!!!

reklama
Do góry