reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
heheh Mirka to się uśmiałam,bo mam dobrą wyobraźnie.Niki ma mistrza.
A co u Nas,u Mnie to napisze coś wieczorkiem,bo teraz SZEF Dorian wzywa,więc rozkaz trzeba wykonać bo inaczej wrzask będzie!!!
Całuję.

hejo

ja dzisiaj z dziewczynkami wstalam po 12 :-):-):-):-)
ale mam spiocha nadal :shocked2: hmm

Lilka zaczęło sie coś chyba dzisiaj masz wizytę planowana prawda?

Beata czuje sie mega do d..y,strasznie slaba,podbrzusze mnie boli z krzyzem co jakis czas...
a co do wizyty to miala byc dzisiaj,ale sie glupkom w spzitalu cos rablo i mam na poniedzialek :dry:
mam nadzieje,ze juz na te wizyte nie bede musiala jechac bo urodze

Mirka synek zdolniacha :-D:-D na neizly pomysl wpadl by matke w noge ugryzc :-D

Women kobito witaj :-):-):-)

Anulka to na dobra kobitke wpadlas na NK:tak:
ja ostatnio dostaje wiadomosci od ludzi ciekawych jak sie zyje w N.
chca wiedziec doslownie wszystko,a najlepiej ile moj zarabia,ile rachunki wynosza itd.
mam wqrwa niezlego na takich ludzi i nie odpisuje,ino po resztkach dobroci podaje linka na forum Norwegi dla Poloni
wkurza mnie ,ze jakies łośki idą po najnizszej lini oporu i szukaja gotowizny,my kompletnie nic nie wiedzielismy o tutejszych realiach i nikomu dupska nie zatruwalismy
a najczesciej pisza do mnie mlode chlopaki,jakby mieli co do stracenia :baffled:
jestem okropna wiem,ale mam dosc tych wiadomosci i nawet czasami zastanawiam sie by zlikwidowac konto na NK

Beatko, tak czytam, ze Ola chorutka... biedna...:-( zycze zdrowka:tak::tak:

Women, juz tyle razy myslalam co tam u Was, czy wsio ok, ze sie nie odzywasz... pisz Kochana jak tam???

Mirka, gratuluje 7 zebow, Oskar tez ma 7:tak::tak::tak::tak:

Lilus... no wiesz, zalezy kto o co pyta... moze inaczej dziala wyjazd na wakacje z malym dzieckiem i pytania o dostepnosc sloiczkow czy pieluch:-p;-):tak:

Sabinko, u nas nocka tez byla w miare ok:tak::tak:

A tak w ogole, to ja juz po depilacji:-):-) jak kocham jak juz jest po:-p:-D:-D:-D
podcielam wloski, zrobilam jeszcze jakies zakupy - typu biustonosz, skarpetki, kosmetyki...
teraz Oskar spi...
mezus pojechal oddac na czas naszego urlopu naszego kroliczka - do mikro zoo, mamy ugadaney temat:-p:tak:
i jeszcze musimy podjechac do miasta kupic chyba jednak Oskarowi takie buty przejciowe, jak ja to mowie - trzewiki:-D:-p, bo kupila mu dzis takie za kosteczke, ale kozaczki, ale za cieplo bedzie mu w nich na podroz, a jak kupimy przejsciowe to i tam wieczorkiem bedziemozna mu ubierac jak bedzie chcial dreptac:tak::tak:

no i jeszcze jedno, moj synus chyba rosnie, bo juz ciezko by byly dwie drzemki w dzien...
kiedys szedl spac k. 10.30-11, a ptem k.15.30-16tej i spal tak po godzince, poltorej.
A teraz zasypia k.12-13 i mu styka...:sorry2::sorry2::sorry2:

Women no nareszcie odezwałas się:tak:pisz co słychać?
Lilka a ja myślałam że się rozsypałaś:-Da Ty sobie spałas

Dzieciaki pokapane w lekarstwa zaopatrzone po bajce mykaja do łóżek a ja mam nadzieje na spokojny wieczorek:dry:

reklama
Beatko, oby jutro nie bylo juz sladu po przeziebieniu:tak::tak:

Elbra, pislam jaki ma depilator... hmmm, chyba Braun... ale nie wiem, a juz spakowalam ze soba... wiec powiem jak wroce:-p ale moj ma juz minimum 5 lat... wiec te nowe teraz sa z pewnoscia lepsze:tak::tak::tak:

U nas Oskar juz spi:-p oczywiscie dzis byla tylko jedna drzemka:sorry2::sorry2: ach, padam na pysk...
ale walizki juz zamkniete:tak::tak: mezus szyje pasy takie zeby je przepasac na srodku, po dwa na jedna walize:tak::tak: bo gdyby tak im pekla na lotnisku na pol to nie wiem:shocked2::sorry2: wiec pasy takie beda dobre:zawstydzona/y:;-)
ja mam moment dla siebie - relaks:-D
zaraz zmiana maz na gore - na kompa i do spania, a ja zejde i poprztam kuchnie i lazienke, jutro tylko sie posciera kurze i odkurzaczem i mopem przeleci;-)
bo jak wyjezdzam to musze miec blysk w domu - milej sie wraca:-D;-);-)

Do góry