reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

reklama
Elbra, moze troszke zle to nazwalam...

Kupilismy w NOMI szablon z jakies PCV, za 20zl, sa rozne my wzielismy autka. WYglada to jakbym na prostokacie 18cmx40cm wyciela autka i pod nimi droge, wiec teoretycznie po przyklejenie do sciany (tasma) i pomalowaniu szablonu wewnatrz zostaja autka, na scianie. Mezus moj rozrobil gips i przejechal szpachelka po tym szablonie, i zostaly autka wypukle, bo farba byloby na plasko:-p

moze jak znajde moment to cykne fotke:tak:

Anulka ale pamiec :-)
tak,wg lekarzy termin porodu mam od 18-21 wrzesnia,ale stawiaja na 21 wrzesnia:tak:
Gabrielos twardo siedzi w brzuszku,od wczoraj bardzo grzecznie,ze az za grzecznie jak na niego :szok:

ostatnio kiepsko w nocy sypiam i w dzien odsypiam

Hanusia nauczyla grac sie na flecie :-D ale nas zaskoczyla hiiii
jak widzi flet to radocha na maxa i od razu dmucha w niego hehee
wczoraj caly dzien goraczkowala mi,domyslam sie ze chodzi o zabki,bo dzis juz jest ok,wczoraj kupilismy jej cos na dziaselka,mam nadzieje ze pomoze

ok znikam standardowo sie polozyc :laugh2:
do pozniej

Heja,
ja w ferworze pakowania;-) przylecialam zobaczyc, czy Gabrys sie wyklul:-D,
ale widze, ze jeszcze nie;-)

Lilus
zycze Ci szybkiego porodu:tak:i zeby Cie zadna deprecha po porodowa nie dopadla:tak:

Dzień doberek:-)
My już nawet po zakupach kupiłam Oli rekawiczki fajne i rajstopy czerwone w bałwanki no i najwazniejszy zakup to czapka dla Michała ale uwaga ze spidermanem tylko więc szukałam no i znalazłam mam nadzieję ze mu sie spodoba.Ale te dzieci maja teraz wymagania no więc uważajcie dziewczyny na swoich chłopaków bo tez tak bedziecie miały:-D:tak:

A... Beatko... bo ja tak sie czaje... i czaje... ma do Ciebie sprawe:zawstydzona/y::-p:sorry2::sorry2:

wyjezdzamy ...i chcialabym miec pewnosc, ze jakby co to mam potrzebne rzeczy przy sobie... noi mysle o lekach...
- na katar
- na kaszelek
- na przeziebienie
- na goraczke
- na biegunke
- na zaparcia
- na uczulenie
- na wymioty, brak apetytu...
i sama nie wiem... wiesz, Ty wiesz najlepiej co zabrac by jakby co miec to na miejscu...

jak moglabys mi napisac...;-):-):-) plisssssss..:zawstydzona/y:
Anulka napisałam juz Mirce o tym niedawno wiesz gdzie;-)ale jak coś to pytaj jeszcze to napiszę:tak:

Do napisania dziewczynki.
Zmykamy na lotnisko.

Nie zapomnijcie o nas :-)
Wo matko ale godzina Anineczko szczęsliwej podrózy:tak:

Anulka ale pamiec :-)
tak,wg lekarzy termin porodu mam od 18-21 wrzesnia,ale stawiaja na 21 wrzesnia:tak:
Gabrielos twardo siedzi w brzuszku,od wczoraj bardzo grzecznie,ze az za grzecznie jak na niego :szok:

ostatnio kiepsko w nocy sypiam i w dzien odsypiam

Hanusia nauczyla grac sie na flecie :-D ale nas zaskoczyla hiiii
jak widzi flet to radocha na maxa i od razu dmucha w niego hehee
wczoraj caly dzien goraczkowala mi,domyslam sie ze chodzi o zabki,bo dzis juz jest ok,wczoraj kupilismy jej cos na dziaselka,mam nadzieje ze pomoze

ok znikam standardowo sie polozyc :laugh2:
do pozniej
Lilka czekamy czekamy:tak:
Mówisz ze flet Hania sobie upodobała :-Dno musi to fajnie wygladać

Coś nie mam weny do tych porzadków ale szafy pootwierałam

reklama
hello

annineczka udanej podróży!!

Lilka ja nie wiem czemu myślałam, że ty już wczoraj zaczełaś rodzić :zawstydzona/y::-D:-D

już mi niedobrze od tego pakowania, już mi się niechce :baffled: w ogóle chyba się stresuje tym wyjazdem bo w nocy spać nie moge a rano chodze nieprzytomna.

teraz sie bawie nowym telefonem :-):-) własnie dotarl, we wtorek sobie zamówiłam bo cos mnie olsnilo ze ten co tu mam to ma blokade na 02(angielska siec) no i ten bede miala z Orange takze spoko, te stare simy POP maja najtansze sms do angli.

w ogole już z jakiś tydzie temu kupiłam małemu nowe opakowanie żelu na dziąsła i mydełko Oilatum i nie wiem gdzie to posiałam bo nie moge znaleźć :wściekła/y:

to tyle co u mnie...........
buziaczki moje kochane listopadóweczki

Do góry