karina1980
Fanka BB :)
Witajcie
Ja dzisiaj jakos normalnie jestem w domu hehehehzaraz trzeba brac sie za mieszkanie.
Dzisiaj kupilam malemu szczeniaczka-uczniaczka ale ma frajde widze z nim.
Tak zastanawiam sie co kupic malemu na roczek myslalyscie juz o tym moze????
Witaj Larvuniu pewnei ze takjak szkrabek????
Anineczko udanych chrzcin zycze
Bira super ze udane zakupy ale sukieneczki na przyszly rok????jestem w szoku poniewaz ja swojemu malemu kupuje teraz ciuszki 80-86
Lilka ciesze sie bardzo ze maly jest zdrowiutki i wszystko jest w porzadku czesto tak mysle sobie o Tobie i o tym ze moze to byc praktycznie z godzinki na godzinkeja Ci dam przetrzymac nas w niepewnosci heheheh
Dobra zmykam sprzatac i obiecalam mezusiowi cisato to trzeba wywiazac sie hehehe
Ja dzisiaj jakos normalnie jestem w domu hehehehzaraz trzeba brac sie za mieszkanie.
Dzisiaj kupilam malemu szczeniaczka-uczniaczka ale ma frajde widze z nim.
Tak zastanawiam sie co kupic malemu na roczek myslalyscie juz o tym moze????
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej mamuski
pamietacie o mnie jeszcze
Witaj Larvuniu pewnei ze takjak szkrabek????
Hej
My pichcimy na chrzciny.
Robi się bigosik i gołąbki.
Aniulko kupiłam młodemu białą koszule i beżowe spodnie w Next bo gajerków nie było.
Chyba nadrobie po niedzieli bo chrzestni już jutro do nas przybywają,a jeszcze kupa spraw do załatwienia takie jak spowiedź
Ale przywitam się z Wami rano.
Aa Antka nie ma w domu.Pojechał do koleżanki na noc
Anineczko udanych chrzcin zycze
Dzien dobry:-)
Wczoraj net mi wywalilo, wiec siedzialam jak truten;-) Inga miala wzgledna noc, obudzila sie tylko raz, ale za to jak... z takim rykiem, ze az uszy bolaly No i psy mi tak daly pospac, ze po 4 juz musialam na dwor dygacW czwartek bylysmy na zakupach. kupilam sobie kiecke na poprawiny:-):-) ijeszcze`kilka ciuchow, Indze kupilam spiworek i pajaca i dwie kiecki w H&M. Kiecki wprawdzie na 86, wiec beda na przyszly rok, ale po 2 euro szkoda mi bylo nie kupic;-):-) Na konec zladowalismy w KFC i Inga zrobila rozpierduche na widok frytek, wiec nie bylo wyjscia i trzeba bylo ksiezniczke poczestowac. Byla dumna i blada i baaardzo jej smakowalo
Lece poczytac co u Was:-)
Bira super ze udane zakupy ale sukieneczki na przyszly rok????jestem w szoku poniewaz ja swojemu malemu kupuje teraz ciuszki 80-86
czesc mamuski
sorki,ze nie pisze,ale nie mam czasu ostatnio
wczoraj caly dzien spedzilismy poza domem
bylismy w spzitalu na kontroli,robili mi ktg-usg-ktg i tym sposobem spedzilismy tam 2,5 godziny
Gabrielek ma sie dobrze,na bank Gabrielek na usg pieknie to pokazal,ze nawet jak bym plci znac nie chciala to bym sie kapneła
lekarz powiedzial,ze wszystko z malym w porzadku,ze ladnie oddycha i ze facet bedzie min.3500g
potem pojechalam do laski na uzupelnienie paznokci i kurka nie ejstem zadowolona a przyjemnosc mnie kosztowala ....ech
najlepsze!! moja sasiadka z naprzeciwka miala termin na poczatek wrzesnia a ja na koniec
no i wczoraj wchodzimy do spzitala a ona z mezem wychodzi i...dzidziusiem :-):-):-) ale nr... teraz musimy kupic jakis drobiazg dla malutkiej,bo tu taki zwyczaj
ja dzis chce jechac do Ikei po materac do lozeczka,a jutro juz przylatuje kumpela
no i tyle
acha,Beatko jasne dam znac jak cos :-) no chyba ze potrzymam was w napieciu :-);-) hahaaa
ide ogarniac chatke
Lilka ciesze sie bardzo ze maly jest zdrowiutki i wszystko jest w porzadku czesto tak mysle sobie o Tobie i o tym ze moze to byc praktycznie z godzinki na godzinkeja Ci dam przetrzymac nas w niepewnosci heheheh
Dobra zmykam sprzatac i obiecalam mezusiowi cisato to trzeba wywiazac sie hehehe