reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Witajcie

Ja dzisiaj jakos normalnie jestem w domu heheheh:-Dzaraz trzeba brac sie za mieszkanie.
Dzisiaj kupilam malemu szczeniaczka-uczniaczka ale ma frajde widze z nim.:tak:
Tak zastanawiam sie co kupic malemu na roczek myslalyscie juz o tym moze????

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej mamuski :-p
pamietacie o mnie jeszcze :confused::zawstydzona/y:

Witaj Larvuniu pewnei ze tak:tak:jak szkrabek????

Hej
My pichcimy na chrzciny.
Robi się bigosik i gołąbki.

Aniulko kupiłam młodemu białą koszule i beżowe spodnie w Next bo gajerków nie było.
Chyba nadrobie po niedzieli bo chrzestni już jutro do nas przybywają,a jeszcze kupa spraw do załatwienia takie jak spowiedź :sorry2::baffled::laugh2:

Ale przywitam się z Wami rano.

Aa Antka nie ma w domu.Pojechał do koleżanki na noc :szok::-D:-D

Anineczko udanych chrzcin zycze:tak:

Dzien dobry:-)

Wczoraj net mi wywalilo, wiec siedzialam jak truten;-) Inga miala wzgledna noc, obudzila sie tylko raz, ale za to jak...:baffled: z takim rykiem, ze az uszy bolaly:baffled: No i psy mi tak daly pospac, ze po 4 juz musialam na dwor dygac:wściekła/y:W czwartek bylysmy na zakupach. kupilam sobie kiecke na poprawiny:-):-) ijeszcze`kilka ciuchow, Indze kupilam spiworek i pajaca i dwie kiecki w H&M. Kiecki wprawdzie na 86, wiec beda na przyszly rok, ale po 2 euro szkoda mi bylo nie kupic;-):-) Na konec zladowalismy w KFC i Inga zrobila rozpierduche na widok frytek, wiec nie bylo wyjscia i trzeba bylo ksiezniczke poczestowac. Byla dumna i blada i baaardzo jej smakowalo:baffled::baffled:
Lece poczytac co u Was:-)

Bira super ze udane zakupy ale sukieneczki na przyszly rok????jestem w szoku poniewaz ja swojemu malemu kupuje teraz ciuszki 80-86:szok:

czesc mamuski

sorki,ze nie pisze,ale nie mam czasu ostatnio
wczoraj caly dzien spedzilismy poza domem
bylismy w spzitalu na kontroli,robili mi ktg-usg-ktg i tym sposobem spedzilismy tam 2,5 godziny

Gabrielek ma sie dobrze,na bank Gabrielek :-D na usg pieknie to pokazal,ze nawet jak bym plci znac nie chciala to bym sie kapneła :-D
lekarz powiedzial,ze wszystko z malym w porzadku,ze ladnie oddycha i ze facet bedzie min.3500g :nerd:

potem pojechalam do laski na uzupelnienie paznokci i kurka nie ejstem zadowolona :dry: a przyjemnosc mnie kosztowala ....ech

najlepsze!! moja sasiadka z naprzeciwka miala termin na poczatek wrzesnia a ja na koniec
no i wczoraj wchodzimy do spzitala a ona z mezem wychodzi i...dzidziusiem :-):-):-) ale nr...:-D teraz musimy kupic jakis drobiazg dla malutkiej,bo tu taki zwyczaj

ja dzis chce jechac do Ikei po materac do lozeczka,a jutro juz przylatuje kumpela
no i tyle

acha,Beatko jasne dam znac jak cos :-) no chyba ze potrzymam was w napieciu :-);-):rofl2: hahaaa

ide ogarniac chatke

Lilka ciesze sie bardzo ze maly jest zdrowiutki i wszystko jest w porzadku czesto tak mysle sobie o Tobie i o tym ze moze to byc praktycznie z godzinki na godzinke:tak:ja Ci dam przetrzymac nas w niepewnosci heheheh:-D

Dobra zmykam sprzatac i obiecalam mezusiowi cisato to trzeba wywiazac sie hehehe

reklama
ale mi smaka narobiłaś tą zapiekanką:angry:;-)

A...zapomniałam ci przedtem odpisać że u nas już ok. po Piotrku już prawie śladu nie ma że był przeziębiony. a ja tez już ostatnie reszty kataru:tak:
To dobrze Elbra że już zdrowiejecie:tak:
Lilka faktycznie jak pójdzie to szybciutko to nawet się nie skapniemy i tylko raz wkleisz nam zdjecie małego robaczka:-)
Karinko widzę ze perfekcyjna pani domu z Ciebie nawet ciasto fiu fiu:-D

Ja się pakuję zajrzę jeszcze wieczorkiem.Chcemy z ranka wyjechać tylko zeby pogoda była w miarę taka sobie

Beatko, a dokad jedziecie??

My dzis dzionek spedzilismy na spacerach:-);-) pogoda byla upalna, jak w Afryce:-p;-)
ale mielismy problem ze spaniem Oskara, tak plakusial ze nie wiedzilam czy cos go boli czy co sie dzieje... usypialismy go ponad godzine:baffled::baffled: posmarowalam mu dziaselka zelem, ale jak dotknelam ich to byl placz... wiec moze mocno dawaly znac...:-:)zawstydzona/y::-(

Co do terminu naszych wakacji to 28 wrzesnia mamy samolot, a wracamy 8 pazdziernika:-)
uffff, niby lubie latac, ale zawsze cos tam sie we mnie boi... szukalam informacji o przewozniku no i troszke mi ulzylo... air berlin jest w czolowce pod wzgledem bezpiczenstwa... nie stracil nigdy zadnego samolotu no i pasazera...:rofl2:

Pusia, extra fotki... Kapik cudny:tak::tak:

ELbra, dobrze, ze juz jestescie zdrowi:-)

Lilka, to wybadali Cie za wszystkie czasy... ;-) loooo matko... tyle czasu:szok: no ale masz jeszcze raz pewnosc ze to facet mieszka u Ciebie:tak::tak:

mykam do lozka, pa,pa;-);-)

Pusia, extra fotki... Kapik cudny:tak::tak:

Dziękuję :) i w imieniu Kacpra przesyłam buziaka

A synek jakąś godzine temu się obudził i płacze i płacze :( nie wiem o co mu biega , myślałam że zeby ale żel nie pomaga myślałam że brzuch ale niby nie wiec wziałam go do nas do wyra a tam od razu usmiech na twarzy i do zabawy ... wiec nic mu nie jest ale u siebie lezy i sie drze :( cholera mnie juz trafa a jutro na 9 rano mam znowu malowanie !!! będę wyglądała jak ząbi (( ludzie czemu on nie śpi :(

dzień dobry:-)

ale pospaliśmy od 21,45 do 6,40:szok:jestem wypoczęta i możemy jechać
Anulka na działkę pod skarszewami jedziemy a termin urlopu super:tak:
Elbra ja też na wygnanie smutków lubię dac sobie tak w kość fizycznie:tak:
Pusia no to efektywnwj pracy:tak:

Muszę jeszcze zmywarkę i pralkę przed wyjazde,m włączyć
Miłego tygodnia moje drogie:tak:

Witajcie mamcie:tak:

U nas dzisiaj jest zimno wiec tylko z 1,5 godzinki bylam z malym na spacerze ale ciesze sie bo nadrobilam troche obowiazkow domowych:tak:
Kurcze jest jedna rzecz ktora mnie troche niepokoi-maly dzisiaj trzeci raz zrobil zadka kupke.
Mam nadzieje ze znowu cos sie nei szykuje - ostatnio juz po chorobie przez kilka dni unormowaly sie i byly ladne.
Mam nadzieje jednak ze to na zabki chociaz nic nie widze zeby szlo:-(

Tak wogole to pustki tutaj sa:tak:

reklama
Dzien dobry:-)

Beatko, udanego wypoczynku:tak::tak:

Elbra, to normalnie zalecialo Perfekcyjna:-D:-D ...caly domek na blysk i do tego ciacho... mezus pewnie happy:-D:-D

Karina, to tak ty masz wir ciagle, wiec niedziela to dzionek dla rodzinki:tak::tak: no i mysle ze ta kupka to pewnie na zabki, albo ot tak, w koncu nie sadze by Szymus po raz drugi zalapal jakas chorobe:tak::tak:

A tak odnosnie naszego urlopu, to ciesze sie jak dziecko:tak::tak::tak::tak: dzis oddzwanila do mnie kobieta z Niemiec, z air berlin... dzwonilam wczoraj, chcialam zarezerwowac dla Oskara tzw. kolyske - kojec w samolocie, no i odebral jakis Pan i mowil po niemiecku...:baffled::baffled: i wyobrazcie sobie, ze dzis oddzwonila od nich kobieta mowiaca po polsku:-):-):rofl2: no i juz zarezerwowala nam miejsca w samolocie - z przodu, bo tylko w pierszym rzedzei moze byc montowana owa kolyska-kojec, takze mamy ja zaklapana w obie strony - bedzie Osarkowi wygodniej niz tylk ona kolanach u mnie czy meza:tak::tak::tak:

Do góry